Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to tylko seks

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się z chłopakiem (mamy mniej niż 25 lat) od 6 miesięcy, jednak nasz "związek" nigdy nie był związkiem. Najpierw spotykaliśmy się, bo myśleliśmy, że może coś być z tego poważniejszego jednak nadal kręcili się blisko nas nasi poprzedni partnerzy, więc żadne z nas nie wiedziało czego chce. Później spotykaliśmy się tylko na seks, a gdy ja postanowiłam to zakończyć (bo jestem gotowa, żeby poznać kogoś i stworzyć normalną relację) on nagle nie umiał się z tym pogodzić, powiedział, że jest gotowy na związek (ogólnie) i tak spotykamy się do dziś. Czy to ma sens ? Czy może mu chodzić tylko o seks ?

Gość gość
oczywiscie, że może mu chodzić o seks. Przecież to tylko facet, a wasz układ to typowy f**king friends

Gość gość
ja mam przeszło 30 lat i tez tylko na seks jak mu powiedziałam że koniec to tylko wzdrygnął ramionami. Zero gadania,cisza o tym. po paru dniach się odezwał jak gdyby nigdy nic. Nie odzywałam się a on po paru dniach znowu więc mu napisałam mu że: sezon letnio-wakacyjny uważam za zakończony :) nie odpisał nic . I ostatnio znowu dał o sobie znać. Faceta trudno ogarnąć hmmm ... jasno dajesz do zrozumienia i nie dociera .. Przetrzymaj go, spotkania bez seksu... zobacz jak się zachowuje czy faktycznie chce związku .

Gość gość
Tylko jak spotykaliśmy się na sam seks to nie kontaktowaliśmy się między spotkaniami, gdy miało się kolejne zbliżać jedno się odzywało do drugiego, umawialiśmy się i spędzaliśmy wieczór razem, nie tylko na seksie ;) Teraz kontaktujemy się codziennie, widujemy kilka razy w tygodniu i oczywiście seks też jest, bo ciężko, żeby go nie było...

Gość gość
ciezko dla ciebie czy dla niego?

Gość gość
Dla nas. Spotykamy się na tyle długo, że seks stał się dla nas czymś normalnym i oczywistym.

Gość gość
to co opisałaś co razem robicie to właśnie FF. A jakieś uczucie? Zakochanie? Miłość?

Gość gość
dokładnie tez tak mówię FF dlatego ja zakończyłam, w sumie liczyłam , że się coś urodzi to uczucie właśnie bo tak lubię i tak mi nie smakuje no ale nie widziałam żadnych postępów , nawet powiedziałabym, że zrobiło się jeszcze gorzej, także już wolałam to uciąć niż bzykać się tylko mechanicznie bez przyjemności psychicznej :P

Gość MimaMim
Mam podobnie, spotykam się z facetem jest fajnie gadamy, uprawiamy seks ale nikt z nas nigdy nie zdeklarował się co do tego że to związek.., nie wiem co myśleć, bo nie chce robić tego pierwsza jako że jestem kobietą

Gość gość
tak mi smakuje miało być :P

Gość gość
Ależ wy macie sieczkę w głowach!

Gość gość
więc jesteście takimi paniami do towarzystwa? Seks można uprawiać, ale przedstawić rodzinie już nie?

Gość gość
panie do towarzystwa i panowie do towarzystwa :P seks to seks nikogo nie zdradzamy i nie ranimy bo każdy jest sam...

Gość gość
no właśnie, każdy jest SAM... smutne

Gość fotel
dlaczego ja nigdy nie trafiam na takie pustaki do pukania?

Gość gość
dobra na seks ale nie dość dobra żeby pokazać rodzinie?