Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kochanki nie przeszkadza wam że wasi faceci sypiaja też z zonami

Polecane posty

Gość gość
Kobieto od seksu z miłości, a ilu miałas już partnerów? Czy może mąż jest tym pierwszym?

Gość gość
nie maz to drugi :)Wczesniej bylam w zwiazku 2 lata z chlopakiem.

Gość gość
Przeczytalam caly watek i wywnioskowalam ze kochanki mysla ze maz zdradza zone bo ta jest brzydka obwisla itp. A skad ta pewnosc? Czy wy myslicie ze kazda zona jest paskuda? Ja jestem zona i jestem atrakcyjna ladna dbam o siebie nie mam kompleksow wiec moj maz nie ma powodu zeby ogladac sie za innymi skoro w domu ma wszystko co trzeba. Pozatym sa takie typy facetow co musza r****c i nawet zona najpiekniejsza na swiecie tego nie zmieni bo taki i tak zdradzi. Faceci to swinie (nie wszyscy). Zazwyczaj jest tak ze ma udane malzenstwo a i tak r***a inna. A co do winy czy winna kochanka czy maz. Oboje sa winni. Jeszcze rozumiem jak kochanka nie wie o zonie ale jak wie to dla wlasnego honoru powinna zerwac znajomosc. A facet co zdradza to wgl szmata totalna. On ponosi najwieksza wine za to. Bo gdyby powiedzial nie a kobieta by go nie zg****ila. Ale taka co bierze zonatego tylko na sex to tez powinna zastanowic sie ze rozbija rodzine dla wlasnego widzimisie. Ale takim nie przetlumaczysz

Gość gość
A z tym chłopakiem uprawialas seks? Bez ślubu? I czy z mężem uprawiałaś seks przed ślubem? Z którym seks był lepszy? Który miał większego (dłuższego i grubszego) k***sa? Który lepiej ci lizał c**ę? Z którym uprawiałas analny?

Gość gość
w jakie bajki wy wierzycie? albo co sobie wmawiacie? jakby mial udane malzenstwo i kochal zone to by nie rznal innej!!!

Gość gość
gość w jakie bajki wy wierzycie? albo co sobie wmawiacie? jakby mial udane malzenstwo i kochal zone to by nie rznal innej!!! Sa faceci co lubia r****c byle co i byle r****c i tyle tu nie ma bajek.

Gość gość
Bardzo ciekawe. Wyobraz sobie moja kolezanka miala meza. Normalnje cudne malzenstwo. Bylo miedzy nimi bardzo dobrze i co? I ja zdradzal. Na lewo i prawo. Ta sie dowiedziala i wziela rozwod. Ale on zawsze taki byl. Taki tulipan:) sa rozne typy facetow. Jeden nawet jak ma super malzenstwo to i tak bzyka a drugi bo mu zona nie daje

Gość gość
sadzac po postach o tej godzinie za duzo k*******now siedzi na kafe ,wiec spadam.

Gość gość
Ależ wy baby jesteście głupie Nie jestem ani żoną ani kochanką, mam partnera Zauważyłam że kochanki grają na nerwach żonom i dobrze przy tym bawią a żony pienią się ze złości a może tak naprawdę ukrytej bezsilności Bijecie się żonki o tych chłopów jakbyście ambicji nie miały, jak chce pójść w bok to i tak pójdzie Zajęły byście się mężami a nie na forum jad sączycie To nie te kochanki są winne że wam się mężowie puszczają a to, że wybrałyście sobie c****w a nie prawdziwych facetów Same ich wybrałyście to teraz ponoście konsekwencje, trzeba było wybierać rozumem a nie d**ą czy grubością jego portfela

Gość gość
tttaaa suuuper malzenstwo. normalny zakochany facet NIE ZDRADZA i nie szuka dodatkowych podniet. ale wy - zdradzane zony - tłumaczcie to sobie jak chcecie, tak zeby sie pocieszyc. normalny facet na poziomie (nie patologia) ktory kocha zone, jej nie zdardza. ale co wy mozecie o tym wiedziec? nawet nie wiecie i nie zaznacie nigyd prawdzwej milosci.

Gość gość
ja przeczytalam cos wprost odwrotnie proporcjonalnego.Wlasnie kochanki sie pienia i probuja cos tu udowodnic ,piszac takie bzdury ze glowa boli i sie tylko mozna posmiac :)

Gość gość
Normalnje cudne malzenstwo. xxx aaaaaaaaaaaaahahhahahahha, rzeczywiscie "cudne". widocznie ona twierdzila ze cudne, a on mial na ten temat inne zdanie i poszedl w tango z inna :)

Gość gość
kochance to zwisa, bo kopnie w doope i znajdzie innego chetneo do sexu. a zona bedzie sie musiala cale zycie bujac z mezem k****arzem, bo nie ma na tyle dumy ani pieniedzy zeby odejsc od faceta ktory ja poniza i upokarza a takze NIE KOCHA.

