Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Błagam o Pomoc

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny Pomóżcie! Dwa tygodnie temu uprawiałam z chłopakiem stosunek przerwany. Wytrysk napewno był poza mną, jesteśmy tego wręcz pewni, bo chłopak wyjął i dopiero po jakiś 20 sekundach się spuścil. Jednak teraz bardzo się boimy czy jednak nie wpadliśmy. Wszędzie wynajduje sobie objawy ciąży a to się źle poczuje a to mnie brzuch zaboli i już wpadam w panikę. Okres dostałam, jak na mnie był normalny bo ja od ostatniego czasu mam skąpe okresy. Jestem za młoda i niegotowa na dziecko. Jaka jest ta możliwość zajścia w ciaże przez ten cały prejakulat? Jeżeli taki temat już istnieje to Przepraszam ale naprawdę nie wiem co mam robić. Pomocy :-(

Gość gość
oczywiscie ze jak sie uprawia sex to mozna zajsc w ciaze a po co uprawiac sex jak sie jest niedojrzalym???? mysle ze zaszlas mlode dziewczyny latwo w ciaze zachodza, tym bardziej jak sie nie truja tab anty

Gość gość
jakie odczulas te objawy???

Gość gość
Mam 20 lat nie żadne 16. To dla mnie naprawdę poważna sprawa. A objawy to mam takie że tydzień przed okresem aż do samego okresu w sumie to i nadal boli mnie brzuch. Mam problemy z żołądkiem już od jakiegoś czasu więc nwm czy nudności mogę zaliczyć do objawów bo mam je już od jakiś dwóch lat. Ale teraz wszytsko wydaje mi sie wiązać z jednym. żałuję że dałam sie namówić chłopakowi na stosunek przerwany zawsze robiliśmy to z prezerwatywa ale niestety sie skończyły i wwyszło jak wyszlo.

Gość gość
Jest 50%szans, ze zaszlas. Mam dwiekolezanki, ktore zaszly po w trakcie stosunku przerywanego, pomimo ze chlopaki nie skonczyli w nich.. Tak wiec...gratulacje!

Gość gość
ja tak zaszłam w ciąże ;)

Gość gość
Ale to był tylko prejakulat, nawet nie jesteśmy pewni czy on napewno sie uwolnił. Przecież podobno przez niego w ciążę zajść nie można więc jak to z tym jest?

Gość liwia1155
nie straszcie dziewczyny! szuka rady jak kazdy i ma takie prawo..... najlepiej zrob test minelo tyle czasu ze powinien wyjsc jak powinien, swoja droga stosunek przerywany to nie jest sposob zabezpieczenia .... nie daj sie namawiac na takie cos....

Gość gość
Właśnie planowałam ale myślicie że po ddwóch tygodniach wynik będzie wiarygodny?

Gość gość
liwia a Ty jakie masz zdanie na temat prejakulatu sądzisz że jest duża szansa ze nie wpadłam?

Gość gość
ja zaszłam przez preejakulat właśnie. Facet go wydziela zawsze przy podnieceniu. Sam wytrysk miał sporo po stosunku a stosunek trwał nie wiem czy 5 minut :D Też mi wmawiali, ze w preejakulacie nie ma plemników i skończyło się tak, ze do 6 m-ca ciąży nie wierzyłam, ze mogę być w ciąży :D aż dziecię zaczeło się ruszac, więc poszłam do lekarza ;P

Gość gość
Teraz to Ci już nic nie pomoże.. albo jesteś w ciąży, albo nie .. proste.. Następnym razem kupcie prezerwatywy!

Gość gość
Nie pogrążają mnie jeszcze z tymi miśkami. Ja mam całe życie przed sobą. Nwm jak ja pogodze to wszystko teraz jeszcze studia się zaczną.

Gość liwia1155
masakra! ale macie sie z czego smiac kurde , tez kiedys nie chcialyscie a to ze teraz macie dzieci to ile sie staralyscie?! jest prawdopodobienstwo ale ja w taki sposob wspolzylam 2lata , po prostu obstawialismy ze co ma byc to bedzie , teraz jestem w ciazy ale staralismy sie kilka m-ce normalnie.... zrob test juz powinien wyjsc z rannego moczu .... tez mialam 20lat i tez po kazdym stosunku sie balam ze zalal i bede bawic.... ale do tego kazdy bol czy cos dawalo bledne sygnaly:)

Gość gość
liwia Bardzo Ci Dziękuję Trochę mnie uspokoilas :-)

Gość liwia1155
ale lepiej zawsze sie zabezpieczaj :) pochwal sie jutro jak tam test....

Gość gość
Wyznaczasz sobie dni płodne? Który to był dzień Twojego cyklu?

Gość gość
wyliczyc to Ty Sb mozesz zeby , a nie dni plodne! ja mam owu 18dnia no i?

Gość gość
wyliczyc to Ty Sb mozesz zeby , a nie dni plodne! ja mam owu 18dnia no i?