Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madelinka

CHYBA MAM OBSESJĘ

Polecane posty

Gość madelinka

chyba mam problem . problem ze sobą .. mam 20 lat , jestem z chłopakiem od prawie roku . wiem , że mnie bardzo kocha , wiem też że nigdy mnie nie zdradził i nie oszukał , wierze mu i ufam ale .. chyba mam obsesję na jego punkcie . czy to możliwe ? denerwuję się z byle jakiego powodu , mam wrażenie że każda napotkana dziewczyna jest podejrzana , robię kłótnie tak naprawdę z byle jakiej głupoty , z niczego . mamy plany na przyszłość , chcemy zamieszkać razem , chcemy z czasem mieć razem dziecko .. zapewnia mnie , że kocha najbardziej na świecie , że jestem tylko ja i nikt inny . wierze mu , ale może boję się , że kiedyś się zawiodę i zostanę zraniona ? może po prostu go za bardzo kocham .

najwidoczniej w pełni mu nie ufasz. Gdybyś ufała, to takich obsesji byś nie miała. Zacznij nad tym pracować, bo w przeciwnym razie zniszczy to Twój związek.

Gość madelinka
wiem , właśnie mam coś z tym zrobić , muszę w końcu przestać ze swoimi urojeniami ..

Gość gość
jakie mialas dziecinstwo?

Związek polega na tym, żeby się w pełni zaangażować, bez wątpliwości. Oczywiście to ryzyko i to wywołuje strach, ale jeśli się trafia na właściwą osobę, to to ryzyko mocno się zwraca, dając obojgu szczęście. Nie bój się w pełni zaufać. ;)

Gość madelinka
co do dzieciństwa to może nie zalicza się do najlepszych ... ''cytrusowy'' wiem , co chcesz mi przez to powiedzieć :) i wiem też że masz rację :) dużą rację i dziękuję też że się jestes na tym forum :)

Gość gość
a co sie dzialo?

Gość gość
Autorko mam to samo. Cierpię z tego powodu, staram się nie okazywać, ale to takie...wychodzi gdzieś ze mnie. Mam wrażenie, ze to dlatego, że sama jestem cholernie zakompleksiona:/ Staram się jak mogę panowac nad tym ale czasem to doprowadza mnie do szału

Gość madelinka
po prostu musimy wyluzować :) j******e ? ehhh , co za słownictwo :)

Gość gość
kinky ogarnij luzaku. Dobra ejstem j******a, a teraz wypier***aj w podskokach jak nie umiesz powiedzieć nic sensownego postaram się wyluzować. Tylko cieżko czasem :)

Gość gość
Kiedys na poczatku mojego zwiazku mialam podobnie ja Ty autorko.Jestesmy teraz ze soba 10 lat i juz nic mnie nie rusza,ufam w pelni mojemu narzeczonemu .Nawet jak patrzy na inne to mu nie robie awantur a niech sobie patrzy,wierze mu... nawet jak jedziemy samochodem razem to czesto trabi na inne laski hihi i nawet sama go do tego prowokuje.I kto by pomyslal ze bylam kiedys podejrzliwa i bardzo bardzo zazdrosna.Zazdrosc minela mi po ok 5 latach bycia razem,ale kazdy jest inny...

Gość madelinka
wydaje mi się , boże jestem tego pewna że to jest ten właściwy. nie chcę od niego pieniędzy , samochodu czy prezentów . tylko miłości prawdziwej. to musi być miłość prawdziwa , czuję to i muszę sobie dać spokój z chorą wyobraźnią :) zacznę naprawiać ... jeżeli mnie kocha to nie zrobi nic by mnie zranić .. jak będzie inaczej to będę wiedzieć że przynajmniej się starałam ze wszystkich sił i zawsze byłam fear ♥

Gość madelinka
KINKY REGGAE WEŹ - WYJDŹ

Gość madelinka
czytaj czytaj ile wlezie :) bo nas już nie ma , więc czytaj w kółko i to samo co jest napisane :) daj sobie w zakładkę , by ci temat nie uciekł :) pozdrawiam :d

Gość gość
Kinky nie czepiaj się, widzimy swój problem i chcemy go naprawić, a nie zrzędzimy, więc naprawdę Twoje cenne uwagi nie amją znaczenia