Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emilka2213123

Co byście woleli na moim miejsu

Polecane posty

Gość Emilka2213123

Tak w skrócie chodzi o to, że mogę studiować na dwóch uczelniach. Na jednej rok wyżej bo zgodzono się przepisać mi przedmioty ze wcześniejszych studiów ,a na drugiej rok niżej czyli zaczynałabym od początku. Tylko w tym problem ,że na tej uczelni na której startowałabym od zera chciałabym studiować bardziej bo jest lepsza, poza tym miasto mi bardziej odpowiada... I nie mam pojęcia co zrobić w tej sytuacji czy iść do tej na której zostały mi tylko 2 lata czy zaczynać od pierwszego roku na tej na którą chcę iść,... Doradźcie co wy byście zrobili

Gość Emilka2213123
a i kierunek to fizjoterapia ten sam na obu uczelniach... Mam już 25 lat więc czas się dla mnie liczy, ale z drugiej strony szkoda by mi było tamtej uczelni na którą chciałam iść... nie wiem co robić

Gość Emilka2213123
up

Gość Emilka2213123
up

Gość gość
Skoro wolisz miasto jednej z uczelni, to pewnie po studiach bedziesz chciala w nim zostac, bedziesz miala juz wszystko rozporacowane i znajome, latwiej ci sie bedzie odnalezc. Jak pojedziesz na ta druga, to albo bedziesz po studiach mieszkac nie tam, gdzie chcialas, albo bedziesz startowac od zera. A rok to wcale nie tak duzo. Ja bym nie patrzyla na ten rok, tylko wybrala, to co mi bardziej pasuje i sie podoba.