Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie umiem sie malowac

Polecane posty

Gość gość

kupilam kredke i chcialam zrobic sobie smoky eyes, to pobrudzilam se tylko powieke. Beznadzieja, skóre na powiekach mam nierowna jakby pofaldkowana i sie ciagnie jak maluje kedka i marszczy. A na zdjeciach wszystkie baby maja tak ladnie pomalowane powieki rowno, czemu ja tak nie mam.

Gość gość
po powinnas kupic eyeliner w mazaku

Gość puszczam baloniki
zostaw to fachowcom wobez tego, mam swietna specjalistke od wizazu :classic_cool:

Gość gość
nie stac mnie, juz i tak wydalam 3 dychy na te kredke :(

Gość gość
to ją zmocz (tzn. grafit w kredce) i zacznij malować. Nadmiar wytrzyj patyczkiem do uszu

Gość gość
mam to samo, wiele razy próbowałam, kupowałam tony kosmetyków w efekcie darowałam sobie, zrobiłam sobie permanetną kreskę na górnej powiece, do tego raz w miesiącu przedłużam rzęsy....usta maluję tylko szminką perłową Bebe, gdy trzeba punktowo używam korektora na wielkie imprezy używam podkładu i trochę różu na policzki a jak jest jakieś wesele to idę do fryzjera i kosmetyczki na makijaż

Gość gość
i dlaczego wydałaś tyle kasy na kredkę? Nie łatwiej było spróbować u koleżanki/cioci i dopiero wtedy zdecydować się na kupno?

Kwestia praktyki i wprawy, oczekujesz ze od razu Ci wyjdzie za pierwszym razem? Ja ok 2 lat (bo naprawde rzadko to robilam, co innego jak ktos codziennie twki makijaz robi)potrzebowalam zeby sie wycwicyc w super kresce na powiece

Poza tym warto robic smokey eye cieniami, najjasniejszy na cala powieke i potem stopniowo na zalamania powieki coraz ciemniejsze cienie i rozetrzec