Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adr

Zdradziłem

Polecane posty

Gość trollll naczelny
Juz nie bede sie podszywac ;) przykre,ze docenia sie dopiero gdy straci. Na swiecie tyle zla,a ludzie sobie jeszcze tak dowalają! Zdradzac w tak mlodym wieku. Okropne. Co bedzie pozniej?

Gość trollll naczelny
Moge skonczyc, ale masz taki wewnetrzny glos prawda? Czules sie jak pan i wladca przyprawiajac rogi swej dziewczynie, pewnie miales ubaw i odrobine adrenaliny, gdybys mial jeszcze rozum to bys zastanowil sie,co bedzie gdy ona sie dowie

Gość gość
ja jestem za tym byś przepraszał do skutku, ale za słowami niech idą czyny, udowodnij jak Ci na niej zależy. Nic nie masz już do stracenia, a może odzyskasz ją

Gość Adr
niestety w ruch poszedł alkohol.....no i już o niczym nie myślałem. Teraz to już po zawodach. Chciałbym znowu stanąć na linii startu ale jestem już na mecie:(

Gość gość
Pewnie najlepiej się teraz poddaj wtedy na pewno będzie po zawodach. Pamiętaj błąd popełnić może każdy a sztuką jest naprawić błąd.

Gość gość
Jesli masz problem z alkoholem idz na terapie albo zapisz sie do aa i poinformuj dziewczyne o tym, zobaczy,ze pracujesz nad soba dla niej

Gość kingastefankaafankaa
Jak jej zagwarantujesz wiernosc?

Gość gość
wypiles i zapomniales,ze masz dziewczyne? To kiepski zwiazek, ja o mojej mysle.zawsze, nawet jak sie schleje do nieprzytomnosci

Gość gość
Autor przeszedl na temat "chce mi sie seksu a nie mam z kim" tam znajdzie kogos dla siebie pewnie

Gość gość
tez zdradzilam, polecialam na jego tanie gierki, prawie rozwalilam malzenstwo na dodatek bardzo dobrej kolezanki bo oczywiscie wyszlo na jaw wszystko, i wiem, ze zle zrobilam ale nie jestem tylko ja winna, oni na szczescie sa razem, ja kompletnie ucielam z nimi kontakt, jego nienawidze i siebie przez to co zrobilam tez, naprawde nigdy wiecej, NIGDY PRZENIGDY bo wiem ile mnie to kosztowalo sumienia. Nie chcialabym zeby ktos kiedys zdradzil mnie i bardzo zlauje tego co zrobilam

Gość gość
to jak ty po alkoholu takie rzeczy robisz, to przy następnej okazji też tak odwalisz dziewczynie i znów będziesz zwalać na alkohol? To do związku się nie nadajesz poważnego.