Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czego chcecie od zycia

Polecane posty

Gość gość

czego chcecie od zycia i co dla was znaczy milosc?

Gość gośćM
na dobry początek pracy i przyjaźni. a miłość oznacza otwartość, wsparcie, bezpieczeństwo, jednoczesne bycie sobą i bycie z kimś.

Gość gość Iva
miłość jest pokarmem dla duszy jest jak narkotyk,następnego dnia chce się jej więcej,i choć nie wpadło sie w nałóg,to poczuło się jej smak,niezwykły smak :)

Gość dziewczynaa_24
Miłości, ale takiej prawdziwej, by facet był jednocześnie moim największym przyjacielem i kochankiem. Czy to realne??? Chcę bezpieczeństwa a jednocześnie troszczyć się o bliskim, sprawiać im przyjemność. Chcę mieć wokół siebie małe grono, ale prawdziwych przyjaciół.

Gość gość
chce miec pracę z fajnymi ludźmi, chcę miec pieniądze - nie musze być bogata, ale bardzo bym chciała by mogła sobie po prostu kupic bluzkę z sieciówki nie patrząc na cenę, spodnie albo buty chciałabym dokończyc terapię psychologiczną i wyjśc z gówna, wktórym jestem chciałabym by moja mama i ciotka znalazły mężów, by nie musiały noin stop marwtić się, skąc wziąć na rachunki chciałabym by moi bracia ułozyli sobie życie i nie stoczyli sie na lkoholików a nie wiem, czym jest miłośc

Gość gość
lubię jak płoniesz :D .....😘 szkoda,ze nie mogę się ogrząć w tym ogniu :P!

Gość emcekwadrat
Tego, żeby moje dziecko było zdrowe, nieczego więcej. Oddałabym za to wszystko, co mam.

Gość gość
*ogrzać przy tym ogniu:P a Pani powyżej życzę by to się spełniło!zdrówka!

Gość gość
"chciałabym by moja mama i ciotka znalazły mężów, by nie musiały noin stop marwtić się, skąc wziąć na rachunki" Mąż to nie bankomat, a partner - lepiej niech znajdą dobrą pracę

Zdrowia, pieniędzy i szczęścia dla moich bliskich. Miłość(związek z facetem) nie jest dla mnie najważniejsza,ale wiadomo,że we dwójke fajniej się żyje.

Gość emcekwadrat
dziękuję bardzo

Gość gość
ale weż pod uwagę ,ze czasy są b ciężkie,i wiele kobiet udaje,że kocha by tylko mieć faceta i dodatkowy grosz,ja tego nie potępiam,bo to sprawa sumienia każdego człowieka moje koleżanki w większości 'połapały" facetów dla kasy,miały dość użerania się z życiem,taka prawda

Gość gość
emc2 -w pogoni życia zapominamy co jest najważniejsze,że to miłość i zdrowie,i że reszta nieistotna trzymaj się dzielnie,oby to życzenie się spełniło 🖐️

chcę mega seksownej młodej lasencji z którą zrobię sobie gromadę dzieci, będziemy mieszkać w domku jednorodzinnym i hodować gołębie na strychu :*

Gość gość
a ja chcę mieć święty spokój cokolwiek to znaczy

Gość gość
ja tylko marze zeby miec kilka kobiet i uprawiac seks kilka razy dziennie i wkladac penisa w tylek i cipke to takie moje marzenie codzienne