Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adr

Zdradziłem

Polecane posty

Gość gość
Jesli to bylo jednorazowe to jest jeszcze jakas szansa,ale bedziesz sie musial mocno postarac co w tym wypadku jest watpliwe - lubisz isc na latwizne,stad zdrada

Gość kaliinkkaa
Ja juz z takim syfiarzem miałam do czynienia , na szczęście w porę się ogarnelam . Też jestem babka niczego sobie choć pulchna i nerwista, a koleś poleciał na deche . Hehe nie ma to tamto, tego kwiatu pol światu , i na pulchna leca jak się ma q głowie. Takim szmaciarzom nie ma co wybaczać , chciał laske to teraz niech mu laska robi za troskliwa opiekunkę

Gość gość
jak sama wyszla na jaw? Ktos jej powiedzial? To dodatkowo wyszedles na oszusta chlopie

Gość kaliinkkaa
Dajcie spokój dziewczyny. Myślicie, ze kobitka jeszcze na terapie czas bedzie chciała marnować? To juz zawsze bedzie siedziało w jej głowie. Jak uległ jakiejś lafiryndzie to i ulegnie następnej. Ja to znam. Nie ma co. Po co tracić czas na palanta? Lepiej być singielka , a następny i tak i tak z czasem się znajdzie .

Gość Adr
też chciałbym to wiedzieć,

Gość gość
Mnie zdradzil facet, ale mielismy dzieci,wiec dla nich jakos wybaczylam. Jesli nie laczy was slub,dzieci,zobowiazania to niech ci nie wybacza. Chlopak ktory zdradza to szmata

Gość kaliinkkaa
Hehehe .... Zalosne . Gdyby ta prawda sama się nie ujawniła, to miałbyś szanse jeszcze dymac do oporu, co? Frajerze? Żal mi tej kobiety, ale mam nadzieje, ze wie czym jest damska duma;) pędzić cweli

Gość Adr
a co jeśli palant żałuje i obieca, że nigdy przenigdy więcej?

Gość gość
Znajac zycie to nie zadna lafirynda tylko jakas normalna dziewczyna,ktora chcial zbalamucic i nie wspomnial,ze ma kogos. Trafialam na wielu takich. To sa patologiczni klamcy i wiekszosc z nich na koniec zostaje samych albo z tepymi dzidami

Gość kaliinkkaa
A może koleszko wiek swój chociaż zdradzisz . Jeśli masz zamiar być taki tajemniczy to asta lavista kotku , nie chce nam się czasu marnować na kolejna szmatę

Gość kaliinkkaa
Dokładnie. Los o takich palantach nie zapomina. I wkrótce się odwdzięczy.

Gość Adr
a oczywiście, że zdradzę....25

Gość kaliinkkaa
Adam z Ewa też żałowali, ze mimo pokusy skusili się na jabluszko? Myślisz, ze pomogło? Nie sądzę ;)

Gość gość
Wszystko zalezy od waszej relacji,jak dlugo jestescie razem, co was laczy , jak sie dogadujecie, czy ona tez cie kiedys zawiodla, czy masz cos na swoje usprawiedliwienie i cos w sobie, czego ona nie znajdzie w innym

Gość Adr
dziękuję wszystkim, sam sobie potrafiłem zadać tylko pytanie co żeś zrobił debilu...tutaj mam ostrzejszy pojazd. Na przyszłość....wydrukuje te teksty i wkuje w głowę..... więcej nie popełnię tego błędu o ile!! znajdę drugą taką wspaniałą,

Gość kaliinkkaa
Dam Ci radę. Nie psuj dziewczynie psychiki i zostaw ją w spokoju , daj szanse się zakochać w kimś odpowiednim. A ty jak nie dojrzales to idź i zdradzam póki możesz.

Gość gość
Jestes za mlody na zwiazek, poczekaj kilka lat, dla 25latka wazniejsze sa dzivki,roochanie, chociaz moj ma 23 i takie rzeczy mu nie w glowie, ale ma mozg na wlasciwym miejscu

Gość Adr
chciałbym ale to nie takie proste....

Gość Chlopak 22 Lata
Przepraszaj ją do skutku, jeśli to bylo raz. Niech nie myśli,źe zostawiles ja dla innej

Gość Chlopak 22 Lata
Mam 22 lata, dziewczyne mam od 3 lat jedna i nie zdradzilem. Bo to ta jedna jedyna, musialby mnie ktos chyba zmusic do zdrady. Jak juz ktos pytal wczesniej, na co Ci ona jesli ja zdradzasz?

Gość kingastefankaafankaa
Jak mnie mąż zdradził to długo przezywalam,ale w koncu jednak wybaczylam ;)

Gość kingastefankaafankaa
Ee chlopak szuka juz nastepnej, a w temacie pyta jak odzyskac tą zaraz spyta jak poznać nową

Gość Adr
aż tak szybki to nie jestem, najpierw spróbuje ją odzyskać.

Gość lady maravilhak
Zdradzajac kobiete ponizasz ja, spada jej samoocena, teraz albo bedziesz adorowac te dziewczyne albo bedzie robil to ktos inny

Gość lady maravilhak
Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo, gdyby mnie nie zdradzil pierwszy chooy to nie poznalabym obecnego meza :)

Gość w starym piecu diabel pali
Porozmawiaj z nią, kup kwiatka, przepros, okaż jej swoj żal o ile oczywiscie źalujesz, zapewnij,ze nigdy tego nie zrobisz,pytanie jest czy jestes pewien,ze nie zrobisz?

Gość Adr
zdrada byla odlotowa

Gość Adr
co za troll, ktoś jakiś....jaka odlotowa?

Gość Adr
Nie będę tracic czasu na jedną, skoro mogę mieć kilka, nie zdradzaja tylko tacy ktorzy nie maja czym albo z kim haha

Gość Adr
niech wszyscy zobaczo jakim jestem maczo :classic_cool: tez byscie padly mi do stóp jestem boski