Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek który jeździł koleją

Czy może mi ktoś pomóc

Polecane posty

Mam problem z kamuflażem analitycznym. Ostatnio niosąc siano do obory napotkałem dziwnego człowieka, który sprzedawał mecze. Ja się go pytam po ile, a on, że mnie nie stać, bo wyglądam na takiego, który wie mało, a ma jeszcze więcej do powiedzenia. Zdziwiony dumnie stanąłem na piedestale skoczności, napomknąłem coś o egzoplazmatycznym miotaczu kokosów i włączyłem tryb maskowania "premium Alabastia". Dostałem ten sprzęt od kolegi Asha który podróżując po świecie i rozprawiając się ze złem, dorobił się całkiem niezłego majątku. Co się jednak okazało? Po uruchomieniu machiny którą miałem przypiętą do rozporka, wyskoczył mi napis "by to w ch*j, error FATAL" po czym urządzenie się wyłączyło a sprzedawca meczów wyśmiał mnie i obrzucił końskim łajnem z MOJEJ WŁASNEJ OBORY! Błagam was, pomóżcie mi, wiecie może co się stało z tym kamuflatorem ?

Czytając ten temat, doszedłem do wniosku, że autor, którym niewątpliwie jestem ja, ma nasrane we łbie (za przeproszeniem). Ja rozumiem, można mieć swoje gimbazy, można oglądać wieczorami mecze krykieta na Eurosporcie2, ale żeby wyjeżdżać w publicznym miejscu z takimi osobistymi problemami, to trzeba być naprawdę nienormalnym. Chciałem serdecznie za siebie przepr0sić i 0biecać, że t0 się już więcej nie p0wt0rzy.