Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgość2

Związek 16 latki i 26 latka

Polecane posty

Gość gośćgość2

Ma szanse na przetrwanie?

Gość gość
Jeśli jest dojrzałe uczucie to owszem

Gość gość
Nie. 16latka to dziecko :p O dojrzalosci w tym wieku nie ma mowy, nawet jesli wydaje sie ze jest inaczej ;)

Gość gość
16latka daje d*p y26 ja po miesiacu zostawia o to taki zwiazek

Gość Asia80758
Ja mam 17 lat i chłopaka który ma 27 lat. I jest ok. Zależy jakie wartości ceni i czy nie robi cię w konia. Musisz także rozróżnić czy to jest miłość czy zauroczenie lub też czy nie chce cię tylko wykorzystać.

Gość gość
no i ciekawe na czym wasz zwiazek polega? na r****niu i bezwartosciowym gadaniu, 17/16 latka ma siano jeszcze w mozgu,a facet ktory ma 27 lat jest dojrzały, wiedzacym czego chce z wyksztalceniem facetem, co taka siksa ma mu do zaoferowania oprócz swojego du pska???????????

Gość taki lepszy
lepszy 26 i 36 ...;)

Gość gość
co taka siksa ma mu do zaoferowania oprócz swojego du pska??????????? to można napisać o większości kobiet z tego forum, raczej niewykształcone a chętne bardzo do łóżka, 16-latka tu wychodzi z punktem, bo jest młodsza i świeższa.

Gość gość
no mowie 17./16 latka to siksa, przezywajaca klasowki w szkole, co taki 27latek moze z nia robic hahaha , chyba ja wyru chac i zostawic ....

Gość gość
nie oszukujmy sie, malolaty sa niedojrzale i maja siano w mózgu , jezeli zwizek bylby 18/19 i 27 to szanse jak najbardziej ,ale 16 ? a pozniej dziecko rodzi dziecko ,

Gość gość
co taki 27latek moze z nia robic hahaha , chyba ja wyru chac i zostawic .... tak kończy większość kobiet z forum, przychodzą tu z takim płaczem i tematami. i pytanie, czy siedzą tu same 16nastki czy też nie ma różnicy.

dlaczego uważacie, że każda 16-latka nie jest godna szacunku? Wy takie byłyście w tym wieku, że Was r****li i zostawiali?:D

Gość gość
droga 16latko jesli ty jestes autorka, to nie wroze ci wielkiej milosci!!! tylko uwazaj na sex, zebys se dziecka nie strzelila, jestes jeszcze dzieckiem a bierzesz sie za 30latkow

Gość szczeraleniwa20stka
może lepiej 16 latka i 61 latek??

Gość gość
no teraz to 16stki ladne kurw icha , w zyciu by sie nie powiedzialo ze maja 16 lat.....

mi się w jej wieku podobali 30 i 40 latkowie, tak zostało do dziś. nie, ojciec mnie nie zostawił w dzieciństwie, nie,nie bił ani nie molestował ani nie umarł, mieszka z nami do dziś, mam lepsze z nim relacje niż z matką. uprzedzając pytania:D

Gość gość
rzadko sie zdarza ale jest to mozliwe. Moja znajoma zaczęła się spotykać z 9 lat od niej starszym facet w wieku 14 lat. teraz ma 20 i nadal są ze sobą, mieszkają razem.

Gość gość
kobiety zwykle mają starszego partnera a teraz jak już Ci poniżej 30 faceci ich nie chcą to się oburzają i nazywają taką dziewczynę dzieckiem itd. a same robiły identycznie gdy były młodsze.

Gość aniulka0341
Halo halo !! Stop!! Ja również jestem od mojego M młodsza o 12 lat!! Jest nam razem dobrze, szanujemy się, kochamy, wspieramy itd. jak normalne małżeństwo w 21 wieku. a to że jest starszy to mam czuć się jak gówniara albo nie zakładać z nim rodziny?? Przy moim M czuję się bezpieczna, wiem że jest bardziej odpowiedzialny niż chłopak w zbliżonym wieku do mojego... Jeśli jest wam razem dobrze, jesteś go pewna że nie ma na celu zaliczenia kolejnej laski to życzę wam udanego związku!! DLA WYJAŚNIENIA- JA MAM 20 MÓJ M 32:) i kochamy się bardzo!!! pozdro :)

Gość gośćgość2
A co zmienią te 2/3 lata? Niby ludzie są dojrzalsi w wieku 18/19 lat? Przecież dojrzałość to indywidualna sprawa i dlaczego 16 latka kojarzy się tylko z "dawaniem d**y"? Jestem dojrzała, dużo rozmawiamy, dobrze czujemy się ze sobą, nie moge zagwarantować, że będziemy do końca życia razem, ale nie ukrywam, że chciałabym tego bardzo. Ktoś wyżej napisał, że potem dzieci rodzą dzieci.., A od czego jest antykoncepcja? Nie żyjemy w średniowieczu. Sczerze mówiąc nie wyobrażam sobie seksu bez prezerwatywy.

Gość gość
ja mam 16 lat a mój chłopak 32 lata i jest nam dobrze.

Gość gość
raczej ból kobiet polek kafe bo inna może a ona już nie tzw. psy ogrodnika.

Gość gość
ja mam 15 mój 51 w sumie fajnie tylko trochę boli.

Gość gośćgość2
On mówi, że wiek nie liczy się kiedy ludzie się kochają, ciągle mi to powtarza, widzi, że mnie to martwi. Ja raczej jestem powściągliwa z takimi wyznaniami, mimo, że bardzo go kocham. Myśle, że nawet jeżeli kiedyś się rozstaniemy to zawsze będę o nim ciepło myślała bo dał i daje mi naprawdę dużo szczęścia.

Gość gośćgość2
Up

Gość gośćgość2
Up

Gość gośćgość2

Gość gość
nie, to chore ktos z nich jest na pewno mocno zaburzony

Gość gośćgość2
Dlaczego zaburzony? Przecież 16 latka to już nie dziecko, do tego dojrzała.