Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abcdefgh123

chłopak

Polecane posty

Witajcie, chyba bardzo potrzebuje Waszej pomocy. Jestem z chłopakiem 3 lata, strasznie go kocham i nie wyobrażam sobie życia bez niego tylko jest jeden bardzo duzy problem, a konkretnie nie potrafi mnie szanować, ja takze nie jestem ideałem ale on momentami przegina, przeważnie na imprezach z alkoholem!! Nie raz zdarzylo sie ze wyzwał mnie od najgorszych czy poszarpal, a po kazdej klotni mowi ze byl zdenerwowany i zebym mu wybaczyla, ze mnie strasznie kocha, aktualnie nie jestesmy razem, ale znowu ta sama śpiewka, ze on sie zmieni, ze mi to udowodni... CO MAM ROBIC?!

Gość gość
Rzucić go.

tak tak zmieni się, ale do następnej imprezy!!! Taka osoba nie powinna pić alkoholu bo widać że mu wtedy normalnie odbija!

Gość gość
Zostaw go, to psychol. Tacy faceci nigdy sie nie zmieniaja i nie wroza nic dobrego. Tyran bez szacunku.

Gość gość
Zostaw go na zawsze, albo w końcu skończy się to tragicznie. Facet nie podnosi ręki na kobietę, którą kocha. Przeczytaj książkę "Nie zależy mu na Tobie" Greg Behrendt, Liz Tuccillo Szkoda swojego cennego życia na takiego typa.

Wiem o tym wszystkim, tylko że ja mam do niego ogromną słabość, nie potrafie przezwyciężyć uczucia jakim go darze, każdy dzień bez niego jest dla mnie męką, nie rozumiem sama siebie, chyba jestem od niego uzależniona

Gość gość
psycholog, wszystko zalezy od Ciebie i czy chcesz tak zyc cale zycie...

Gość gość
Jak wyplujesz kilka przednich zębów, uzależnienie minie. Jak ręką odjął. Życzę szczęścia z ukochanym... :-#

Gość gość
www.niebieskalinia.pl

Zawsze po każdej kłótni szukam winy w sobie. :( bardzo czesto mowilam mu jak powinien mnie traktować, ale chyba na marne... może poprostu nie pasujemy do siebie.

Gość smutna147258
ja zawsze tez wszystko biore na siebie, zawsze mysle ze to moja wina. zawsze powtarzalam bylem ze zle mnie traktuje mowil ze sie zmieni, staral sie ale to tylko kilka dni przy nastepnej klotni znowu to samo...

Gość gość
zostaw go. im szybciej to zrobisz tym lepiej. on sie nie zmieni. nie tak szybko. moze wasze zerwanie bedzie dla niego wystarczajacym ciosem zebym zaczal cos ze soba robic. dajac mu kolejna sznase on sie nei zmieni. dzis cie wyzywa i szarpie a za rok pobije... wiem ze darzysz go ogromnym uczuciem ale niestety musisz sie wycofac bo to nie skonczy sie dobrze. im szybciej to zrozumiesz tym lepiej dla ciebie

Gość maryla105
Albo zrezygnuje z alkoholu i wyjdzie z tego towarzystwa, albo może o Tobie zapomnieć. Żaden mężczyzna nie jest w stanie tak traktować kobiety. Powienien ją szanować i traktować jak królewnę a alkohol nie ma tutaj nic do rzeczy. Najwidoczniej to alkohol jest dla niego ważniejszy niż Ty.

To nie jest tak, ze on nadużywa alkoholu, jest impreza-pijemy razem, tylko poprostu po alkoholu bardzo czesto konczy sie tak ze płacze. Nawet na trzezwo czasem nie potrafi ze mną w sposób kulturalny porozmawiać, ale troche to mój błąd, przyznaje, bylam na każde kiwnięcie palcem, poczuł sie pewnie i stracił do mnie szacunek

Gość gość
on musi sie leczyc! Ty nie jestes winna - nikt nie ma prawa nikogo szarpac!!!