Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Narozrabiałem

Polecane posty

Gość gość
Moorland- nie panuję nad złością. Powściekam się, zdenerwuję, ale nie obrażałem nikogo, nie kobiety.. Więc proszę nie wciskaj Ty mi, że kogoś wcześniej obrażałem

Gość mariolka z przeciwka
Nigdy wcześniej nie dałem tak czadu, zawsze byłem uważany za wzór kultury i szacunku dla kobiet, taki szarmancki... smutas.gif Wstyd jak ch*j... dlaczego kłamiesz!!!!!!!!!

gościowa - a ja uważam, że ludziom, zwłaszcza tym których podobno się kocha, nie obrabia się d**y. Sama nie chciałabym, żeby mój partner mówił o mnie znajomym, więc czemu ja miałabym to robić? Wszelkie zastrzeżenia mogę powiedzieć bezpośrednio jemu. Autorze - a więc gratuluję, przekroczyłeś w ten sposób kolejną granicę. Wiem, wiem, jestem złośliwa, ale tak naprawdę większość osób pomyślałoby, że teraz będzie tylko gorzej. Dopóki nie nauczysz się nad sobą panować takie sytuacje będą się zdarzały. I nie pij, to nie pomaga.

Gość gościowa
Ale gdyby Twój partner miał jednego znajomego który w takich sytuacjach prostowałby mu myslenie "Porozmawiaj z nią" "wiesz, ona mogła pomysleć że ty.." itd itp to nadal miałabyś coś przeciwko? Nie wszystko jest obrabianiem d**y, nie bądź taka zasadnicza

to uznałabym, że chyba powinnam być z tym znajomym, skoro mój facet ma problemy z takim prostym myśleniem ;)

Gość gościowa
jesli jest się zaangażowanym, mysli się inaczej- bo z emocjami.

Jeśli ktoś rozmawia o prywatnych sprawach z innymi to dla mnie pozytywne emocje szybko się kończą.