Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata92b

Prosze o rade

Polecane posty

Gość Agata92b

Witam. Zwracam sie do was kochane kobietki z prosba o rade... Moze na poczatku sie przedstawie,Mam na imię Agata, mam 21 lat, meża ktory ma 23 i synka ktory ma 2,5 roku.... Moj problem polega na tym, ze mieszkamy w domku jednorodzinnym z moimi rodzicami i dziadkami, mamy tylko dla siebie jeden pokoj.... od miesiaca czasu pracuje w fabryce mebli, praca fizyczna, od tygodnia boli mne krzyz ogolnie kregoslup, (kiedys mialam problemy). w pracy co drugi dzien na dywaniku u kierfownika ze za wolno robie, i produkcja nie wzrasta...ale zwilnic mnie nie chca. W piatek sie zwolnilam do domu rano o 8 i poszlam do lekarza bo plakalam z bolu zadne tabletki nie pomogly.. dal mi zastrzyki 5, tabletki dwa rodzaje i zwolnienie do srody i zeby nic w domu ciezkiego nie nosic... i tak robie, ale problem w tym ze moja mama mysli ze ja wymyslilam sobie ten bol i ot tak sobie przyjmuje zastrzyki zeby nie pracowac tam.... co prawda chce sie zwolnic ale to nie ma nic do tego. po prostu tam nie wytrzymuje i nerwowo i w ogole. a jak bylam u kierownika zeby sie zwolnic w czwartek to powiedzial ze nie bo nie ma nikogo na moje miejsce.... ale ja tam nie daje rady, a moja mama uwaza ze jak wiele innych kobiet pracuje i daje rade to ja tez moge,,,, ona mnie nie rozumie i czesto sie z nia kloce o to, nawet dzisiaj..... dodam ze moj maz tez tam pracuje i tez narzeka, od 1 pazdziernika idzie do wojska, takze nie bedzie problemu wynajmiemy cos albo moze z wojska sie dostanie mieszkanie... ale do tego czasu mam w domu wojne o to ze mam pracowac bo jak nie to mnie wyrzuci matka z domu... z nia sie nie da porozmawiac w ogole. co mam zrobic pomozcie blagam....

Gość gość
nie wiem :( Moja mama byla taka sama, az mnie w koncu w pracy psychicznie wykonczyli kilka razy pod rzad i dopiero jak nic nie robilam to nie miala co krytykowac

Gość Agata92b
no niby tak, ale wiesz... mnie wykanczaja ale ona mowi zeby sie nie dawac, najgorsze to ze musze z nia mieszkac jeszcze, bo nie mamy narazie gdzie isc