Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mogłam legalnie usunąć i nie zrobiłam tego

Polecane posty

Gość gość
co mnie kobito atakujesz??? czyli lepiej po wszystkim pod kolderke poplakac a nie zglaszac na policje PRZESTEPSTWA jakim jest g***t?? potem g****iciele chodza bezkarnie po wolnosci i robia to dalej! tyle w temacie

Gość gość
gość z 12.56- z calego serca cieszę się, ze tak Ci się życie poukłądało. Pomodlę się za Twoją rodzinę :) jesteś dzielną kobietą i wierzę, ze Twoje dziecko przyniesie Ci w życiu wiele dumy i radości rekompensując Ci wszystko. jesteś chyba najlepszą osobą o jakiej kiedykolwiek czytałam. Żywcem do nieba powinnaś pójść. Gratuluję też Twoim rodzicowm wychowania tak mądrej dziewczyny. Trzymaj się!

Gość gość
gość z 14:01 A gdzie ty tu atak widzisz? Po prostu masz małe pojęcie o tym, czym jest g***t i tyle. Może jesteś bardzo młoda, może ograniczona, może ... Sama sobie odpowiedz.

Gość gość
nie, mloda juz nie jestem niestety, i troche doswiadczenia w tych sprawach mam, dwie moje kolezanki zostaly zgwalcone i otrzymaly pomoc w postaci tabletki po, nie ma wtedy dodatkowego dramatu niechcianej ciazy a to po g****ie jest dramat nienawidze sytuacji jak nie zglasza sie przestepstw i potem oni laza bezkarnie nie ponoszac konsekwencji swojego czynu

Gość gość
z tego bachora i tak nic dobrego nie wyrosnie :O Nastepna zakala spoleczenstwa. Takie wynaturzenia, majace geny zboczencow, psychopatow i swirow powinny zdychac.

Gość gość
gość z 14:12 Pisałaś wcześniej, że dziwisz się, że nie zgłaszają a teraz piszesz o 2 przypadkach, kiedy dziewczyny zgłosiły - mieszasz się. Skoro znasz osobiście 2 takie przypadki, to powinnaś pamiętać, jak te dziewczyny czuły się po g****ie, prawda?

Gość gość
tak, wiem jak sie czuly, ale lekarz im pomogl bo sie o pomoc zglosily,kazdy lekarz wypisze recepte na taka tabletke,nawet lekarz 1ego kontaktu. BTW pamietam z mlodosci wypowiedz mojego kuzyna zatwardzialego katolika z "zasadami" kiedy to wysunal mi jakos mocherowa " teorie" ze g***t to taka trauma dla kobiety ze nie ma mozliwosci zaplodnienia, ze do niego nie dochodzi.. to skad w takim razie te ciaze?

Gość gość
chcialam tylko naglosnic ze mozna sie po taka tabletke zglosic, chyba do 72 godzin po zdarzeniu, moze komus tym pomoge ok uciekam narazie

Gość gość
z tego bachora i tak nic dobrego nie wyrosnie pechowiec.gif Nastepna zakala spoleczenstwa. Takie wynaturzenia, majace geny zboczencow, psychopatow i swirow powinny zdychac. podaj swoje imię i nazwisko, adres skoro jestes taka mądra. a potem jedz do autorki do szpitala na porodówke i powiedz jej, że to dziecko które przed chwilą urodziło powinno zdechnąć. Mam nadzieję, że nie stchórzysz ?

Gość gość
gość z 14:23 Dla ciebie jedyny negatyw płynący z g****u to niechciana ciąża. Wątpię, czy historia o 2 zgwałconych koleżankach to prawda.

Gość gość
"podaj swoje imię i nazwisko, adres skoro jestes taka mądra. a potem jedz do autorki do szpitala na porodówke i powiedz jej, że to dziecko które przed chwilą urodziło powinno zdechnąć. Mam nadzieję, że nie stchórzysz ?" :D Imie i nazwisko na kretynskim forum? Chyba cie p********ilo panna :D Do autorki nie zamierzam jezdzic bo moj czas jest zbyt cenny, aby tracic go na dzieci zbokow :P Ale jak autorka sie pofatyguje do mnie, to i mojego imienia sie dowie i nazwiska i powiem jej, ze to co urodzila, majace geny psychola, powinno jak najszybciej zdechnac. Takie smieci potem z moich podatkow sie utrzymuje. Jeszcze masz niunia jakis problem? :P

Gość gość
jesteś po prostu głupia, że nie usunełaś zygoty po jakimś zboczencu, który zalał cie spermą :O W ogóle się broniłaś? :O Co to za g***t, ze rodzisz zboczeńcowi dziecko? Powodzenia w rodzeniu monstrum :D

Gość gość
Coz, to przykre ze forum mimo uplywu lat wcale sie nie zmienilo ;( 5 lat tu nie zagladalam ale widze ciagle podszywy wyzwiska i negowanie jak tylko ktos poruszy niewygody temat lub taki na jaki polemizujacy delikwent nie ma kontrargumentu ps. a historia o kolezankach nie jest wymyslona, nie wymyslam nieszczesc ok uciekam juz

Gość gość
Autorko=> jesteś po prostu DOBRYM CZŁOWIEKIEM!!!!!!!!!!! 🌻 🌻 🌻 Chciałam Ci tylko powiedzieć, że postąpiłabym tak samo jak Ty. Nigdy nie usunęłabym ciąży, nie zabiłabym dziecka bez względu na okoliczności. Twoja postawa sprawia, że warto wierzyć w to, że na tym świecie są jeszcze prawi ludzie. Postąpiłaś wspaniale. dałaś tej niewinnej istocie coś najcenniejszego na świecie - życie :-) Życzę Ci dużo wytrwałości!!!!

