Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jedna na milion

Polecane posty

Gość gość
Bleeeeee :/

Gość gość
faktycznie, ale zeby podejsc do takiej sztuki nie wystarczy ladny trawnik i flanelowa koszula, trzeba miec twarde lokcie

Gość gość
kto uważa że jest brzydka jest zazdrosny i tyle, wszystkie inne odpowiedzi że jest brzydka są absurdalne. myslicje że kobieta jest ładna jak jest plastikowa jak doda i jak mówi to krzyczy i piszczy, a porusza się jakby ważyła tyle co słoń a lana jest taka piękan pięknie mówi, jej śmiech jest piękny i to jak się zachowuje , a nawet jak sprzata jak jej nikt nie widzi to robi to pięknie, bo ma to we krwi te piękno, a nie udaje przed facetem, a w samotności to nie daj bóg......

Gość gość
wiekszośc kobiet w polsce to takie do których bez kija nie podchódz, udają zawsze i wszędzie, tylko kasa się dla nich liczy, wolałbym brzydszą dziewczynę niż dodę, bo doda jest jak facet rozumiecje nie zawsze ładna buzia przekłada sie na powodzenie tak naprawdę poznaję dziewczynę w tym momencje jak zaczyna mówić i już wiem jaka jest

Gość gość
mój ideał ładna jasna cera, piękny uśmiech , dołeczki w policzku, długie włosy, letnia sukienka i całość pachnąca evidence yves rocher - tak wygląda moja była dziewczyna,