Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linanaka

jem chudnę i schudnę 10kg zapraszam

Polecane posty

Dziewczyny:P moja kolacja bylo dzis:P jablko + wingron zalane malym jogurtem naturalnym:P MOze latwiej bd nam jak sie przedstawimy:) ? ja jestem Kaska lat 22:P

Gość paulaaj
postanowiłam, od dziś pilnuję jedzenia! no iiii było 5 posiłków śniadanie owsianka, drugi jabłko, trzeci cieciorka z curry http://www.mojanowafigura.pl/przepisy/47/ry%C5%BC-curry-z-cieciork%C4%85-i-owocami-goji-1/ , czwarty to samo co 3, i piąty banan. na 3 i 4 jadłam to samo bo byłam w pracy i po prostu podzieliłam na dwa. jutro zrobię podobnie tylko coś innego i może jakieś mięsko

ja jestem goska, 23 lata :) teraz wrocilam z pracy i waze 65,7 ;/ duzo za duzo......ale skusilam sie w pracy na kawal pizzy...;( z ludzmi,,, no kurde glupie to takie jak 10 osob dobrze sie bawi smieje i zagryza pizze a ty patrzysz... no ale to bylo o 17 i potem nic wiec...

Gość gość
To ja mam odwrotnie, chudnę chociaż nie chcę...mam i tak już niedowagę, chciałabym przytyć a tu nic :P

Gość gość
A ja 47,4 ! Dziękuję Dobranoc ! :)

Gosia a ile masz wzrostu :)? ja mam 170 :P i do tego waga 70 dlatego tez chce schudnac 10 kg .. sporo ... na poczatek pozniej chce z jeszcze 5 kg .. by wazyć 55kg to moj cel.Pizza .. czasem tak wychodzi ze pokusa silniejsza:) ale wazne by sie nie poddawac i drugiego dnia nie popelnic tego samego bledu:) .Od pazdziernika studia wtedy bedzie ciezko ... bo czasem po zajeciach jak wraca sie do domu to je co popadnie;/ dzis zupelnie nie mam pomyslu na sniadanie itd :P wczoraj z obiadu zostal mi brokul :P i chyba do niego ugotuje sobie 150g kurczaczka:P a na sniadanie :)? hmmm jogurt naturalny :P

wczesniej wazylam 56 57 i teraz tez marze zeby wrocic, nie wazylam sie dzis. zwarze sie w niedziele. na sniadanie : serek wiejski lekki, kromka razowego, duzo lisci salaty na kromce i 3 plasterki poledwicy chudej.... na razie zadnego ruchu poza praca od poniedzialku to zmienie... musze sie zomtywowac do cwiczen z ewka wszyscy tak chwala...

na sniadanie kochana to najlepiej polecam: omlet, jajecznice, owsianke, platki jakies zbozowe... brokul i kurczaczek jest super opcja na obiad. skad jestes?

woj. Lubelskie a Ty:)? JA wczoraj mialam cwiczyc ale nie znalazlam czasu ale dzis to zmienie:) ja to z mel b cwicze:) z ewka ciezko mi jakos:P a z mel b etapami.

Moze tak jak wczesniej pisalas:P zalozymy gr zamknieta na fb:)? albo poprostu bd kontaktowac sie na facebook:)?

ja mazowieckie, ale obecnie mieszkam za granica od roku i raczej zagoszcze tu na dluzej, mysle ze tez zmiana produktów jedzenia poszla mi bokiem.. tak bardzo chetnie załoze grupe na fb ale nie dzisiaj dobrze, jutro, i podam dokładne namiaryy co i jak. :)

Gość fasadka
czesc wszystkim ! moglabym sie przylaczyc? ja potrzebuje zrzucic 9 kilo .jestem od wczoraj na 1200 kalorii . moja zmora słodycze i wieczorne podjadanie !!! chcialabym pisac co zjadlam i ile bo mnie to motywuje do dzialania;] jak zoacze ze temat sie kreci to zrobie sobie stale konto ;]

Witamy. Oczywiscie ze mozesz co to za pytanie ;) w takin razie masz ten sam problem co my wszystkie ;)

Gość fasadka
to co robicie to zamkniete forum na facebooku? wsumie to fajny pomysl jest ;]

