Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bellabambinaaa

czy zamiast nawilżacza powietrza mozna uzyc parowaru

Polecane posty

Gość bellabambinaaa

?????

Gość gość
Lepiej zwykla miske z parujaca woda:)

Gość Gochaacha
chyba jest to średni pomysł, jest bardzo fajny nawilżacz powietrza z jonizacją Chicco Comfort Neb Plus super sprawa,posłuży nie tylko dziecku ale całej rodzinie,u nas się sprawdził, w razie pytań piszcie postaram się pomóc;]

a ile kosztował ten nawilżacz z chicco? jestem zainteresowana i powiedz, jak się sprawdził, u nas drugie dzieciątko w drodze:)

Gość Gochaacha
kosztuje ponad 300zł ale to był nasz jeden z lepszych zakupów, sprawdził i sprawdza się super bo nie mam już tak wysuszonych gardeł i śluzówek, mnie łapiemy infekcję, na prawdę warto zainwestować

Gość anulka_ak
ja kupiłam nawilżacz powietrza jakiś tańszy nie wiem nawet jakiej firmy, i owszem był dobry ale szybko skończył swój żywot i muszę pomyśleć nad nowym,ale teraz to chyba już zainwestuje żeby mieć na dłużej bo to na prawdę przydatna rzecz

może Gocha masz rację, że lepiej zainwestować w ten chicco i być spokojnym niż tak jak pisze koleżanka kupić tańszy na jeden sezon, bo się popsuje, może w Internecie uda mi się dobrą cenę upolować sprawdzę

Gość Gochaacha
warto poszukać promocji, zawsze to coś taniej będzie, a są promocje,przeceny, może na święta będą jakieś akcje, trzeba patrzeć,szukać, a tak w sumie zaciekawiło mnie to użycie parowaru?jak to trzeba użyć żeby miało funkcję nawilżacza?da się?

Gość ewa_k
Marion_ na necie brak opinii co do tego nawilżacza. Możesz napisać trochę więcej o nim. Czy jest głośny? Ma wyjmowany zbiornik? Można używać go do aromaterapii? Czy nie osadza się biały pył w pokoju?

Gość gość
spadaj stad z ta nachalna reklama bedetu, kotry do nicego jestn niepotrzebny! parowar mozna uzywac do nawilzania a takze do inhalacji! anawilzanie w pokojach mozan tanio zapenic suszac reczniki na grzejnikach!

Gość gość
niekoniecznie tańszy-gorszy.Ja mam taki za lekko ponad 100zł i już 3lata s łuży,jest super

Gość gość
kiepska próba marketingu szeptanego. Bardzo kiepska.

Gość anulka_ak
pewnie że tańszy nie zawsze oznacza gorszy,bo możesz trafić na dobry egzemplarz,jednak metody typu ręczniki,kamionki itp u nas wcale nie zdawały egzaminu;/jeśli chodzi o parowary to nie wiem ale ja kupiłam nawilżacz właśnie chicco z opcją jonizacji i jestem bardzo zadowolona bo jest różnica,nie ma żadnych białych osadów,czyszczę go co tydzień,używam wody destylowanej,chodzi po kilka godzin dziennie,a jeśli chodzi o parowach chętnie się dowiem jak zastępuje nawilżacz,ktoś tak stosuje?

Gość gość
to czym oddychamy ma spory wpływ na zdrowie

Gość gość
nawilżacze najwydajniej pracują, innymi sposobami nie osiągnie się takiego efektu, lepiej mieć więc nawilżacz np. z http://www.sternal.com.pl/ tam mają różne ich typy