Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata37

jakie żelazko kupić

Polecane posty

Gość agata37

spaliło mi się stare żelazko (na szczęście bez poważniejszych konsekwencji…) ale teraz stoję przed dylematem czym je zastąpić? przejrzałam jakieś oferty ale od tego mam jeszcze większy mętlik… modeli, firm i rodzajów żelazek jest bardzo dużo… a do tego może być takie z generatorem pary (większe) lub wytwarzające samo pare (zwykłe). które wybrać?? prasuje ani dużo ani mało. mamy 4 osobową rodzine, to jak się nazbiera to prasuje co jakiś czas hurtem

Gość ja mam nowe
odradzam tefala i mulimex , szybko mi się zepsuło mam teraz philipsa steam glide takie żółte i od roku się sprawdza , najważniejsze ,że nie chlapie jak inne żelazka, jak z generatorem pary to tylko te profesjonalne ze stołem do zakładów krawieckich

Gość KaterinaP
ja używam żelazka z generatorem ( philips perfectcare) i jestem bardzo zadowolona. do tego wszystkiego trzeba jeszcze dodać że takie żelazko prasuje dużo szybciej niż parowe no i można go używać do różnego rodzajów materiałów bez dodatkowego ustawiania programów. no i w pionie można uprasować powieszone zasłony, obrus, garnitur albo inne większe gabarytowo rzeczy co jest bardzo wygodne. polecam

Gość gość
Co kto lubi.. Żelazka systemowe (te większe) mają dodatkowo stację parową, dzięki czemu pary starcza na dłużej (rzadziej trzeba dolewać do nich wody niż w zwykłych żelazkach). Są też o tyle praktyczne, że prasują głównie parą, więc jest nikła szansa, że uszkodzą ubrania. Jeśli prasujesz dla kilku osób, to może coś takiego by się u Ciebie lepiej sprawdziło.

Gość widow4
w nowej gazetce promocyjnej media expert jest promo na żelazko boscha, chyba za 150 zł. bosch to solidna firma, mam ich pare sprzetow, ale żelazka akurat nie

Gość wszystkowiedzaca3
za ta cene bez żadnej promocji możesz mieć dobrego philipsa... i to najpopularniejszy model wg ceneo http://www.ceneo.pl/401968

Gość ladyleja
Polecam Siemensa! wiem firma robiąca teledony komórkowe, ale sama się zdziwiłam. Służy mi dość długo już, nie zostawia rdzy na ubraniach, ma całkiem ładne osiągi no i jest oszczędne (prąd). mediaexpert_pl/katalog/zelazka/siemens-tb-36extrem,28341.html

Gość gość
Tylko warto pamiętać, że żelazko z ceramiczną stopą jest dużo lepsze :) Po pierwsze jest pewność, że nie pojawi się rdza, no i dużo lepiej chodzi po materiale.

Gość Samanta34
Uważam że przy zakupie sprzętu z ktorego często sie korzysta trzeba postawić na jakoś.Ja na twoim miejscu zdecydowałabym sie na takie http://www.electro.pl/zelazko_BOSCH_TDA_7680-289966.html , moim zdaniem jest świetne, funkcjonalne. Ale przemyśl to sobie i podejmij odpowiednią decyzje.

Gość gość
Polecam Philips. tylko bron boze nie wlewac innej wody niz destylowana, bo zaczyna wydzielac jakąś dziwną maź. Swoją drogą warto pamiętać, że wiele odpowiedzi w takich wątkach, to "komentarze sponsorowane". Dlatego, zanim się coś kupi, warto sprawdzić opinie na www.cosiepsuje.com. Tam piszą tylko o wadach danych produktów, więc na sponsorowanie czegokolwiek nie ma miejsca.

Gość gość
Poszukaj opinii na http://cosiepsuje.com/ dzięki tej stronie będziesz mogła usunąć te żelazka, które się psują i nie warto ich kupować,

Gość zanetka497
A myślałaś o żelazku marki Botti? Ja jakiś czas temu zamówiłam je sobie z https://zasmakujradosci.pl i jestem mega zadowolona. Fajnie się nim prasuje, jest lekkie, nie ma problemu z odpowiednim ustawianiem, no i przede wszystkim ma dużą moc wiec fajnie bo nie trzeba długo stać i prasować ciuchów. Polecam, całkiem przystępna cena

Gość ankaskakanka877
ja nie do konca sie znam, ale polecam sie przejsc do media expert, bo maja spory wybor i kompetentnych ludzi. ostatnio kupowalam pralke, tez nie wiedzialam jaka, a doradzili mi tak, ze od 3 mcy uzytkowania jestem swiecie przekonana, ze to byl najlepszy z mozliwych wyborow;p

Gość eewkaa
Polecam Braun Carestyle 5, bardzo dobrze rozprasowywuje zagniecenia. Od kiedy go mam mniej czasu mi zajmuje prasowanie

Gość eewkaa
Polecam Braun Carestyle 5, bardzo dobrze rozprasowywuje zagniecenia. Od kiedy go mam mniej czasu mi zajmuje prasowanie

Gość gość
o też mam braun, tylko ze care style 7, super jest, żelazko z generatorem pary to w ogóle inna bajka, super się prasuje

Gość gość
Dokładnie to :) Sprzęt kosmiczny