Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lula29

Jak poderwać pana strzelca

Polecane posty

Gość NIE DZIĘKUJ
atwe jak za długo nie wychodzi to się w*****a łatwe? w sensie d*p****je? to ładnie też no nie mówiłem że jest święty :D ale czasem mu podrywy nie wychodzą a z jego 176cm jest w zasięgu plaskacza :D ( dobrze że jestem wysoki :D ) Po za tym on nie chce się wiązać na razie jest młody a właściwie w moim wieku

Gość NIE DZIĘKUJ
Ale my jeszcze nie graliśmy w rozbieranego pokera nie ma czego sprawdzać jezyk.gif Ale ja nie umiem w pokera To co GRAMY !! najpierw rozbierany i apóźniej na kasę !!

Gość NIE DZIĘKUJ
A co ci się śniło biedaku ? ;P Nic :D tym razem przynajmniej

Gość NIE DZIĘKUJ
gośćBaranica Nie całuj tak nisko no EJ !!! :D

Gość lula29
nie gram bo od razu byś mnie rozebrał a później oskubał z kasy, ty cwaniaku :P

Gość NIE DZIĘKUJ
nie gram bo od razu byś mnie rozebrał a później oskubał z kasy, ty cwaniaku Że niby ja ?! No wiesz co po za tym znając Ciebie i Twoją "uczciwośc" pewnie byś wszystko zakrywała rękami :(

Gość NIE DZIĘKUJ
Baranica coś dziwnie nagle zamilkła :D:D:D

Gość lula29
Co ty k***a wiesz.. o mojej uczciwości :D :P

Gość NIE DZIĘKUJ
Co ty k***a wiesz.. o mojej uczciwości Boże ona by nie zakrywała !!! My na serio musimy kiedyś pykną partyjkę w pokerka ;) kotku Ps a tak przy okazji moja siostra ma dwa koty oba pogłaskałem po główkach i podrapałem za uszkiem mruczały :) można to zaliczyć jako was w tym śnie ?

Gość gośćBaranica
jestem , w miedzy czasie smigam sobie gdzies indziej

Gość NIE DZIĘKUJ
Baranica co tak milczysz no :D

Gość lula29
Mnie do dachowca nie przyrównuj :P ty nawet nie wiesz co ze mnie za zwierze :P

Gość NIE DZIĘKUJ
widzisz baranica jak uczciwa jest nasz lula ? Nawet w rozbieranym pokerze by nie zasłaniała jakby przegrała taka kochana jest ❤️

Gość gośćBaranica
:-) kochana kochana

Gość NIE DZIĘKUJ
ty nawet nie wiesz co ze mnie za zwierze Takie które bym poskromił ( KOZAK 2 :D ) Ps. Ta książka musi być intrygująca taak :):)

Gość NIE DZIĘKUJ
kochana kochana Ty też ;) ❤️ 🌻 całujesz tak znienacka ( po wymuszeniu :P ) i tak nisko ;) :P

Gość gośćBaranica
nisko ? Jak nisko ?:-P

Gość NIE DZIĘKUJ
Mnie do dachowca nie przyrównuj ale to chyba rasowe choć właściwie nie wiem nie znam się na kotach :D Hera i iskierka takie imiona :D zawsze mnie bawiły

Gość lula29
Nie zasłaniałabym bo bym nie zagrała :P chyba ze mnie nauczysz :P?

Gość lula29
Rasowy czy nie, nie ważne :P

Gość NIE DZIĘKUJ
nisko ? Jak nisko ? ciiiii...;)

Gość gośćBaranica
lula ten strzelec , ktory sie tu wypowiadal ma racje.

Gość gośćBaranica
Nie dziekuj - pytam , bo mam wrazenie ze w naszym trojkacie jest ktos jeszcze ?

Gość NIE DZIĘKUJ
Nie zasłaniałabym bo bym nie zagrała jezyk.gif chyba ze mnie nauczysz To proste masz 5 kart dobierasz karty by były najsilniejsze to znaczy najsilniejszy jest poker od asa,do dychy kareta wszystkie cztery karty danego rodzaju np 4 damy full np 3 damy dwa króle trójka np 3 dziewiątki strit poker tylko różne kolory pary czyli np 2 asy na 2 króle jedna para np 2 asy no jest jeszcze licytacja można poczekać można spasować czyli nie gramy dalej wchodze to dajesz jakąś kwotę możesz przebić np podwójnie możesz kogoś psrawdzić jak uważasz że ma słabe karty itp itd Mniej więcej wiesz o co biega choć poker jest zdecydowani szerszy

Gość NIE DZIĘKUJ
lula ten strzelec , ktory sie tu wypowiadal ma racje. Ale o co konkretnie chodzi ?

Gość NIE DZIĘKUJ
pytam , bo mam wrazenie ze w naszym trojkacie jest ktos jeszcze ? Co ty chcesz zrobić pięciokąt ? A tak na serio o kim mowa o jej strzelcu ?

Gość gośćBaranica
" Ja jesli kocham to jestem wierny swojej partnerce, jestem bardzo uczuciowy, kocham do szalenstwa. Nietstye nie kazda kobieta jest wstanie podolac z pokaladmi milosci ktore we mnie tkwia. :/ podobaja mi sie inne samice i owszem ale mam zasady i nie zdarzyla mi sie zdrada. Przeszlo mi to przez glowe ale tylko wtedy kiedy partneka byla bardzo ozeibla przez rok.... ale to chyba kazdemu by przeszlo przez mysl."

Gość gośćBaranica
jaki pieciokat ? Mowisz ,ze nisko caluje :-P ale ja sie nie schylalam , lula tez nie , wiec kto ? :-P Miejmy nadzieje ,ze to nie jest samiec .

Gość gośćBaranica
lula spisz ?

Gość NIE DZIĘKUJ
Ja jesli kocham to jestem wierny swojej partnerce, jestem bardzo uczuciowy, kocham do szalenstwa. Nietstye nie kazda kobieta jest wstanie podolac z pokaladmi milosci ktore we mnie tkwia. :/ podobaja mi sie inne samice i owszem ale mam zasady i nie zdarzyla mi sie zdrada. Przeszlo mi to przez glowe ale tylko wtedy kiedy partneka byla bardzo ozeibla przez rok.... ale to chyba kazdemu by przeszlo przez mysl." oki porzadny strasznie miłosny :D może kobiety uważają że strzelce to podrywacze i nie widzą prawdziwej natury uważają tą "wielką miłość" za sztuczną ? no gdy była oziębła.....niech się cieszy ze ON jest wytrwały i nie skoczył w bok ale to nie znaczy że każdy strzelec taki jest... Ps. Może strzelcy aż tak nie zdradzają a raczej po zostaje im to tylko w niegroźnej fantazji