Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcin31

Jak urozmaicic życie sexualne w małżenstwie

Polecane posty

Gość marcin31

:) macie jakis pomysł?

Gość JimmyXX
Ale chwila - żebyśmy poszli w przód najpierw musimy wiedzieć gdzie stoimy. Co obecnie robicie w łóżku ?

Gość marcin31
normalny tradycyjny nic wiecej :(

Gość JimmyXX
Jeżeli obydwoje jesteście nastawieni na nowości to proponuję seks poza domem (plener, miejsca "publiczne", auto itd.); do samego przybytku seks jest OBOWIĄZKOWY w każdym pomieszczeniu, na każdym meblu jeśli tylko dacie radę, balkonie. Możesz jej kupić bieliznę erotyczną wedle twojego gustu. Monotonia w życiu seksualnym też zabija libido więc myśl twórczo, kombinuj:)

Gość gość
jak masz chuuj to kombinuj :D

Gość gość
to ostatnie mnie rozwaliło ;) rewelka i szacun.

Ja jestem ze swoim chłopakiem 7 lat i seks jest cały czas tak samo z***bisty(lepszy niż z nowymi partnerami),zero nudy. Lubimy numerki w miejscach publicznych, ostry seks(bicie,wiązanie, symulowany g***t itp), przebieram się dla niego, mam też ochotę na trójkąt, ale on się nie zgadza.

Sposobów jest milion... To kwestia wyboru tego odpowiedniego do temperamentu związku... Jest tylko jeden warunek konieczny powodzenia takiej misji: musi byś między wami miłość... Jeśli nie ma, to odradzam jazdy.

Gość gość
up!!!!!!!!!!!!

Gość gość
najprostszy sposób to w drugą dziurę.

Gość gość
My po osmiu latach zero nudy...przebrania,jakiś drink dla odwagi czasem i mega frajda i za każdym razem jakby to było coś wyjątkowego...no musi Twoja partnerka chcieć zmian równie mocno jak Ty....kup jej jakiś bodystocking albo przebierz za pokojówke,kelnerke czu coś tam innego...albo uzda i jedziecie:)

JimmyXX Ale chwila - żebyśmy poszli w przód najpierw musimy wiedzieć gdzie stoimy. Co obecnie robicie w łóżku --------- To samo pomyslalam Po przeczytaniu naglowka bo glupio zadane jest pytanie. Najpierw nakresl dokladniej sytuacje

Gość buzii4885
Ej dawajcie na portal erofreak.com, tam się sporo osób nudzi, można coś razem wymyślić ;D