Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

daarek788

Regulamin sklepu internetowego

Polecane posty

Witam, czy słyszeliście o problemach jakie kogą wyniknąć z niepoprawnych regulamin sklepu internetowego ? .. Serdecznie zapraszam na poniższą stronę a zapewne pomoże to wam uniknąć problemów z waszymi stronami internetowymi. regulaminowo.pl

Gość gość
Podobno jest to bardzo kłopotliwe i można spore kary dostać bo sa jakies specjalne wymagania

Gość gość
Prosze cię, to jest masakra, tyle klauzul niedozwolonych wymagania z kosmosu. Ja kupiłem regulamin, bo sam to rok bym go chyba pisał zwłaszcza ze prawo sie co chwile zmienia

Gość gość
Terzeba nie mieć mózgu, żeby kupować regulamin.

Gość gość
Niby czemu? Ja też mam regulaminy kupiony. Od firmy https://solidnyregulamin.pl/ to zespół radców prawnych który się tym zajmuje, przynajmniej mam pewność że będzie to dobrze wykonane a do tego biora odpowiedzialnośc za dokumenty. No i w pakiecie mam też polityke cookies i dokumentacje GIODO. Jak ktoś się na tym dobrze nie zna to nie ciężko zrobić błąd i mieć potem masę problemów

Gość gość
Jak się kupi dobry system sklepu to przy każdy zmianach w prawie dostaje się zawsze wparcie jak poprawić regulamin. A czasem nawet nowe funkcje w sklepie.

Gość BiankaD
Hej. Prowadzę sklep internetowy z biżuterią i pewnego razu miałem jakiś problem z klientem, następnie się okazało, że coś regulamin nie jest do końca zgodny z prawem, dlatego postanowiłam poszukać profesjonalistów specjalizujących się w regulaminach sklepowych. W internecie znalazłam stronkę solidnyregulamin.pl i okazało się, że to prawnicy prowadzą tę stronkę oferującą pisanie regulaminów. Zakupiłam, zapłaciłam 350 zł i teraz mam pewność, że mój regulamin jest zgodny z prawem.