Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mogłam legalnie usunąć i nie zrobiłam tego

Polecane posty

Gość gość
Jesteś WIELKA, a wiesz dlaczego? bo wiesz co to znaczy życie i nie odbierzesz go małej istocie która nie jest niczemu winna. współczuję ci i podziwiam kochana, trzymaj się, a jak po zobaczeniu maleństwa uznasz że jednak nie kochasz bo przeszłość ciąży to oddaj, na pewno znajdzie się ktoś kto je przygarnie... pamiętaj tylko że ono nie jest niczemu winne ze w większości to jest TWOJA KREW

Gość gość
Ja nigdy bym dziecka nie usunela, kim wy jestescue Bogiem? Przeciez tylko Bog moze dac i odebraz zycie - nie te progi kobiety, nie trzymajcie tak wysoko nosa - jestescie marnymi istotkami tylko Az mi niedobrze sie zrobilo jak przeczytalam wpis o niemym krzyku nic tylko chce sie plakac - czemu wy to kobiety robicie czemuuuuuuuuu?

Gość gość
I ja nigdy bym nie usunęła. Nigdy. Bez względu na to, czy dziecko byłoby z g****u, czy byłoby głęboko upośledzone... Nigdy bym nie usunęła, bo NIE MOGŁABYM ZAMORDOWAĆ CZŁOWIEKA! Aż strach pomyśleć, że na tym forum - forum o macierzyństwie - jest tyle osób, które ZABIŁYBY bez skrupułów...

Gość gość
http://forum.mamazone.pl/index.php?/gallery/image/71-6-tydzien-i-5-dzien-ciazy/ Usuwa się to. To pęcherzyk ciążowy z ciałkiem żółtym. Nie przypomina to jeszcze żywej istoty, nie czuje, nie ma woli przetrwania. Usunięcie takiego zaczątku życia nie ma nic wspólnego z zabiciem dziecka, co oszołomy próbują wmówić naiwniakom. Za to kiedyś będzie to dziecko i jeśli matka wcześnie nie podejmie odpowiedzialnej decyzji, to urodzi się i będzie zdane na los: może na psychopatycznych pseudoopiekunów, pedofilów i sadystów, może na obojętność przypadkowych ludzi, niechciane, niekochane, z genami ojca-g****iciela i matki o mentalności owcy.

Gość gość
A ty, wyżej, przykładowo, od bełkotu o bogu, spróbuj przyjąć że twoje pojęcie bóstwa i jego mocy, nie jest jedynym możliwym, a swoje myśli formułuj poprawnie. Skoro bowiem twój umysł nie ogarnia zasad wysławiania się, w tym poprawnej pisowni, to jak możesz rozumować bardziej zaawansowanie? Jednak chociaż spróbuj...

Gość gość
No cóż... dla mnie to jest DZIECKO ❤️ a osoba, która to dziecko usuwa, jest MORDERCĄ!

Gość gość
Skoro mowa o poprawnej pisowni... Zanim zaczniesz poprawiać innych, sięgnij do słownika i naucz się, gdzie należy stawiać znaki interpunkcyjne.

Gość imionka  imionka nowe i stare
Autorko jesteś wielka!Nie jesteś egoistką, która myśli tylko o sobie- jak połowa tego forum!Wiele przeszłaś, wycierpiałaś, ale potrafiłaś wznieść się ponad to wszystko i ocalić ŻYCIE istoty, która nic nie zawiniła.... Ktoś tu już pisał o adopcji ze wskazaniem.... Obdarujesz jakąś bezpłodną rodzinę niewyobrażalnym szczęściem. SZACUNEK DLA CIEBIE!!!

Gość gość
"utorka jest bezwolnym popychadłem, co los da ona się na to godzi, żenada lapka.gif" "czy on spermę do mózgu też napompował bo na to wygląda?" jak widać kobiety dzielą się na ludzkie - te które rozumieją,że autorka mimo że tyle wycierpiała nie zdecydowała się usunąc niewinnego niczemu dziecka, oraz na nieludzkie - te które, mimo że wiedzą co autorka przecierpiała i jak się poświęciła dając życie temu dziecku, jeszcze ją brutalnie i bezczelnie obrażają a temu dziecku życzą śmierci słowami "oby ten bachor zdechł"

Gość gość
Autorko jesteś wielka !!! Miałaś prawo tak zrobić taką decyzję podjąć, nie ma w Polsce przecież OBOWIĄZKU dokonywania aborcji w takim przypadku. A te które Cię mieszają z błotem za Twoją decyzję tylko w ten sposób pokazują ile same są warte !!

Gość gość
jejku..... podziwiam.... ja nie wiem ale chyba..... nie potrafiłabym się na to zdobyć mimo, że jestem przeciwniczką aborcji..... życzę Ci dużo wytrwałości