Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Dla większości ludzi znalezienie kogoś i bycie w związku to coś normalnego jak

Polecane posty

pójście do kibelka zrobić kupę i nie rozumieją jak dla nas trudne jest znalezienie kogoś nie wiem może jesteśmy jacyś inni cholera wie [cześć]

Gość w_b_z
Ale po co na siłę kogoś szukać? Czy nie naturalnym powinno właśnie być cieszenie się z życia bez uszczęśliwiania się na siłę?

Gość gość
dlaczego mówisz o sobie w liczbie mnogiej, autorze?

looooser cześć :) x ja wiem ja jako nastolatek byłem pewniejszy siebie kilka razy podrywałem panny bo myślałem że mam szanse teraz już nie

Gość gość
" cieszenie się z życia bez uszczęśliwiania się na siłę?" wyczuwam przegryw życia:D każdy potrzebuje bliskiej osoby;) też tak kiedyś przegrywałam, wmawiałam sobie, że mam pasje, że sama też coś znaczę. he he. i Wam życzę z całego serca znalezienia drugiej połówki. mój sposób: udawać, że nikogo nie szukam i że dobrze mi samej. mężczyźni nie lubią desperatek i trzeba to mieć na uwadze.

Kobiety też nie lubią desperatów. Dlatego napisałem, że trzeba byćna luzie, a ludzie sami do Ciebie przyjdą.

Gość gość
ble ble to śmierdziel rano zamiast się myc to wstaje i pali papierosy.

Gość gość
tak, tylko jak to ukryć, że się potrzebuje drugiej osoby jak udawać szczęśliwą singielkę:( mam koleżanki, które udawanie doprowadziły do perfekcji - gadają, że mają czas dla siebie, na samorealizację, a przecież wiadomo, że w sercu czują ból.

tak, świetnie napisałeś autorze to przypomina wizytę w kibelku i tak też to cenię dlatego jestem sama. nie jestem szczęśliwą osobą, ale nikt mi nie potrafi wytłumaczyć jak bycie w związku miałoby mnie uszczęśliwić oprócz stworzenia patologii pt.: zwalisz na niego wszystkie problemy, bo od tego jest facet. natomiast martwię sie o Ciebie. widzę Cię tutaj od paru lat a Ty nie założyłeś jeszcze innego tematu niż "chcę mieć dziewczynę".zastanów się nad sobą, mniemam, że nie jesteś już licealistą. i tak poza tym: znalezienie kogoś nie może być trudne, chyba że masz np. fobię społeczną, ale przy odpowiedniej determinacji wszystko da się zrobić. natomiast bycie w związku może byc dla Ciebie problemem, ponieważ z tego co zauważyłam pierwsze co ze związku zostają wypindoleni żebracy i bluszcze (taką postawę prezentujesz)

Kobieta i mężczyzna będąc razem mogą wiele zrozumieć, przeżyć i rozwinąć się. Większość ludzi potrzebuje bliskości, emocjonalnej i fizycznej. Dobry związek jest czymś z***bistym. Mnie bycie z kobietą bardzo zmieniło i bardzo wiele nauczyło. Nigdy bym się tak nie rozwinął będąc singlem.

Gość w_b_z
gość-Dlaczego wmawianie sobie, że nikogo nie potrzeba? Miło jest się otaczać ludźmi, być z kimś, ale jeśli szukanie kogoś staje się sensem życia to każdy spieprza od takiej osoby jak najdalej. Najważniejsza jest równowaga. I odnalezienie szczęścia w byciu samym ze sobą na początek. Potem przychodzi reszta.

" Dajcie spokój ludzie. Jeżeli nie jest się przystojniakiem z udanym życiem towarzyskim to żadne "nie szukanie" nie pomoże facetowi." x kiedyś widziałem niezbyt pięknego gościa jak się uśmiechnął to może miał ze 3 zęby a szedł z dziewczyną za rękę jakiś taki dres

Gość gość
Kobiety wymagaja dzis tak wiele ze maloktory facet ma mozliwosc bycia w zwiazku ale za to ci nieliczni maja wiele partnerek.

"kiedyś widziałem niezbyt pięknego gościa jak się uśmiechnął to może miał ze 3 zęby a szedł z dziewczyną za rękę jakiś taki dres " Wśród niskiej klasy społecznej kobiety często szukają w facecie pierwotnej męskości. Najlepiej silny, napakowany karczek który umie się bić i ma szacunek kumpli. Nie ma jednak cudów, jak nie masz wyglądu to musisz mieć męską osobowośc i byc bardzo towarzyskim i szanowanym przez innych w swoim srodowisku

no cóż każdy rozwój rozumie inaczej, ale naprawdę nie rozumiem ludzi, którzy świadomie obniżają samoocenę myśląc 1) singiel to gówno i przegraniec 2) ja jestem singlem. no sorry. 1) kobieta to k****. 2) ja jestem kobietą. :O takie myślenie. neandertalczykowe.

wiem. ale wg Was nie ma ludzi, którzy nie chcą. naprawdę tego nie rozumiem, robienie ludziom wody z mózgu, że powinni być. a później, jak już się zdarzy tragedia, która jest naturalnym następstwem związku to piszą "rzuć go". gdzie logika.

"Singiel to osoba, która nie chce być w związku, a nie taka, która nie może." x racja singiel a osoba samotna to duża różnica

Gość casualty_of_society
'neandertalczykowe'?????? :O :O :O a jakie to? moze raczej neandertalskie? we wszystkim chodzi o timing i troche szczescia. wtedy naprawde 'kazda potwora...'

Gość Czandra21
I ja już wiem że nie będę miał wielu dziewczyn w życiu. Jest kolosalny problem z poznaniem jednej dziewczyny. Matka mnie oszukała.

Nie uważamy, że nie ma takich, którzy nie chcą, tylko nic nas oni nie obchodzą, bo co oni mają za związek z tematem naszych problemów? Nic. To Ty przyszłaś na temat osoby, która chce, a nie moze być w związku i głosisz, że związek nie jest potrzebny do szczęścia. Tobie nie jest i nikt Ci chyba faceta nie wciska, natomiast zaakceptuj, że inni mają prawo czuć inaczej. x No ale wracając do tematu. Taki los, że jedni po prostu nie mają szans, a inni nie moga się opędzić. Nie ma sprawiedliwości i balansu na poziomie jednostki. Jedyne co możesz robic ble ble to zmienić to co możesz ale nie ukrywam, że wiek nie działa na Twoją korzyść

Gość gość
prawiczek bez wiary z*******eś już?

Gość gość
ja uważam że jak komuś nie wychodzi z babami to ma sobie odpuścić i więcej o tym nie myśleć. bo tak naprawdę im bardziej o tym wspominamy, tym gorzej się czujemy. trzeba się po prostu z tym pogodzić i koniec.

Gość casualty_of_society
gość z 12:28 dobrze prawi. po co sie samobiczowac? jak ktos jest w czyms ewidentnie kiepski powinien dac sobie z tym spokoj i poszukac czegos w czym sie sprawdzi (o ile cos takiego istnieje). dotyczy to obu plci. kobiety, ktorych nikt od malego nie wyrywal i ktore nie uslyszaly w zyciu zadnego komplementu powinny pogodzic sie z tym, ze skoncza samotnie, chyba, ze beda mialy troche szczescia i w odpowiednim czasie (timing) ktos sie na nie skusi. 'grammar nazi' jak mnie cos razi to jestem nazi.