Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

łatwe panienki dlaczego dajecie dupy żonatym

Polecane posty

Gość gość
"no wlasnie wam zalezy na seksie ,bo kto by was chcial usmiech.gif wiec trzeba brac to co jest .Wazne ,ze facet wydmucha .Zakompleksione dziweczki." dotrze do twojego łba, że "my" mamy swoich mężów?!?!?!?!?! ale lubimy ten sport... i cieszymy się nim? a ze wiernosc nie jest mocną stroną twojego męzulka to juz nie wina kafeterianek :)

Gość gość
"21,50 hahahah tak sie pocieszaj juz widze jaki musial byc paskudny ten twoj kochas skoro raczka sie zadowolil.D**y nadstawiacie i hej rznij tylko ile wlezie." z czytaniem ma kolejna problem? :/ czy to ta sama frustratka... JA MU DOKOŃCZYŁAM. rozumiem, że nawet nie wiesz, że tak można... się bawić... :D ale uwierz mi, po 1. można! po 2. faceci to u-wiel-bia-ją!

Gość gość
no tak rób dalej swoje dla dreszczyka, szmać się dalej będzie większy dreszczyk spróbój z koniem to będzie super grad

Gość bo one
zazdroszczą ich żonom wiedzą że nie zajmą ich miejsca to przynajmniej d**y dadzą:D

Gość gość
Tylko te sciery nie wiedza ,ze im facet kity wciska.Zazwyczaj maja udane zycie seksualne z zonami.No ale jak mu na pale wskakuja inne baby same to czemu nie...zadnych obowiazkow,nie musi sie starac ,szanowac tylko sie spuscic .A te naiwne zdziry jeszcze mu tylek wylliza zato,ze ktos je chcial w******c. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx no, teraz to i ja się odezwę. Jestem ze swoim żonatym kochasiem 12 lat,[kochasiem bez rozwodu był 3 lata, ale my ślubu nie mamy] wybudował mi dom, zrobił dwoje dzieci, pomógł mi uruchomić biznes przynoszący niezłą kasę. My, mimo braku ślubu żyjemy razem, jesteśmy rodziną, spędzamy razem urlop, a jak kreci go jakaś inna panienka? - wolna droga. tego nauczyłam się od jego ślubnej żony - każdy człowiek musi mieć wolność, ale jak tę wolność pojmuje, to już inna bajka.

Gość gość
21:50 podnieciłam się Przed chwilą telefonik do kochanka, będzie za kwadransik Ciekawe co żonce tym razem nazmyślał a w sumie to mnie to nie obchodzi Byłyby jaja jakby tą żonką była któraś z Was Dobra spadam Przede mną rozkosze A żoneczki wałeczki na włosy, ciepłe pamposze, siusiu i lulu No już, pa

Gość gość
ale ja nie muszę być najpiękniejsza na świecie :) cała tajemnica tkwi w tym, że czuję się ze sobą świetnie, jestem zadowolona ze swojego wyglądu, mężczyzni to widzą... zresztą sama im o tym wspominam "chcesz się przywitać z moją słodką cipką?" to który się skapnie, że męczą mnie kompleksy? no żaden, o ile by mnie męczyły :D życie jest piękne, seks wspaniałą formą zabawy i relaksu, wyluzujcie się... kiedy ostatnio zrobiłyście mężowi niespodziankę w postaci spontanicznego seksu, kiedy wyszłyscie z inicjatywą? czym go ostatnio zaskoczyłaś, żonko?

Gość gość
dotrze do was, że my waszych mężów nie chcemy na stałe??? bawimy się nimi dla seksu, bo tylko tyle są warci tacy kłamcy co żon nie kochają

Gość gość
"bo one zazdroszczą ich żonom wiedzą że nie zajmą ich miejsca to przynajmniej d**y dadząsmiech.gif " ale my nie chcemy tego miejsca... my chcemy się tylko z nimi pobawić...

Gość gość
No to ja sie wypowiem,jestem mezatka i mam kochanka tez zonatego faceta,spotykamy sie juz od ponad 2 lat,jest nam razem super,te chwile ktore spedzamy we dwoje sa tylko nasze. Zonatym cos od zycia tez sie nalezy,to taka odskocznia od codziennosci cudowne zapomnienie " >> znam taką ktora d**y dawała i doiła,jezdzili do drewnianej szopy na numerki żona była informowana na bieząco gdzie byli,co roboli, ludzie lubia fotografowac i natychmiast zdjęcia przesylali zonie a ta jeszcze wynajęla detektywa,zainstalowała to i owo w wielu miejscach gdzie przebywali,na dodatek ma rozmowy,smsy duzo tego....i kompromitacja na całego,widzieć k****arzy,,,tfuuuuuuuuu co ta k***a nie wyprawiała,napuszczała kochasia na zonę nie wiem ,czy czasami nie ma filmu z ich udziałem na youtube?