Gość fasadka
a zapomnialam napisac mam 176 wzrostu i waze 78,5 kg . a dzisiaj zjadlam 2 kromki razowca z serem bialym i sledziem w pomidorach 350 kalorii zupa na groszku jaśku i warzywach bez zageszzczania na samej wodzie 350 kalorii podiweczorek banan miksowany z truskawkami i jgurtem0% 200 kalorii, troche budyniu czekoladowego bez cukru na slodziku i robionego na wodzie (nie wiem ile to kalorii) ;] kolacja watrobka drobiowa z cebula pieczarkami i lyzka ryżu 300kalorii razem 1200 na razie nie cwicze bo mam okres i pogoda nie sprzyja :P a tak naprawde to troche mi sie nie chce bo jak zaczynam cwiczyc to waga nie spada bo miesnie zatrzymuja wode i wole przez pierwsze 2 tygodnie potrzymac dietke a potem zaczac cwiczyc

Hej dziewczynki moge dolaczyc????? od jutra biore sie w garsc waze 62 kg mam 174 jestem szczupla ale chce zrzucic jeszcze 3 kg bo przy tej wadze czuje sie najlepiej. brakuje mi tylko motywacji:P:P

no wlasnie wieczorne podjadanie masakra...ja musze zaostrzyc swoja diete i zaqczac cwiczyc bo nie bd efektow;/Żaluje ze przez wakacje zaprzepascilam swje efekty;/a teraz ciezko bd wyszczuplic uda bo tylko i wylacznie chodzi mi o nogi;/ nogi moja najgorsza zmora;/

Gość fasadka
ja przez wakacje biegalam po 12 km co drugi dzien i przytylam 3 kg ;] nie wiem jakim sposobem ale waga podskoczyla , wkurzylam sie i przestalam biegac tydzien temu . licze ze na diecie przez 2 tygodnie uda mi sie cos zrzucic a potem znowu wroce do biegania

ja tez kocham slodycze potrafie zjesc duzaaaaaaaaaaaa czekolade taka 220 gram naraz:) pozeniej mam wyrzuty sumienie ale slodyczy w domu pelno bo moja 2,5 letni coreczka zawsze w sklepie cos do koszyka wrzuci a pozniej to lezy bo ona tego nie je i kusi:)straszne to jest ale od dzisiaj sie biore w garsc do 3 listopada musze zrzucic 3 kg:)i wskoczyc w swoje stare jensy

dzis na sniadanie 2jajka na twardo + wafel ryzowy + pomidorek:P obiad: salatka mix;D:kapustka +pomidor+cebulka+papryka+ przyprawy Łyzka oleju szczypta pieprzu odrobinka octu na kolacje nie mam pomyslu ale bd to prawdopodobnie jogurt naturalny +jablko + pol banan:P

Gość fasadka
ilussion ty z lubelskiego jestes? ja z lublina ;]

Gość fasadka
kaśka 23 lata ;]

Gość fasadka
moje dzisiejsze menu sniadanie 2 kromki razowca z serem bialym i sledziem w pomidorach 300 kalorii sniadanie II banan 100 kalorii sok kubus (mały )150 kalorii obiad watrobka z cebulka i resztka fasolki jasiek 400 kalorii kolacja jogurt bananowy 200 kalorii

witajcie wszystkie! Jestem i ja po długiej nieobecnosci... od wczoraj cos mnie wcialo znaczy moj internet cos sie z nim stało.. ale nieistotne.. sniadanie: kromka razowego z poledwica lososiowa , jablko obiad ------ brak czasu kolacja: reds jablkowy heheh --- bardzo zalatany dzien dzis, wolne dzis i jutro od pracy to zalatwiam co moge dzis kiedy nie bede miec czasu od niedzieli :))

stworze za chwile adres email, potem grupe zamknieta na facebooku.. ale zeby nie bylo to najpierw ten watek musi przetrwac co najmniej 2 tygodnie na kafeterii.. jesli bedzie szlo sprawnie i systematycznie załozymy razem grupe.. zeby niebylo potem ze ktos sie poudzielal tutaj potem chce dostac sie na grupe a potem bedzie nas wyzywal.. znam juz takie historyjki na kafe...