Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lula29

Jak poderwać pana strzelca

Polecane posty

Gość NIE DZIĘKUJ
tada :D W realu on naprawdę robi wrażenie do tego 192cm i zielone oczy też robią swoje :)

Gość NIE DZIĘKUJ
no ciekawe w czym ci brakuje tego umiaru... Oczywiście w komplementowaniu kobiet :P hehehe a Ty myślałaś że w czym ....oj panno lulu nie ładnie nie ładnie :P

Gość lula29
twoja skromność też pozostawia wiele do życzenia ;) kolejna cecha wspólna :P

Gość NIE DZIĘKUJ
gość Baranica Pokaż się nie ukrywaj

Gość gość Baranica
hmm hmm !!! ja jako swatka , ale takze ciotka przyzwoitka nakazuje ci panno Lulu rozprawic sie najpierw z twoim strzelcem

Gość lula29
no ja właśnie kompletnie o niczym nie myślałam dlatego zapytałam, a tobie o co teraz chodzi? :)

Gość NIE DZIĘKUJ
twoja skromność też pozostawia wiele do życzenia oczko.gif kolejna cecha wspólna Jak podciągnę się z TWOIM wyuzdaniem to już w ogóle będziemy idealni :P

Gość NIE DZIĘKUJ
no ja właśnie kompletnie o niczym nie myślałam dlatego zapytałam, a tobie o co teraz chodzi? To Cię nie uratuje i tak wiemy o czym myślałaś ;) nie krępuj się te myśli wyrażają Ciebie :D to intrygujące i jak to wcześniej oreśliłaś ładnie powiedziałbym że nawet "Kuszące" :D

Gość lula29
Niestety nie opuszczę mojego strzelca ...bądź co bądź ale nie to, choć jestem teraz rozdarta to nie mogę... ale pamiętajcie co ma być to będzie i jeśli jesteśmy sobie z ciasteczkiem pisani to los nas jeszcze połączy :)

Gość lula29
No może i wiesz o czym myślałam ale ty myślałeś w takim razie o tym samym :P i o jakim ty mi tu WYUZDANIU piszesz? wypraszam sobie!

Gość NIE DZIĘKUJ
Niestety nie opuszczę mojego strzelca ...bądź co bądź ale nie to, choć jestem teraz rozdarta to nie mogę... ale pamiętajcie co ma być to będzie i jeśli jesteśmy sobie z ciasteczkiem pisani to los nas jeszcze połączy eeee tam Tchórz !!! brak ci odwagi by zaryzykować :P

Gość gość Baranica
sluchajcie , ja po malo ide do lozka :-) Dobranoc, bardzo przyjemnie mi sie z wami gawedzilo

Gość lula29
Teraz wy we dwójkę podjudzacie mnie! :D

Gość NIE DZIĘKUJ
Niestety nie opuszczę mojego strzelca ... I cały erotyczny klimacik,otoczka, padła.... 😭

Gość lula29
Ja też powoli uciekam, muszę jeszcze szybko coś podjeść, taka już moja nocna tradycja i spać bo rano wcześnie wstaje :(

Gość NIE DZIĘKUJ
sluchajcie , ja po malo ide do lozka usmiech.gif Dobranoc, bardzo przyjemnie mi sie z wami gawedzilo Dobranoc sexy mamo Spokojnych snów 👄 masz całusa w czółko na dobranoc pa 🖐️

Gość lula29
Chętnie jutro tu zajrzę czy się zjawiliście, a ty ciasteczko za dużo nie rozkminiaj o erotycznej otoczce bo nie będziesz mógł w nocy spać :P

Gość gość Baranica
slodki jestes wodniczku 😘 pa 🖐️ . Dobranoc lula 😘🖐️. Mam was na oku ;-)

Gość NIE DZIĘKUJ
Ja też powoli uciekam, muszę jeszcze szybko coś podjeść, taka już moja nocna tradycja i spać bo rano wcześnie wstaje Ja też idę spać super się gawędziło z zacnym gronem wypatruj horyzont kochanie wielkiego przystojnego Wodnika Ps. Bądź grzeszna tfu....grzeczna to Ci się może przyśnie w jakimś niegrzecznym śnie :P :D 👄 całuje rączki dobranoc 🖐️

Gość NIE DZIĘKUJ
Chętnie jutro tu zajrzę czy się zjawiliście, a ty ciasteczko za dużo nie rozkminiaj o erotycznej otoczce bo nie będziesz mógł w nocy spać no jak mi..... muszę spać na wznak :D dobranoc 🖐️

Gość NIE DZIĘKUJ
chyba wezmę coś na uspokojenie bo przez was nie zasnę kusicielki dobranoc ja spływam :D 🖐️

Gość lula29
Dobranoc baranico ;) dobranoc ciasteczko;) słodkich snów dla was :*

Gość Herbatynka
Oj kochana można powiedzieć że z dnia na dzień, on ma 38 lat, a więc nie jest gówniarzem i powinien zachowywać się bardziej dojrzale, a tu zawrócił mi w głowie, narobił nadzieji i rzucił, ale jedno wiem na pewno: otóż powód rozstania raczej nie leżał we mnie, bo ja byłam fair wobec niego, no ale skoro nie potrafił tego docenić to co ja mam zrobić?:-(

Gość gość
no to rzeczywiście zachował sie nie ładnie:( nie wiem skąd niektórzy ludzie biorą tą znieczulice. Ale głowa do góry herbatynko, widocznie tak miało być żebyś mogła spotkać kogoś bardziej wartościowego!

Gość lula29
To ja lula ;)

Gość Herbatynka
No możliwe że tak miało być, no bo w końcu nic nie dzieje się bez powodu, ale ja wciąż o nim myśle, śni mi się czesto i wgl nie potrafię się na niczym skupić:-(

Gość lula29
Wiem jak to jest :( miałam tak, byłam z kimś długo byliśmy zaręczeni a pewnego dnia wszystko sie rozpadło i nawet nie potrafił mi wytłumaczyć dlaczego choć wcześniej świata poza mną nie widział, dosłownie. pół roku się zbierałam, a pierwsze trzy miesiące były koszmarem. Teraz... teraz jestem zupełnie innym człowiekiem, wyleczyłam się już, do niego pozostał mi tylko żal ale ciesze sie ze tak się stało bo nauczyło mnie to wielu rzeczy. Teraz spotykam się z moim strzelcem i już jestem ostrożniejsza, mam nadzieje ze to wyjdzie, ale z doświadczeń nie zaangażowałam się też jeszcze tak bardzo ze jakby nie wyszło to też się załamie, tu wszystko trzymam na uwięzi na razie.

Gość lula29
To ja lula ;)

Gość gość
Baranica 🖐️( nie moge wbic nicku na innym komp. ) Herbatynko to nie wina znaku zodiaku , trafilas na niedojrzalego faceta ,Piotrusia Pana , ktory nigdy sie nie zmieni . 38 lat - no way , on juz taki pozostanie , nie zmieni sie , za dlugo byl kawalarem ( czy to byl kawaler ? )

Gość gośćBaranica
Ja uwazam ,ze strzelcy to bardzo dobrzy ludzie - takich spotkalam .