Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lula29

Jak poderwać pana strzelca

Polecane posty

Gość gość Baranica
skad takie zalozenie ,ze kobiety wiecej zdradzaj ?

Gość lula29
w tych czasach to rozkłada się już mniej wiecej po równo i kobiety i mężczyźni zdradzają, takie cholerne czasy nastały, za dużo pokus i za słabe charaktery..

Gość gość Baranica
zgadzam sie . jest wiele kobiet co zdradza , a moze sa nawet gorsze od mezczyzn . Czasami same przyczyniaja sie do rozpadu zwiazku , narzucaja itp. Ale mezczyzni tez swieci nie sa. No wlasnie , a jak nas sobie wyobrazasz ?

Gość gość Baranica
lula chyba nam rodzynek uciekl

Gość NIE DZIĘKUJ
A jestem ciekawa czy ty masz jakieś wyobrażenie nas, tzn baranicy czy mnie, piszesz z nami a czy wyobrażasz sobie jak możemy wyglądać, ciekawi mnie to? smiech.gif ale dałam teraz co? Masz 29 lat strzelam po nicku bo raczej wątpię by była to wartość Twojego IQ które może ma końcówkę 29 ale przed tym koniecznie musi być "1" czyli minimum 129 i więcej :) choć mogły to być przypadkowe liczby wzrost wysoka 170cm włosy brązowe długie faliste oczy też brązowe szczupła Na pewno inteligentna Niby wstydliwa ... Co do baranicy To wiek stawiam na 33 lata wzrost średni szczupła oczy brązowe ( zakładam tak bo 88% populacji takie ma ) włosy szatynka jak lula 29 Jej doświadczenie imponuje pewnie jest jakąś sexy mama :D

Gość gość Baranica
Dobry jestes :-) Mam nadziej e,ze seksy mama . Oczy niebieskie , wlosy blond , wzrost sredni.

Gość gość Baranica
A skad to przypuszczenie ,ze moge byc mama?

Gość NIE DZIĘKUJ
chcialbys , ale sie wahasz. Rzadko kiedy się waham :) i powiedziałem jakbym uczynił

Gość lula29
:D haha, wiek-błąd, liczby przypadkowe, IQ zaniżyłeś:D (taki żart :P) Wzrost prawie idealnie bo 169cm, Włosy owszem długie, jeszcze 2 tyg temu do pasa teraz już do łopatek ale dalej długie w kolorze ciemnego brązu, oczy brązowe sylwetka szczupła :) no jestem pod wrażeniem :)

Gość NIE DZIĘKUJ
Dobry jestes usmiech.gif Mam nadziej e,ze seksy mama . Oczy niebieskie , wlosy blond , wzrost sredni. Co ty mówisz jestem do bani wszystko pomieszałem chwila muszę pogrzebać w moich meandrach wyobraźni i poprzestawiać żeby się wszystko zgadzało Ale chwila jesteś blondynką taką złotowłosą bo jak masz brązowe oczy to ja miałem racje i jesteś szatynka oczy niebieskie uuu zaskoczyłaś mnie tu ale wzrost zgadłem to jesteś mamą czy nie ?

Gość NIE DZIĘKUJ
*brązowe włosy miało być

Gość gość Baranica
raczej ciemna blondynka ,oczy niebieskie

Gość NIE DZIĘKUJ
haha, wiek-błąd, liczby przypadkowe, IQ zaniżyłeśsmiech.gif (taki żart jezyk.gif ) Wzrost prawie idealnie bo 169cm, Włosy owszem długie, jeszcze 2 tyg temu do pasa teraz już do łopatek ale dalej długie w kolorze ciemnego brązu, oczy brązowe sylwetka szczupła usmiech.gif no jestem pod wrażeniem To nie masz 29 lat ? ale brałem pod uwagę że liczby przypadkowe, IQ nie zaniżyłem powiedziałem że co najmniej 129 i więcej więc zgadłem :) 169cm jak ukradnę 1 to wyjdzie fajna pozycja :P Włosy długie ciemny brąz widzisz to jest PRAWDZIWA INTUICJA ( TO DAR :D ) oczy też zgadłem sylwetka zaliczona;) :P To ja jestem pod wrażeniem ale gryzie mnie jedno ale nie wiem czy wypada o to pytać jest taka niespisana żelazna zasada że kobiet się o to nie pyta ale chciałbym wiedzieć wiec daje taką sugestię....może napiszesz może nie jak tam chcesz przyjmę każdą decyzję

