Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allmoionielka

jestem nimfomanka

Polecane posty

Gość allmoionielka

Podoba mi się każdy facet,każdego chciałabym dla siebie...każdy jest jak ciacho,pachnie chłopem,te głosy sexowne,pożarłabym każdego w każdym wieku...lubię wyuzdany sex,na wszystko się zgadzam...czy jestem normalna???Napewno usłyszę,że jestem ,,K"" ale to coś jest we mnie,jakaś dxika pierwotna niepohamowana ochota.Ja tym żyję...facetami i sexem,wtedy kwitnę i czuję się piękna...ale jak to zmienic??? Krzywdzę ludzi przez mój impuls....nie chcę tak a nie potrafię nad sobą zapanować:(:( Czy ktoś z was tez tak ma????

Gość gość
ja tak samo

Gość jezyna32
Bardzo dobrze Cie rozumiem mnie rowniez pozadanie dręczy non stop ...Mam poprostu obsesje na pkt kobiet i sexu ...Sex rzadzi moim zyciem

Gość gość
mam to samo, tylko trochę inaczej

Gość jezyna32
Bezwzgledu na okolicznosci i miejsce to zawsze oddzywa sie we mnie pozadanie i zawsze rozgladam sie za atrakcyjnymi kobietami Jestem zonaty ale nie oparlbym sie innej obcej kobiecie napewno ...

Gość jezyna32
No i wyobraznia dziala ...kochalem sie juz podswiadomie z tyloma kobietami w roznym wieku i statusie

Gość jezyna32
dzis bylem np w banku zanim laska zrobila dyspozycje przelewu to ja zdazylem ja juz przeleciec w myslach