Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

łatwe panienki dlaczego dajecie dupy żonatym

Polecane posty

Gość gość
a ponieważ żaden nie chce cię za żone więc masz nadziej że może jak dasz d*psko to ktoś cię pokocha łatwa panienko

Gość gość
a dlaczego im nie dać, jak są spragnieni,a w domu ciche dni:D

Gość gość
no chyba że tak, to nich ci zapłaci, przy okazji jakaś kasa wpadnie

Gość gość
Zajmij się lepiej mężęm desperatko bo jeszcze poleci do jakiejś łatwej panienki Mozna by było zapytać: Żonaci dlaczego bierzecie się za d**y łatwych panienek? I wyzywanie- ona łatwa panienka a on to zwykła k***a A gdzie w tym wszystkim żona? To żona staje się w tym układzie tą trzecią, walczącą o wiarołomnego męża Warto?

Gość gość
hej hej, ale chwila :) romatyczne chwile i poranki to ja mam z mężem swoim tylko znam go już tak dobrze, że aż za dobrze, i ciężko by było realizować fantazje jakieś bardziej wymyślne z nim, bo to by było po prostu...śmieszne :) a co wyrabia z żonką to wiem, bo sama mi o tym opowiada.

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość a ponieważ żaden nie chce cię za żone więc masz nadziej że może jak dasz d*psko to ktoś cię pokocha łatwa panienko """" Żono masz nadzieję że mąż który puszcza się z inną kobietą Ciebie kocha? Jesteś aż tak naiwna?

Gość gość
łatwe panienki sa akuratne dla jeszcze łatwiejszych żonkosiów, lubimy jak w trabę swoje żony robia, a teraz jeszczę chętniej będziemy je informowali, bo podobno one chcą wiedzieć o zdradzie męża. Chętnie poinformujemy:D

Gość gość
bo jesteśmy panienkami i mamy ochotę na seks - to sprawa żonatych i ich sumienia, czy bzykają łatwe panienki zamiast swoich żon.

Gość gość
seks z wygłodniałym seksu żonatym jest z***bisty! i duży plus - taki facet zwykle nie chce się wiązać - mamy super seks a jego brudne skarpety i gacie pierze w domu żona

Gość gość
ja panienka, niezła szprycha, ale aż trzech żonatych za mną biega, żadnego nie zaliczyłąm, ale dlatego jeszcze bardziej ślinią się na mój widok. Zapominają o żonach, dzieciach, gotowi wydać "fortunę", aby spędzić ze mną wieczór. IDIOCI,ja z ich "miłości" nie korzystam, ale chętnie rozwalam ich rodziny, kabluję ile się da.

Gość gość
no tak argumenty nie do podbicia, tylko tyle, dawaj d**y dalej żonatemu może będziesz bardziej szczęśliwa, napewno

Gość gość
a żona taka trudna, że jej mąż nie chce posuwać?! :D no chyba nie o to tu chodzi, kto łatwy, kto nie... ;) nudne jesteście dla swoich mężów, zaniedbane i zrzędzące, a w łóżku pewnie tylko 3 pozycje na zmianę celem urozmaicenia. odpalcie jakiś filmik xx, załóżcie coś seksownego, albo wręcz odwrotnie - nie zakładajcie stanika, kupcie parę zabawek, obciągnijcie jak nigdy... mów do męża w trakcie, zobaczysz, przyjdzie moment że i ciebie zechce z chęcią p******ć! facet to facet, czułości swoją drogą, ale nie na darmo każdy każdego dnia wyobraza sobie seks i myśli o nim systematycznie.

Gość gość
to kiedyś też ktoś rozwali twoją bądz pewna

Gość gość
e tam. mąż za bardzo kocha dziecko nasze, nie zostawiłby córki dla innej panny :) a że go poniosło to jestem w stanie zrozumieć. i tyle.

Gość gość
żony więc same widzićie ci to za ambitne panienki, poczytajcie te bzdety, nie ma się czego obawiać żadna konkurencja, d****ą może być ale nie żoną nie ten materiał

Gość gość
bo to sa tanie d****i wrecz darmowki.Facet sie spusci w nia jak w worek i idzie dalej.Sa kobiety ,ktore zostaja ZONAMI a sa k***y tylko do wybzykania takie scierki niepotrzebne o ktore sie tylko nogi wyciera.Tych scierek nikt powaznie nietraktuje i nieszanuje :)

Gość gość
ale ja jestem żoną dla swojego męża dla twojego nawet bym nie chciała... jako kochanek i tak mi się znudzi prędzej lub później... jesteś kiepska w te klocki, pogódź się z tym - piszesz z taką złością że sama siebie musisz uwazac za nieciekawą babę to jak facet ma w tobie widziec sex bombe???

