Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linanaka

jem chudnę i schudnę 10kg zapraszam

Polecane posty

Gość fasadka
nie ;]

Gość gość
firmy evelline..czerwona tubka rozgrzewajacy an cellulit

Gość fasadka
a po co ci to? ;] ja w takie rzeczy nie wierze ;] na celulit jest bardzo dobre bieganie. ja po miesiacu biegajac co 2gi dzien pozbylam sie celulitu

tak ok, bieganie fajne ale kremem tez nie zaszkodzi posmarowac uzywalam kiedys i wiem ze dobre :)

Rozne rzeczy pojawiaja sie na rynku na celulit jedyne to wlasnie jak KaTarzyna moja imienniczka mowi :P bieganie ewentualnie + do tego jakis kremik rozgrzewajacy :P . Jejku dzis robilam salatke bo jutro bd przyjmowac gosci:) kurczak curry + ryz + brokul gotowany + cebulka na maselku zeszklona+ sos czosnkowy wlasnej roboty:P z trudem bylo oprzec mi sie nie apsnac:) kurczaczka przyznam sie byly 3 malutkie kawaleczki zjedzone kurczaczka oprocz tego na kolacje : jablko+nektarynka+pol gruszki zalane jogurtem naturalnym wszystko miescilo sie w miseczce malutkiej:) wiecie ze kazdego dnia czuje sie coraz lepiej brzuszek taki plaski nie wzdety:) duzo sil daje mi tez ta grupa:) Musimy sie bardziej poznac i razem sie wspierac! Mam nadzieje ze tutaj pisza dziewczyny ktore chca cos zmienic w swoim zyciu a nie ludzie ktorzy chca sie z nas ponabijac.

I powiem WAm ze jak tutaj pisze co zjadlam kazdego dnia to przed zjedzeniem kazdego posilku zastanawiam sie co napisac co zjadlam:P. I panuje sie i jem mniej :) Opowiem WAm ze ja juz tyle razy sie odchudzalam raz przez 2 tygodnie nic nie jadlam schudlam potem znowu przytylam potem biegalam i jadlam malo to wtedy duzo schudlam a ostatnio studia egzaminy sporo nauki ... mnie tez gubi jedzenie w nerwach . i slodycze.. duzo slodyczy... w wakacje jeziorko szybkie jedzenie fast food .. i tak to

Gość fasadka
a co studiujesz? ja fizjoterapie ;] z jakiej dzielnicy jestes? ja mieszkam tu na wylotowce z lublina jak na lubartow. jak bedziesz kiedys chciala to jak sie juz wymienimy facebookiem i blizej sie poznamy to mozemy sie umowic na wspolne bieganie ;]

:) zawsze jest łatwiej w grupie, kiedys probowalam uczesniczyc w niejednym watku ale te zazwyczaj padaly po kilku dniach, i naprawde mam nadzieje ze ten moj sie jakos utrzyma... szkoda ze jestem taak daleko , tez bym chetnie z wami pobiegala :) co robicie na codzien dziewczyny czym sie zajmujecie itp

Gość fasadka
Ja juz pisałam ze studiuje fizjoterapię wsumie to juz ostatni rok. Co do diet to też juz wiele przeszłam . Nigdy nie byłam chudzina i nigdy nie będę bo dobrze się czuje we własnym ciele bylebym nie była za okragla :D

Ja studiuje politologie 3 rok na kulu ;) ja mieszkam na wylotowce na naleczow ;p do lbn mam 2 km ;) nie mam nic przeciwko bieganiu ;) albo moze jakas silownia ?

Gość fasadka
silownia? chdzilam do areny, cube, k1 . szczerze nie bardzo mi sie widzi wole chyba biegac

Gość mikusia81
witam dziewczynki:)

Gość mikusia81
czy mozna sie do was dołączyc....?

Gość mikusia81
czyzby nie było nikogo na forum?

Gość mikusia81
witam:)wlasnie czegos takiego szukałąm takiego forum....

Witam dziewczynki :) dzisiaj mija moj 4 dzien diety:) no 5 z delikatnym przesunieciem:) z dnia na dzien czuje sie coraz lepiej:) lzejsza mam tyle energi :) ze w domu za rozne rzeczy sie czepiam :) a to wszystko dla wymazonej sylwetki:) a jak u Was :)?

Gość fasadka
u mnie tez dobrze bo wlasnie okres mi sie konczy i juz nie jestem taka spuchnieta ;] dziewczyny kiedy robimy wspolne wazenie??

Gość fasadka
no to ja tez za 2 tygodnie

Gość fasadka
a co teraz sie wstydzisz? ja sie tam wogole nie wstydze mimo ze waze 8 kilo wiecej od ciebie . co prawda jestem 6 cm wyzsza ale to tylko 6 cm. faceci uwielbiaja moje ksztalty . zreszta podobno wcale nie wygladam na te swoje prawie 80 kilo;] ale to same ocenicie jak sie facebookami zamienimy. aha co do wazenia to ja musze sie wazyc tak zeby bylo po okresie albo duzo przed okresem bo przed okresem to potrafie nawet 3 kilo wody nałapac ;]

to prawdopodnie nie jest tak ze sie wstydzi, ale zle sie czuje w swoim ciele i wmawia sobie ze wszyscy na nia patrza ja tak mam:D

dziewczyny :) czy czuje sie zle ... hm no czuje sie zle bo celulit mnie wkurza... wlasnie jak wymienimy sie facebookami to sie ocenimy:P

ja dzis mam gosci w domuku wiec :) malo pisze do Was :) Gosia i Katarzyna widze tylko NAs wytrwalych to 3 :) reszta wymieka... ale musimy trzymac sie razem! Katarzyna musimy sie umowic na bieganie :) ale ja jak zaczynam biegac to 5 dni w tygodniu :) ja mam auto zawsze moge podjechac:) na bieganie a potem sobie wrocic czy na odwrot:) tylko mnusimy sie poznac!

Gość fasadka
czesc dziewczyny. illusion co do biegania to sie jeszcze umowimy narazie jeszcze jako ze sa wakacje jestem u rodzicow w rzeszowie ale niedlugo wracam do siebie do domu;] poza tym nie wiem jak moj plan zajec bedzie wygladał w tym roku . co zjadlam: sniadanie 2 kromki razwca z sledziem w pomidorach i serem chudym 300 kalorii sniadanie 2 budyn czekoladowy na wodzie i bez cukru 150 kalorii obiad kurczak (noga bez skóry) z łyzka kaszy jaglanej i 2 łyzkami fasoli białej 400 kalorii podwieczorek jogurt 250 kalorii kolacja to co na sniadanie 300 kaloorii\ oj przedobzylam dzisiaj troszke niestety ale bylam bardzo glodna . na szczescie nie zjadlam nic niedietkowego ;] ja tam nie mam takich problemow nie wstydze sie siebie i akceptuje sie . po prostu bylam juz kiedys grubsza i wiem jak sie wtedy czulam . oczywiscie bylam tez szczuleplejsza i czulam sie wtedy lepiej i to wlasnie dla samopoczucia chce byc troche lzejsza . mam zamiar kupic sobie spalacz bralam juz kiedys man scorch . tylko musze najpierw podskoczyc do kolegi zeby mi zmierzyl zawartosc proccentowa tkanki tluszczowej w ciele zeby wiedziec czy spalacz dziala czy nie ;] i jak juz to zrobie to zacynam go brac i ostro cwiczyc;] dziewczyny lubicie zumbe'/?? ja uwielbiam ;] nie raz tancze w mieszkaniu i sasiedzi maja pretensje ;]