Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nowy x lander x move czy uzywane x lander xa

Polecane posty

Gość gość
okryte kocykiem

Gość gość
I swojego za tez wtargiwalam po schodach na pierwsze pietro, z dzieckiem i zakupami w koszu i jakos ogarnialam chociaz silaczka nie jestes.

Dziewczyny podnoszę, chcę zakupić xmova, podoba mi się jakość wykończenia tego wózka i takiej jakości do 1700 zł raczej nie znajdę gdzie indziej. Także mamy, ktore używały i używają xmova proszę o opinie.

Gość gość
Założylam ten temat i wiecie co? Wybrałam x.lander xa. Po 3 mies zmienilam na graco evo i teraz po nocach myślę o moim xlanderze... Dziś syn mój ma 10 mies i zamierzam kupić xlandera xmove;)

Gość mama Ewuni
ja kupiłąm xlandera dla dziecka 12 mc jako wózek spacerowy Moja córcia jest wyjątkowo duża, wysoka Obecnie ma 18 mc a wzrost i wage dziecka 3 -letniego i ten wózek idealnie nadaje się dla niej Mieści się w nim wspaniale, a ponieważ jeszcze samodzielnie nie chodzi to codziennie katujemy ten wózek na spacerkach Mam xa z powiększonym daszkiem, kupiłam okazyjnie używany za maleńkie pieniądze Powiem ci że wg mnie nie jest to wózek dla młodszego dziecka właśnie z powodu oparcia i pałąka umiejscowionego zdecydowanie za wysoko dla większości dzieci Jeśli dziecko samodzielnie nie siada albo robi to od niedawna to ten wózek nie nadaje Jeśli chcesz kpić z gondolą też odradzam bo są cholernie małe a amortyzacja kiepska wiem co mówię bo jeździłam wcześniej takim zwykłym wózkiem baby active 3 w 1 i tam amortyzacja to była bajka a miała starą wersje

Gość gość
No ja właśnie zaluje ze sprzedalam.swojego xa ;) teraz jak nic kupie sama spacerowke x move ;) obawiam się tylko ze moj długo nie będzie chciał jezdzic. A też jest dużym chłopcem, 10 mies 10 kg i 88 cm jak nie lepiej. Do graco evo ledwo siw mieści ;) wnosisz wozek wysoko?

to rzeczywiście x lander będzie dobry dla twojego synka moja warzy 14 kg i ma 90 cm wzrostu i mama wrazenie że dalej wygląda w tym wózku na malutką a co do wnoszenia to na szczęście rodzinka mi pomaga nie dałabym rady wnieść go z córką a zostawić jej samej w mieszkaniu też nie mogę kiedyś go wnosiłam jak spała w dzień ale i to odeszło w niepamięć :-)

aha jeszcze chciałam powiedzieć że twoje dzieciątko będzie naprawdę wysokie a już myślałam że tylko moja taka duża :-P

Gość gość
Ja mojego jak coś planuje zostawiać w lozeczku, to chyba najbezpieczniejsze;). To 1 piętro więc chwila moment ;) a jak z podbijaniem np pod kraweznik?

Gość gość
Jest wysoki, chyba za tata ;) Aha i mocno tobie skrzypi wozek? Pamietam ze moj jako gondola trochę tak ale mniej niż terazniejszy ;) kurde gdyby nie to ze 4 miesieczne dziecko przekladalam do spacerowki zostawilabym mój piekny xlander nawet kosztem wagi

jest cichutki w ogóle nie skrzypi Ja mojej nie mogę nawet w łóżeczku zostawić bo tak kombinuje że wyłazi z łóżeczka głową na dół :-P i nawet 5 sek jej wystarczy

Gość gość
Mój jeszcze taki sprytny nie jest ;) a jak z podbijaniem?

Gość gość
Jak czytam niektóre opinie to nie wiem czy o tym samych wózkach piszemy. Ja miałam xlandera model XA wydanie na 2010r, jedyne zastrzeżenia mieliśmy do oparcia spacerówki. Teraz urodziła nam się córcia i tez kupiliśmy xlandera tylko xmove. Ten model jest juz tak dopracowany ze nie ma do czego sie przyczepić