Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdeforomowana główka noworodka po porodzie SN

Polecane posty

Gość gość

czy Wasze dzieci miały wydłużoną lub w jakiś inny sposób zdeformowaną głowę po urodzeniu?czy i po jakim czasie to zniknęło? czy coś trzeba było robić w tym kierunku?

chyba większość dzieci ma. moje miały obie. po ok godzinie miały piękne okrągłe główki ;)

Gość gość
Nie wiem co masz na myśli ,bo moje zdeformowanych głów nie miały jedynie takie spuchnięte nosy i ogólnie ta buzia taka jak napuchnięta ale to zeszło po jednym dniu

Gość gość
ooo już po godzinie?

Gość gość
Mój miał bardzo spiczastą główkę, do tego stopnia że wydawało się że linia włosów to dopiero połowa długości, między brodą a czubkiem głowy :) Zakładałam mu czapeczki takie szyte z trójkąta, "krasnoludkowe" jak to nazywałam i całe były wypełnione... wyglądał komicznie, po 2-3 tyg główka była już chyba całkiem normalna.

Gość gość
mój miał jajowatą....trochę to trwało, nie pamiętam ile, ale teraz ma ładniutką :) mąż się nawet wystraszył, że coś nie tak, jak zobaczył małego po porodzie :)

Gość gość
dzięki Meaaa :D rzeczywiście szybko się wyrównało ;) ps. chyba wszystkie ciężarne mają takie same koszule do szpitala :D

Gość gość
meaa ale kochana dziewczynka!

Gość gość
Mój nie tyle po porodzie co od tego, że wciąż spał tylko na jednym boku, na drugim nie chciał. Strasznie mu czoło wystawało z jednej strony. Teraz ma 3 lata i nie ma śladu po tym, ale wyglądało to naprawdę brzydko.