Gość NIE DZIĘKUJ
raczej ciemna blondynka ,oczy niebieskie Super teraz jak będę z tobą pisał to będę czuć wzrok na sobie twoich błękitnych oczu :)

Gość lula29
Nie wiem o jakiej pozycji mówisz... :/ :D masz racje kobiet się o to nie pyta, ale skoro ty powiedziałeś nam to dlaczego ja bym miała to ukrywać, też jestem młoda, mam 26 lat.

Gość NIE DZIĘKUJ
kad takie zalozenie ,ze kobiety wiecej zdradzaj ? Z dedukcji kobiety poszły od mopa do biur itd, mają dostęp taki sam jak faceci do wszystkiego po za tym głoszony wszechobecny egoizm więc wiesz to wypacza troszkę moralnośc bez nasze świadomości trochę po za tym nie pamiętam gdzie to ostanio było ale tak wyakzały badania

Gość gość Baranica
sluchajcie , a moze jestescie sobie pisani ?;-) Gdzie mieszkacie ? Nie musicie odpowiadac , ale jaja by byly jakby w tym samym miescie .

Gość NIE DZIĘKUJ
sluchajcie , a moze jestescie sobie pisani ?oczko.gif Gdzie mieszkacie ? Nie musicie odpowiadac , ale jaja by byly jakby w tym samym miescie . A ja chcę być chrupany przez obie :D nie lepiej podzielić się ciasteczkiem ( ŻE WHAT ?! ) :D:D:D

Gość lula29
Kto? my? nieeee, ja mam mojego (nie do końca) strzelca;) jestem raczej stała, tu się fajnie pisze owszem ale go nie wymienie, choć "nie dziekuj" miły chłopak :)

Gość gość Baranica
:-D rozwalasz mnie na lopatki :-D

Gość NIE DZIĘKUJ
gość Baranica Przez Ciebie mam złamane serce :(

Gość gość Baranica
lula , ale moze to przeznaczenie ? Z twoim strzelcem to dopiero poczatki , kto wie , moze jakas sila cie tu przyciagnela ,zebys poznala nasze ciasteczko

Gość gość Baranica
,,Przez Ciebie mam złamane serce smutas.gif,, Why ?????????/ :-( :-(

Gość NIE DZIĘKUJ
nie no żartowałem :D

Gość lula29
siłe przyciągania ma mój strzelec i to taką ze z niego nie zrezygnuję nie ujmując naszemu ciasteczku :)

Gość NIE DZIĘKUJ
Why ????????? teraz why ??? nie co dlaczego podjudzasz tutaj nas do miłości i lula mi łamie serce.....dla łucznika Dobrze że serce mam jak dzwon to od tego biegania :D

Gość gość Baranica
:-( zartujesz sobie ze mnie :-( A ja pomyslalam ,ze naprawde ci zalezy

Gość lula29
Nie chcę Ci łamać serca :( wybacz mi mój miły :D

Gość NIE DZIĘKUJ
siłe przyciągania ma mój strzelec i to taką ze z niego nie zrezygnuję nie ujmując naszemu ciasteczku Cieszę się że to napisałaś bo nie tracę honoru aoch baranica i jej machlojki miłosne

Gość gość Baranica
nie podjudzam , ale tak jakos sobie pomyslalam ,ze moze ty , ona , wy .....