Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak zwykle faceci

SERCE czy ROZUM

Polecane posty

Gość jak zwykle faceci

witajcie kocham pewnego faceta odkad pamietam to lgnelismy do siebie jak muchy do lepu, cudownie sie czulismy w swoim towarzystwie, czulismy ze jestesmy dla siebie i nadal tak jest ale... mieszkalismy przez jakis czas razem i sie zaczelo psuc - z cudownego faceta zrobil sie toksyczny facet od ktorego ucieklam obecnie obydwoje za soba tesknimy bardzo, on chcialby byc ze mna jednak po tym wszystkim co z nim przeszlam nie wiem sama co mam robic nie wyobrazam sobie innego faceta kolo siebie, w ogole inni mnie nie interesuja w glebi duszy czuje ze jestesmy dla siebie jednak ciezko mi ponownie mu zaufac ? z drugiej strony wiem ze nie bede mogla sie zwiazac z innym facetem bez jakiegokolwiek uczucia skoro bede kochala tego.. a zwiazki bez milosc sie rozpadna predzej czy pozniej

Gość matko co za ludzie nateetni
jesteś kobieta i taks ei dałas omotać, przecież kobieta ma intuicje i wyczuwa zło :D

Gość gość
kobieta klei sie do zla bo tylko zlo jest ja w stanie zaspokoic :D

Gość gość
masochistka?

Gość jak zwykle faceci
nie jestem masochistka a on wie co stracil i stara sie naprawic bledy , ciezko bedzie zaufac na nowo jednak nie wyobrazam sobie ze moglabym byc z innym i go nie kochajac..

Gość jak zwykle faceci
wlasnie moje odczucia byly podzielone - serce mowilo tak a rozum nie :(

Gość gość
ostatnio cos czytalam ze wlasnie dziewczyna zostawila faceta ,wyrwala sie z toksycznego zwiazku, znalazla innego jednak po jakims czasie znowu wrocila do tamtego.. i czemu ??

każdy toksyczny facet zamienia się w puchatego, słodkiego króliczka kiedy tylko jego ofiara się wymyka. Jakoś trzeba utrzymywać kontrolę. Kobieta wraca, a facet pozwala sobie na jeszcze więcej bo wie, że może...a ona czeka, aż jej słodki króliczek wróci i nie potrafi zrozumieć, że on nie istnieje.

ROZUM !!!! Bylam taka jak ty.Poszlam po rozum i ...nie zgotowalam sobie piekla na ziemi. Pewnie jestem starsza przynajmniej 10 lat niz ty.Ale zaufaj... Samo to ze juz masz watpliwosci wskazuje ze rozum masz,tylko trzeba go wykorzystac odpowiednio.Pamietaj to ma byc na dluuugggiiiieeee lata,beda dzieci,problemy mieszkaniowe a co z finansami.A jak z jego uczuciami??????????????? To sa pytania na ktore musisz sobie sama odpowiedziec."Jakos to bedzie,nie wchodzi w rachube"

Gość gość
Na co komu zwiazki i sie potem meczyc i zalic..