Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fwefsdfsdfs

pis idzie na miszcza

Polecane posty

Gość fwefsdfsdfs

wygra wybory i co?:D góra dwa lata rządów i przyśpieszone wybory. niechcemi sie o tym dyskutować ale zapamiętajcie ten wpis :D

Gość gość
pis i po to komedia jednak pis to groteska, ja mam w d***e polityką jestem zakochany nic mi nie trzeba i wyqurwiam z poskiego piekiełka

Gość gość
jak dojdą do władzy to już całkiem polacy będą uciekać z pl, bo kto wie czy za 2 lata znów granice nie będą pozamykane i powystawiane czołgi na niemcy i rosję...

Gość gość
nie będzie mial większości w sejmie na 100000000% . wygra ale nie będzie mial większości takiej by samodzielnie rządzić. weź się obudz:D

Gość gość
matemtakyka jest bezlitosna. pis ma takie szanse na samodzielne rządzenie jak jarek wygrać z komorowskim wybory prezydenckie🖐️

Gość gość
no fakt. większości mieć nie będą, nikt z nimi nie pójdzie w koalicję

Gość gość
nie był bym tego taki pewien, do wyborów jeszcze trochę, a pisowi nie spada tylko rosnie

Gość gość
matematyka i ordynacja wyborcza . pis nie będzie miał większości by samodzielnie rządzić. jeśli psl wejdzie do sejmu, pewnie wejdzie, to z pisem na bank stworzą koalicje. ale tak jak autor napisał, taki rząd przetrwa dwa lata góra. pamiętajcie że to co się dzieję dziś widać dopiero po czasie. pis dojdzie do wladzy i zbierze plony po tusku. będą strajki itd. mówie wam:D 2 lata rzadów pisu i wybory.