Gość gość
hahahah, no tak :D a was mąż szanuje - bzykając ścierki, buhahahah

Gość gość
dokładnie, takiej nikt za żone nie wezmie, może być piękną gwiazdą za którą poleci każdy pies ale nie żoną i matką jego dziecka, d**a na krótką mete, więc zonki nie musicie się obawiać, same widziecie co to za gwiazdy wyblakłe

Gość gość
nam właśnie na seksie zależy, nie na byciu żonami waszych kłamliwych d****arzy, co to swoich żon nie kochają i nie szanują

Gość gość
Kiedyś "życie małżonków" miało swoje ramy - mieszkanie, teraz kobitki chcą wiedzieć o zdradzie mężów - proszą, to spełniamy życzenia. Koleżanka załatwiła rozwód młodym po poprawinach. Młoda nie skorzystała z "oferty", teraz już trzeci rok musi się dzielić miłością, ale kocha męża i nie odpuści. Jej wybór.

Gość gość
Tylko te sciery nie wiedza ,ze im facet kity wciska.Zazwyczaj maja udane zycie seksualne z zonami.No ale jak mu na pale wskakuja inne baby same to czemu nie...zadnych obowiazkow,nie musi sie starac ,szanowac tylko sie spuscic .A te naiwne zdziry jeszcze mu tylek wylliza zato,ze ktos je chcial w******c.

Gość gość
używajcie sobie, nieciekawe flejtuchy i kury domowe, co wam zostało - dres i m jak miłość w tv - bo wasz mężuś bzyka inną

Gość gość
małżeństwo to coś więcej niż sex bomba, sex to jedna z działek w związku, małżeństwo nie jest oparte na seksie, super jest jak małżonkowie mają udany seks jednak to coś więcej, przecież Polska to kraj katolików wystarczy przypomnieć co sobie przysięgają w kościele w obecności świadków rodziny, księdza, a czy podobnie jest z kochanką z nią raczej w ukryciu jak złodziej

Gość gość
mylisz sie. w seksie z zonatym umowa obejmuje dwie strony: np. wczoraj, przerwa w pracy, wsiadam za kierownicę i piszę "o 13 u mnie. wchodzisz do mieszkania i robisz mi dobrze." i on cały podjarany o 12.50 już był. jak dochodził to stanęłam za nim i dokończyłam ręką, rzucając tylko "niech ci będzie" na jego "o mamo... co to było... wow". potem krótka piłka - spieszę się do pracy, a chcę zdążyć wskoczyć pod prysznic. i on wychodzi, na moje polecenie. tak jak na moje polecenie przybiegl jak pies. a ze wieczorem z żonką swoją odbębnił co musi, żeby nie nabrała podejrzeń...to mnie nie interesuje. jestem zbyt z***bista żeby się nad tym zastanawiać, a zazdrościć tym bardziej nie mam czego. można? można?

Gość gość
no wlasnie wam zalezy na seksie ,bo kto by was chcial :) wiec trzeba brac to co jest .Wazne ,ze facet wydmucha .Zakompleksione dziweczki.

Gość gość
lata za mną taki jeden z wywalonym jęzorem, kity żonce wciska, zabiera mnie gdzie tylko chcę, miałam go raz na całą noc bo miałam taki kaprys - ochotę na seks. W ogóle nie chciałabym takiego kogoś na co dzień, wyobraźcie sobie, że jak uprawialiśmy seks zadzwoniła do niego żona - powiedział że już spać idzie (w "delegacji" był), hahaha. Teraz wydzwania codziennie, znów chce się spotkać, zrobiłby wszystko bo żona d**y nie daje. Jak będę miała ochotę na mocne wrażenia znów się umówię, a co! Jestem wolna i mam prawo. To nie ja przysięgałam przed ołtarzem.

Gość gość
dlatego sex bombą jestem dla kochanka dla męża taką samą przykładną żonką jak te, które tak zaciekle bronią swojej pozycji tu :) relax, bo wam żyłka pęknie... w seksie z żonatym, jak sama nazwa wskazuje, chodzi o seks... moge być nawet prywatną szmatą mojego kochanka, pod warunkiem, że zawsze będę miała takie dreszcze podczas orgazmu z nim jakie mam;)

Gość gość
21,50 hahahah tak sie pocieszaj juz widze jaki musial byc paskudny ten twoj kochas skoro raczka sie zadowolil.D**y nadstawiacie i hej rznij tylko ile wlezie.

Gość gość
i co jesteś z tym taka szczęśliwa, może kiedyś będziesz w związku z facetem który będzie leciał jak pies do innej na jej telefon, do atrakcyjniejszej, ciekawszej, bardziej seksownej przecież nie jesteś najpiękniejśzą na świecie i życze ci żeby to był ojciec twojego dziecka któremu zaufasz za to co robisz innej kobiecie