Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boje się obrony

Polecane posty

Gość gość

mam wiele zagadnień, nic nie pamiętam z seminarium przedmiotowego (tju. mgr) i w ogóle czas ucieka, mam stresa. Dziś zarejestrowałam pracę. Mam w piątek obronę, porzygam się chyba.

Gość gość
15 min wstydu - tytuł na całe życie

Gość gość
tak nie chce, że szlag mnie zaraz trafi, coś okropnego, dostałam prawie 60 zagadnień do opracowania, z tego dwa pytania dostanę, jedno od recenzenta na temat samej pracy. pracy nawet dobrze nie pamietam, a co tu dopiero zagadnień seminaryjnych, o ludzie.... ale jak się obronię to mam to za sobą...;-(( słyszeliście kiedyś o przypadku, żeby ktos się nie obronił? o poprawce oborny? Jest takie cos?

Gość gość
Obrona to pestka. ja jutro zaczynam pisać pracę, którą teoretycznie muszę złożyć do 30 września, ale mam nadzieję, że dziekan da mi czas do końca roku.

Gość gość
60 zagadnień ? to się ciesz :p ja miałam 200 :O dałam rade i ty dasz rade :)

Gość gość
U mnie obrona wyglądała podobnie, 3 pytania z zakresu studiów plus pytanie od recenzenta pracy. Zdała nawet dziewczyna która nie potrafiła nic powiedzieć na temat, o którym mógłby powiedzieć kilka zdań przeciętny gimnazjalista. To było jedno z pytań-marzeń, które jakby każdy wylosował to odetchnąłby z ulgą, że takie proste mu się trafiło. Tak więc nie martw się, bo powinnaś zdać. Co innego jest wstydzić się przed ludźmi, którzy to wszystko wiedzą i wiedzą, że ty powinieneś wiedzieć, wstyd wyjść przed nimi na głupka.

Gość gość
Ilości zagadnień nie ma co porównywać, bo czasem jedno zagadnienie może obejmować zakres całego przedmiotu, a inne być prostym pytaniem na które wystarczy pół stronicowa odpowiedź.

Gość gość
wiesz ja miałam 200 zagadnień i też tylko 3 pytania jakbym dostała 60 zagadnień czy chociaż 100 było by łatwiej je opanować