Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m_i_r_e_l_l_a

wczesne wstawanie na studiach

Polecane posty

Gość m_i_r_e_l_l_a

niedługo idę na studia i bardzo się obawiam o wstawanie. problem w tym, że mam strasznie mocny sen i nie budzą mnie budziki. mam telefon koło ucha z najgłośniejszym budzikiem, a ja po prostu się nie budzę, albo śni mi się, że coś dzwoni, ale i tak się nie obudzę. raz nawet spadłam z łóżka w nocy i obudziłam się rano taka zdziwiona - co ja tu robię ? ;D potrafię usnąć przy głośnej muzyce, zapalonym świetle, hałasie... wszystkich w domu budzą grzmoty jak jest burza, a mnie nie. w domu tata chodził wcześnie do pracy, więc czasem mnie budził. a teraz będę mieszkać w 1-osobowym pokoju i się panicznie boję. jestem zdana sama na siebie. boję się, że się nie obudzę, zawalę jakiś egzamin... koszmar... :C

Gość gość
No to miłej samotności w tej jedynce :) trzeba było w akademiku zamieszkać, to ktoś by zadbał o twoje wstawanie. Całe szczęście na studiach nie codziennie trzeba wstawać rano.

Gość m_i_r_e_l_l_a
podbijam...

Jestem jeszcze w lo i przez 2 ostatnie lata mialam problem z nkl przez zasypianiw, teraz udaje mi sie wstawac rano i wysykowac nawet jak sie poloze o 2 w nocy - pomoglo to ze strasznie sie stresuje ze znowu beda powody do smiechu/zalamki przez nieobecnosci i budziki mnie tak wybudzaja ze juz nie moge nawet na sile zaspac na lekcje. Wpadlam juz w ten rytm

Gość gość
to nastaw kilka budzików z wkurzającymi i głośnymi dzwonkami na full... poproś współlokatora z innego pokoju, zeby Cie budził.... nie wiem co jeszcze, chodź wczesniej spac, to bedziesz wyspana i sie obudzisz......

Gość m_i_r_e_l_l_a
teraz to taka paranoja była, że u mnie dzwonił budzik i zamiast ja, to budzili się rodzice w drugim pokoju i jak sama się nie obudziłam, to oni mnie budzili...

Gość m_i_r_e_l_l_a
z tymi kilkoma budzikami to nawet niezły pomysł jest ;3