Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rzuciłam maminsynka

Polecane posty

Gość gość

Zwierzał się z naszych problemów rodzicom, mówił im wszystko, dzwonili do niego codziennie, w podejmowaniu decyzji radził się rodziców, nigdy nie potrafił zrobić tego sam, mama robiła mu kanapki do pracy, myła mu nawet plecy. Dla mnie horror.. 2,5 lata związku, a dzisiaj koniec skończyła mi się cierpliwość i wyrozumiałość. Mimo że nadal kocham. Czy da się zmienić maminsynka??? Wiek 25l.

Gość gość
jak mamusia mu plecki w wannie myje to już psychol a nie maminsynek :/

Gość gość
ale duupy dawałaś mu sama?

Gość gość
No nie tylko , mamusia mu plecki myła a ja musiałam pięty mu szorować

Gość gość
Mama odprowadzała twojego byłego Pana też do jego ciężkiej pracy?

Gość gość
odp*****lta sie! tylko dobrej mamie chce sie doroslemu synowi umyć plecy (mi też mamay myje a mam 32 lata!), zrobic kapanki, obiad, poscieli lozko, wyprac.. dlatego z nią mieszkam i mi dobrze :) i h*j wam w oko !

Gość gość
nie wiem co jest dziwnego w tym ze mama myje mi plecy jak siedze w wannie ! tak jest wygodniej, trudno samemu umyc.. a jak rano wstaje to mam juz wszystko zrobione sniadanie herbate ciuchy wypracowane, moge skupic sie na pracy i swoich pasjach a dla was jestem PSYCHOLEM !!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
moja mama to mi nawet czereśni dajej uż bez pestek, taka kochana jest :)

Gość gość
niewdzieczna kurwo nie umiesz troskliwej matki docenić, pewnie jesteś nieslubnym bękartem i ciebie matka chciala wyrzucić na smieci jak Madzie wasniewska

Gość gość
A kapciuszki na nóżki też wam zakłada? :)

Gość gość
oto co dla mnie robi moja mama: -gotuje, przygoytowuje sniadanie rano wstajac wczesniej -robi zakupy -prasuje - pomaga mi umyć plecy - kapcie owszem, przypomina mi zebym je zakladal - scieli lozko - wynosi smieci -zalatwia sprawy urzedowe kiedy jest to mozliwe mam 35 lat i nadal z nią mieszkam i tak mi dobrze!

Gość gość
Cóż każdy żyje według swoich upodobań - ale dla mnie to jest tragedia wieku Późniejszego :) nadopiekuńczość zrobi swoje

Gość gość
o jap ierdole .... nie kumam jak matka moze dorosłemu facetowi wchodzic do łazienki haha no k***a padne zaraz. .... jak bym słyszał o moim szwagrze, dzwoni do matki 3 razy dziennie, spowiada sie ze wszysktiego, skarzy na zone no k***a typ 32 lata. (dzwoni jak zony nie ma w poblizu , jak do sklepu pujdzie albo cos)

Gość gość
nie wiem co w tym dziwnego ze wchodzi do lazienki. przeciez od malego mnie widziala jako golasa wiec czemu mam sie wstydzic. mama tez chodzi gola czasem, co w tym dziwnego, chyba jestem we wlasnym domu. Przynajmniej wygodniej plecy umyć gąbką, nie trzeba sie gimnastykować :)

Gość gość
czemu skrzywdziła ?

w ogole najlepiej lezec i podjadac smakolyki podawane przez mamusie' nie przemeczac sie nie stresowac nie martwic o nic synus zadowolony i mamusia tez bo taka niegramotna nienauczona niczego memeja nigdy od niej nie odejdzie

Gość gość
dewianci j****i.,,, napleta tez wam mamusia sciaga i myje pałe ?

Gość gość
no nie swiruj !!! widujesz matke na golasa hahahah padne . nie masz urazu jakiegos /?? ile masz lat ???

skrzywdzila typem milosci zaborczej i nadopiekunczj ktora prowadzi do tego ze dorosly osobnik nigdy nie zostal mezczyzna- to jest krzywda na jego psychice i organizmie, skoro nie pozwolilo mu sie dojrzec i wyksztalcic na samodzielna osobe, prawda?

Gość gość
czemu urazu? nie wiem co jest złego w chodzeniu nago po domu. czesto tak chodze, latem to caly czas. mam sie przed wlasna matka wstydzic? hehe :)

Gość gosciniec
teraz juz wiesz czemu przesiadujesz na kobiecym forum , czemu nie masz kobiety . tylko walisz gr***e chyba ze matka ci daje albo wali kto wie przeciez to matka nie hehehe padne zaraz.

w chodzeniu nago w domu lub wchodzeniu do lazienki nie ma nic zlego jezeli to nie jest obajw symbolicznego wykastrowania mezczyzny- w tym przypadku syna. Twoja matka wstydzi sie innych mezczyzn, czy przed kazdym paraduje nago?

Gość gość
jestem samodzielny bo pracuje, kase zarabiam,oddaję całą pensję mamie która rozsądnie gospodaruje domem. Mam kochaną Mamę. Mama sprawia ze zycie jest latwiejsze i robi to z milosci, nikt jej do tego nie zmuszał :)

Gość gosciniec
NO OK CHODZISZ NAGO ..... ILE MASZ LAT ???? rozumiem ze jak spisz nago i masz np. poranny wzwód to tez smigasz przy matce ze sterczaca pała .?

Gość gość
tak, tak, jestem dewiantem, psycholem, mameją itakdalejitympodobne : i.... świetnie sie z tym czuje i lubie czytać jak "normalni ludzie" sie tym bulwersują :D

Gość gosciniec
ok jesli uwazasz ze to normalna sprawa wspomniał bys o tym znajomym przy piwie. ze twoja mam jak wyjdzie z pod prysznica to smiga na waleta przy tobie, albo jak ty rano wstaniesz to smigasz nago przy niej .

to niewazne ile on ma lat metrykalnie, tylko wazne na jakim poziomie lat widzi go matka i w jakim wieku psychicznym go przytrzymala dla matki on ma lat 5 nadal wiec spoko ze chodzi na golaska i ona przed nim, bo to ciagle jej malutki synus a nie dorosly facet. Kobieta w naszym kregu kulturowym obnaza sie i akceptuje nagosc tylko z dziecmi, gdyby postrzegala swojego syna jako mezczyzne nie byloby nagosci. synus tez czuje sie ciagle malutkim bobaskiem do karmienia i podcierania d**y wiec to calkiem normalne z ich punktu widzenia, co robia.

Gość gość
no latem to tak, wygodniej tak jest i nie wiem czemu mialbym sie wlasnej mamy wstydzić, przeciez widziala mnie jako srajacego pod siebie bachora wiec czego tu sie wstydzic. mam ponad 30 lat.