Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to mozliwe

Polecane posty

Gość gość

A wiec jestem w ciazy, hm tylko w sumie nie o to chodzi, uprawialismy sex w 9dniu cyklu przy cyklach 28 dniowych, byl to stosunek przerywany wiem to zadna metoda... jestem w szoku mozliwe ze owulacja mi sie przesunela, nie dowierzam.

Gość gość
Niby skonczyl na zewnatrz... bez prezerwatywy

Gość gość
Mozliwe ze owulacja przesunela sie az o 5 dni ?

Gość gość
Podczas stosunku przerywanego można zajść w ciąży. Z partnerem od prawie 7 jak kochamy się w ten sposób i nie zaliczyłam wpadki choć mamy dziecko 4latka ma ale o nie staraliśmy się 2mies

Gość Grateczka
Jest to możliwe. Jeżeli owulacje miewasz zwykle ok 14 dnia cyklu. Plemniki żyją do 5 dni przy dobrym śluzie. Wystarczy, że owulacja Ci się przesunęła o 2 dni na 12 dzień cyklu, a 3 dni żyją na luzie. Bardziej tylko kierowałabym się przerywanym. Chyba nie ma refleksu :/ zawodna metoda. Bardzo się martwisz? Mężatka?

Gość gość
owulacja mogła się przesunąć, ale dolicz żywotność plemników, która wynosi do 72h, dlatego ja zawsze po okresie stosuje prezerwatywę , bez kochamy się jak jestem pewna ,że mam niepłodne dni.

Gość gość
Nie nie martwie sie, jakos od poczatku czuje spokoj, jeszcze nie wiem jaka plec to dopiero 6 tydzien, od dwoch dni czuje sie zaskakujaco bo poprzednio kpszmar myslalam ze sie przekrece nudnosci non stop Zawroty glowy... hm jak on to zrobil to nie wiem, caly cykl bylam taka spokojna zero paniki bo niby bezpieczny czas byl, a tu pyk i jest...

Gość gość
Stosowalam dodatkowo globulki dopochwowe feminella vagi c czy to moglo w jakims stopniu przyczynoc sie do tego srodowisko w pochwie bylo mocno zakwaszone wiec jak to sie stalo