Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coralgolek

boje sie

Polecane posty

Gość coralgolek

Pojechalismy z dziecmi do rodzicow szwagierka miala imieniny postawila , kiedy wracalismy maz chcial kupic paczke papierosow wiec poszedl do sklepu spotkal kolege z dawnych lat wypili setke potem druga trzecia i td... wracajac prowadzilam samochod ,padal deszcz , pijany w sztok mowi mi ze szybko chodza wycieraczki , za szybko jade (40 km/h) udezyl mnie w tyl glowy dzieci spaly zachamowalam pytajac sie co wyprawia mowil mi ze jestem poj...na i znow mnie pobil kiedy dojechalismy do domu dziecia nie spaly chcialam wysiasc z auta zlapal mnie za gardlo i powiedzial siedz zapnij pasy odpal auto dzieci krzyczly w glos ze strachu kiedy ucieklam do domu i dzieci przyszedl za nami 4 l corke bral na rece przewracal sie malo nie rozbil jej glowy kazal jej pojsc z nim sikac choc twierdz mala ze kazal czekac jej w lazience twarza do sciany . jak myslice czy dac sobie spokoj czy lepiej ratowc dzieci i uciekac . maz jest kieroiwca w tygodniu trzezwy sobota jest przez niego suto okrapiana i kazda coraz bardziej ... sama o siebie malo sie boje ale o zle spomnienia dzieci i o to co powiedza pani w przedszkoluja bez pracy

Gość gość
Odrób lekcje.