Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdrosna znajoma

Polecane posty

Gość gość

W naszej paczce przyjaciół jest dziewczyna, która która krytykuje dosłownie wszystko co mam - że mój facet do mnie nie pasuje, samochód mam nie taki itp. a potem naśladuje i robi dokładnie tak samo. Ograniczyć kontaktów z nią za bardzo nie mogę, bo należy do naszej paczki, więc na spotkaniach naszych znajomych mam z nią kontakt. Poza tym non stop mówi tylko o sobie - to jest denerwujące, mam wrażenie że czasami spotyka się po to, aby poopowiadac na swój własny temat. Ja za wiele o sobie nie opowiadam, ale ona wypytuje, szuka jakiś informacji co w moim życiu się dzieje, a potem na spotkaniach jakby z tym wszystkim rywalizowała. Ostatnio akurat obie odnawiamy mieszkania i ona stwierdziła, że musi odnowić je szybciej niż ja. To jest chore !!!

Gość gość
to po co opowiadasz jej o takich rzeczach?

to jak to jest chore to czym się przejmujesz? Daj spokój, jak znowu zacznie swój monolog to zapytaj jej z kim tak zaciekle rywalizuje.

Gość gość
jak się zaczyna dopytywać o coś to albo mówisz "pytasz, żeby zmałpować?" albo opowiadasz coś co jest totalnym kłamstwem "kupiłam cudowne zasłony w czerwone róże" (blee)