Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Kto ma rację

Polecane posty

Czy jak nauczycielka języka daje mi tylko jedna możliwość godziny w tygodniu do "wybory" to to jest fair? Jak miałem chodzić na kus, to powiedziała, że w jeden dzień będzie też po południu. To ja jej teraz napisałem, że nie bede chodzil na kurs i czy w ten dzien mozemy sie spotkac, a ona mi, że juz ma zajete. Czy to jest fair, że musi byc tamta godzina w takiej sytuacji? Czy leci w kulki?

fair jest to na co się umówicie, a umówiliście sie na godzinę popołudniową, znaczy jest fair. Jeżeli ci ta godzina nie pasuje to odwołaj/przesuń na przyszły tydzień.

Umówiliśmy się na godzine popoludniowa wstepnie, ale ona teraz mi napsiala , że jest juz zajęta i na wczesniejsza zaproponowala. Proponuje mi tylko te godzine w tygodniu.

Gość mroczne mrrrau
Zwykle to ja mam racje.

Może dla ułatwienia opiszę to w punktach: 1. Proponowała mi ostatnio tylko termin południowy w jeden dzień tygodnia 2. Poszedłem na kurs, to napisała, że w jeden dzień po południu będzie pewnie możliwość lekcji 3. Zrezygnowałem z kursu i chciałem iść na ten popołudniowy termin 4. Odpisała, że ma już to zajęte i dała ten południowy znów jako propozycję ­ Nie uważacie, że to przesada z jej strony dawać tylko możliowść jednej godziny w jeden dzień tygodnia? Czy to znaczy, że olewa stałego klienta czyli mnie i coraz bardziej mi dyktuje godzinę? Dodam, że jak zaczynałem prawie rok temu, to dała mi do wyboru trzy terminy popołudniowe.

Gość gość
Dziwne, zawsze lubicie radzić, a tu cisza.

Gość oxerma
luzer jakimiś pierdołami sobie głowę zaprząta :D

Taki jest problem, że nauczycielka daje mi tylko jeden możliwy termin na lekcję, a mi on nie pasuje. A dodatkowo miał być też inny termin, a teraz mi napisała, że jest już wtedy zajęta.

Gość gość
Co Was dzisiaj napadło? Żadnych rad?