Gość gość
tego g****iciela też ktoś spłodził,każdy ma prawo się wcielać ,skoro to Ciebie spotkało to znaczy że taka karma albo zobowiązanie dług albo Twój wybór by przyspieszyć swój rozwój ,nie uświadamiasz sobie tego bo wszystko należy do świata duchowego a jego nie pojmuje się zwykłym umysłem,zrobiłaś prezent temu dziecku i będziesz wynagrodzona,niczym się nie martw

Gość gość
wiecie kto tu jest monstrum ? nie dziecko autorki, które jest w drodze, tylko tacy ludzie co pisali o 14.54 i 12.27. Jeśli macie dzieci to należy im serdecznie współczuć bo mając takie matki, bez serca okrutne, niestety z tych dzieci po matkach monstrach wyrosną najprawdopodobniej też monstra

Gość gość
ale boli te feministyczne idiotki, że kobieta nie chce usunąć ciąży i to jeszcze w takim przypadku !!!! czerwone ryje całe z wściekłości aż przez monitor czuć heh są jednak normalne kobiety w Polsce chociaż wy chciałybyście aby każda kobieta to była dzieciobójczyni ale nigdy NIGDY tak się nie stanie, feministyczne ścierwa

Gość gość
te co tu pisały, że to dziecko powinno "zdechnąć" - jaką trzeba być skończoną patologią żeby życzyć dziecku jakiemukolwiek śmierci ??? Co wy sobą reprezentujecie ??? Bać to trzeba się waszych dzieci, bo na jakich ludzi je wychowacie? Nieludzkie istoty

Gość 0 Terenia 0
W życiu nie urodziłabym bachora z g****u :O Jak w ogóle można się zdecydować na poród w takiej sytuacji? To chyba jakaś prowokacja 🖐️

Gość gość
Tereniu mamy nadzieję, że z 10 napalonych byczków będzie cię rżnąć przez 10 godzin ;)

Gość gość
oczywiscie w twoje dni plodne :)

Gość 0 Terenia 0
Gówno mnie obchodzi na co macie nadzieję, mohery 🖐️ Poza tym nie mam dni płodnych, biorę pigułki 🖐️ I powtarzam raz jeszcze - takie ścierwa się usuwa !!! 😴

Gość gość
No proszę, zboczeniec dostał nagrodę - przekazał geny, dziecko, w połowie bezwolnej matki i w połowie dewianta ze skłonnością do agresji, zostanie rzucone między obcych w świat, i może dostanie się w ręce innych dewiantów, dorabiających sobie udawaniem rodzin zastępczych a znęcających się itp... a to dlatego że pani zwaliła z siebie decyzję bo łatwiej nic nie robić i dać sobie wmówić że aborcja na zarodku to "morderstwo". Czy on spermę do mózgu też wpompował, bo na to wygląda?

Gość gość
Terenia i inne waśniewskie mają rzeczywiscie zero agresji heheh, najprawdopodobniej wasze matki k***y rznely sie z dewiantami na swoim poziomie skoro takie patologiczne bachory poczely

Gość gość
nie wyobrażam sobie tego... jakieś bydle by mnie napadło, brutalnie zg****iło, wlało we mnie swoją śmierdzącą spermę i jeszcze musiałabym nosić jego dziecko pod sercem, tragedia... usunęłabym te ciąże a na to co ze mnie ściekło jeszcze bym napluła...

Gość 0 Terenia 0
Patologiczne zachowania to są właśnie na ten przykład g***ty 😴 Normalnym zachowaniem jest tępienie wszelkiego marginesu, ja mam honor i tego g***a bym nie powiła, a jak widać autorka jest bezwolnym popychadłem, co los da ona się na to godzi, żenada 🖐️

Gość gość
jejku dziewczyny nie odpisujecie tej patologii ona sie tylko tym karmi, nie widzicie tego? Szkoda czasu na takie g***a

Gość 0 Terenia 0
G****m są wszelacy g****iciele, ich dzieci i osoby zmuszające kobiety do porodu 🖐️ Ja bym od razu usunęła, tu nie ma co się zastanawiać, po co mi bachor jakiegoś zboczeńca? To taki sam śmieć jak i tatuś, a wy możecie się burzyć i dalej wykrzykiwać, że wy jesteście dobrymi ludźmi ale ciekawa jestem czy swoje zgwałcone córki też byście tak ochoczo namawiały na noszenie takiego dziecka? 😴

Gość egregeg
"(...) jakieś bydle by mnie napadło, brutalnie zg****iło(...)" No wiesz, ty sobie nie wyobrażasz a niektórym kobietom widocznie się podoba, skoro są gotowe przejść przez ciążę i urodzić dziecko w hołdzie g****icielowi.

Gość gość
Nie wierzę , prowo jak nic Jednak podejmując temat w życiu bym nie nosiła ciąży z g****u Dziecko niczemu nie winne i w połowie ze mnie ale nie dałabym rady Sam g***t to przeżycie nie do wyobrażenia i wszystko co go przypomina człowiek chce usunąć A świadomość noszenia w swoim łonie dziecka g****iciela, cząstkę jego? Chyba bym sobie ten zarodek zębami wyrwała z rozpaczy, jak zwierzę, bo w takiej sytuacji w człowieku odzywają się najprymitywniejsze instynkty