Gość gość
kablujcie żonom, niech wiedzą co mężowie wyczyniają:A jaka to satysfakcja uświadomić koleżankę, że jej mąż nie jest wierny:D

Gość gość
na youtube :D :D :D ro zje bałaś system !!!

Gość gość
czepcie się swoich mężusiów, idiotki

Gość gość
Zwłaszcza nielubianą koleżankę hahaha

Gość gość
ahahah, youtube :D to dlatego interesują się innymi, jak takie intelektualne zera mają w domu, hahaah

Gość gość
youtube nie wierzę, że to czytam :D zagadka się sama wyjaśnia - jedna nie wie, że można facetowi dokonczyć samodzielnie... mmm przed lustrem, extra, też tak kiedyś zaszalałam. a druga nie zna żadnej wartej uwagi strony dla męża odpowiedniej... bierzcie się za siebie bo inaczej nic tylko żółć wylewać będziecie mogły na kafeterii! żenada laski :(

Gość gość
A mnie się nie udało rozbić 2 małżeństw, zawsze kobieta błagała swego mena, aby ich nie zostawiał. A kiedyś gromko krzyczały, jak mnie zdradzi, to będzie koniec małżeństwa, a tu błagania o pozostanie zdradzacza:D

Gość gość
YT... i tym miłym akcentem kończę posiedzenie w tym durnym temacie :D zdradzone żonki pozdrawiam i ślę słodki uśmiech :* kochanice pozdrawiam i życzę cudnych orgazmów piona laseczki!

Gość gość
dzięki, orgazmy są mega, starają się mężusiowie-zdradzacze, by nam dogodzić... echhh, co ten mój wyprawia językiem... ;)

Gość gość
mój kochanek oficjalnie pracuje do 22,ale ze wzg. na deszcz zatrzymał się motelu. W rzeczywistości miał wczorajszy dzień i dzisiejszy wolny. Byliśmy na wspaniałej wycieczce, Mazury, 2 noce spędzone w cudownym apartamencie, w pięknym zamku Rynie. A żona? Nie wiem, mnie ona nie interesuje, jego chyba też nie tak bardzo sądzą po ich rozmowie telefonicznej.

Gość gość
sluchajcie d****i!czy to prawda? że: r****cze wracają do domu i potem światlo gaszą by zony nie zobaczyły pazurow na d*psku i plecach nigdy nie tknęłabym takiego r****cza,walizki za drzwi i do k***y marsz

Gość gość
nic dodać nic ująć, więc żoneczki naprawde same widziecie nie ma się kogo obawiać a może czego nie taka k***a straszna

Gość gość
nic dodać nic ująć, więc żoneczki naprawde same widziecie nie ma się kogo obawiać a może czego nie taka k***a straszna

Gość gość
sama siebie pocieszasz :D jestes zalosna... a co mężuś teraz robi? bo chyba nie pieprzy cie, żonko, skoro na kafe czas tracisz?

Gość gość
a po co ci ten kochanek nie możesz mieć męża

Gość gość
mam i męża i kochanka. na bogato, a co!

Gość gość
do gościa z 22.24 pomagam ci zarobić grosz i rozkręcić to gówno moderatorze

Gość gość
no tak pewnie jesteś bezpłodna

Gość gość
a co to żonaty? - niewolnik? To on przysięgał być wiernym, ja takiej przysięgi nie składałam Ja nie pytam, czy masz żonę, on powinien wiedzieć W M, na Mazurach jakieś 2-3 tygodnie temu zebrało się towarzystwo farmaceutów na jakimś kilkudniowym sympozjum, a może szkoleniu, nie uczestniczyłam, nie znam szczegółów. Wiem jedno, było super!, takie wieczorki sprzyjają" poznawaniu się", ja też poznałam wówczas kogoś, kto podziękował swojej dotychczasowej dziewczynie.Ona załamana, ja liczę się z sytuacją, że mnie to też może soptkać, ale na razie korzystam ile się da.

Gość gość
mąż i kochane na bogato to czujesz się dowartościowana, teraz to jesteś gwiazda