Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KATRIN 41

ZDRADZONA

Polecane posty

Gość gość
witam bylam u psychologa czy mi pomogło niebardzo uświadomiła mi tylko rzeczy które wiem jak nam się układa dobrze ja kolejny raz daję z siebie wszystko staram się nie wracać do tego ale muszę mu uświadomić ze jego staranie to nie tylko ze mnie nie zdradza tylko wzajemna pomoc w zyciu codziennym i przyjęcie na siebie obowiązkow faceta które ja matka polka wykonywałam do tej pory codziennie .niestety faceci to tępacy im to najlepiej napisać bo domyśleć sie samemu to nie domyslą najlepiej na czole czego tak naprawdę oczekuję od niego .niech to on w końcu zacznie się starać a nie poraz kolejny działać jest ok pogodzilismy sie więc wróciło wszystko do normy o nie tym razem.zaszło to zadaleko za bardzo bolało i tak łatwo mnie nie dostanie.jak się ułoży nie wiem wiem tylko jedno bede czujna a kolejnej szansy to juz nie bedzie i bede mu to mówić choćby codziennie niech dobrze się zastanowi zanim zacznie mysleć o głupotach.nasuwa się reflekcja jedna co to za czasy ze komputer internet wciąga tak bardzo ze dotychczas zdrada to było łózko a teraz czaty skype i oglądanie tyłków pan do towrzystwa za kasę .świat zwariował dotychczas nie korzystałam z tego typu rzeczy ale jak się słyszy to zdrad internetowych jest coraz więcej to plaga naszych czasów .jeszcze raz dzięki za rady odezwę sie za jakis czas .ost.

Gość ZDRADZONA 41
WPIS WYZEJ JEST MOJ