Gość gość
Ta kolezanka naprawde miala udane malzenstwo. Maz ja niby kochal, ale i tak ja zdradzal. Nie wiem jak to wytlumaczyc. Moze to jakas choroba na tle seksualnym:) w kazdym razie ja nie mam tego problemu. Moje malzenstwo jest udane moj maz porzadny. Mam pewnosc ze mnie nie zdradza bo nawet nie mialby jak. Cale dnie spedza ze mna i corka a w pracy nie ma kobiet:)

Gość gość
dobra dobra, lepiej sie przyznaj ze to nie o zadna kolezanke tylko o ciebie chodzi. pol dnia tu siedzisz i toczysz piane nie wiadomo o co. widac ze to o ciebie chodzi.

Gość gość
Ej no wcale nie o mnie chodzi. A weszlam tu doslownie przed chwila:) al ewidze towarzystwo bardzo rozezlone wiec dobranoc:)

Gość gość
Mnie to nie przeszkadza - przecież nie jestem jego żoną :D

Gość gość
Prowo dla mamusiek :D :D

Gość gość
A ja mam męża super nigdy mnie nie zdradzał, a ja go bardzo często 3/4 tych wyskokow przyznałam się. Wiem nie mam się czym chwalić, ale taka jest prawda. I nie jestem jakąś specjalnie napalona. Problem w tym, że mnie kręci to początkowe spotykanie się, ten flirt, z mężem już tak dawno nie miałam choć jest dobry w łóżku. Mnie kręci ten początek, ta ekscytacja. Wiem to głupie ale nie mogę nic na to poradzić. Zdradzałam przed ślubem i po ślubie. Mój mąż wiem, że jest głupi bo mi wybacza ciągle ale wiem, że to dlatego, że mnie tak bardzo kocha. Ostatnio spotykałam się z facetem który jest żonaty. Żonę ma super, układa im się itd. Spotykaliśmy się tylko na sex jakiś czas. W sumie wiem, że się pewnie nie zmienię, pewnie mnie mąż zostawi w końcu bo będzie miał dość ale ja nie umiem inaczej żyć. I mam w d***e opinię innych ludzi. To jest moje życie. I wiecie co śmieje się z tych wszystkich głupich facetów. Dla mnie to tylko sex a dla nie których z nich to coś więcej i wtedy się śmieje, że co on sobie k***a myślał przecież ja od męża nigdy nie odejdę;-) I co wy myślicie, że jak wasz mąż niby taki wspaniały to nie pójdzie do łóżka z inna? He he śmieszne. Nie jeden który ze mną się spotykał próbował mi wciskać bajki o złej żonie, a jak dzwoniła to na wyświetlaczu było misiaczek. Wmawiajcie sobie, że wasi mężowie są tacy super a wiem że część większą i tak liczy by zaliczyć jakąś inna d*pe byle nie swoją żonę:-)

Gość gość
nieważne czy mąż jest super, ważne żeby był uczciwy, prawyi i odpowiedzialny, wtedy nie zdradzi; bo da żonie słowo, a że na do siebie szacunek i honor, to potrafi umowy dotrzmac, choć czasem miewa kosmate myśli;

Gość gość
Prowokowanie zon !!! :D

Gość gość
A i dodam, że mało mnie to interesowało czy posuwa swoją żonę. Wiem napewno, że to robił ale co mnie to interesuje? Jego tak samo sam mi to powiedział, że nie interesuje czy śpię z mężem bo to naturalne i potrafi to zrozumieć ale powiedział, że jest zazdrosny o innych facetów z czego oczywiście mi się śmiać chciało:-) Chciał mi dawać nawet kasę za spotkania ale odmówiłam. Chciał nawet bym się wprowadziła na jego działkę na której ma dom a tam nie mieszka niby, że wynajęłam, ba nawet chciał żebym się tam wprowadziła z mężem. Chodziło mu o to bym była bliska niego. Raz podczas sexu stwierdził że gdybym zaszła to fajnie by było jak byśmy mieli córeczkę. To mnie najbardziej rozbawilo. Napisze tylko, że biorę tabletki więc o ciąży mowy być nie mogło. I co facet niby szczęśliwy z żona a godny pożałowania;-)

Gość gość
A z kochankiem jedziecie w gumie czy bez?

Gość gość
rzeczywiście, z punktu widzenia kobiety, która liczy tylko na sex, taki men jest godny pożałowania; zresztą nie mniej niż mąż który wie o zdradach, a nie odejdzie

Gość gość
pewnie bez bo w końcu ryzyko jest takie podniecajace

Gość gość
Mi nie przeszkadza. Jestem kochanka i mam chlopaka. Czemu.mi.nie przeszkadza???bo kochanek sypie kasa ile moge wydoic haha i dodam ze ja pracuje

Gość gość
Czyli bzykacie się bez . prezerwatyw ... A nie brzydzi was fakt że może się nawet nie obmył i całą florę bakteryjno-wirusową z vaginy żony wam zapoda? Nie obrzydza was to?

Gość gość
Na ogol to sie kapiemy najpierw razem. Albo apotykam sie z nim jak wraca z delegacji i wiem ze z nia nie byl

Gość gość
nie jestem ani kochanką żonatego, ani żoną, ale mam pytanie do Was, żony: dlaczego to kochanka - obca kobieta - ma mieć skrupuły, a nie mąż?