Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kochanki nie przeszkadza wam że wasi faceci sypiaja też z zonami

Polecane posty

Gość gość
no własnie same piszecie że żona o razu podejrzewa, że coś jest nietak gdy ż nianie sypia więc musi z niasypać żeby nic nie podejrzewała

Gość gość
Tyle ,ze w burdelu kobiety sa ladniejsze i mozna wybierac i seks jest lepszy.a kochanka moze nie jest tak dobra jak ta z burdelu ,ale placic nie trzeba.Jak to faceci mowia ,worek na twarz i za Ojczyzne.

Gość gość
wszedzie trzeba placic, ty jako zona tezjestes prostytutka, tyle ze wypinasz sie w zamian za wyplate i utrzymanie

Gość gość
tak samo jak musi od razu zauważyć, że pieniadze znikają; co jak co, ale tu większość kobiet jes tbardzo podejrzliwa

Gość gość
w burdelu ladniejsze? hahahhahahahaha w burdelu to sa same paszczury. nie wierzysz to poszukaj na necie.

Gość gość
ha hah to chyba się filmów porono naoglądałas. Dziewczyny z burdelu to czesto sterane życiem, zuzyte wory na spermę często w mocno średnim wieku (45+). Kochanke zawsze moga mieć ładniejszą, młodszą, i mniej zuzytą ;D

Gość gość
Nie zona jest jedna i z milosci ,matka dzieci,przyjacielem,ja trzeba szanowac .No niestety tak bylo od zawsze .Zawsze byly kurtyzany i zony.Wole byc zona niz d****a,albo wole byc sama niz z facetem co zdradza.Mam dume i godnosc i tego mi nikt nie zabierze.

Gość gość
Taki temat na tym akurat forum,to prowokacja :D

Gość gość
Ja pierdziele sa rozne burdele i rozne ceny :) Sa i eksluzywne k***y ale za to sie placi

Gość gość
do zdradzanych zon: nie przeszkadza wam ze dopieo co wasz maz wylizywal c.i.p.e kochance a za chwile sie z wami caluje?? :)

Gość gość
fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Gość gość
hahhaa przeciez kochanki to tez wory tylko na sperme i sa zuzyte.Do tego badan nie maja i nosze jakiegos grzyba zazwyczaj .Fuuuj

Gość gość
a potem tym grzybem sie zarazaja durne zony hahaha

Gość gość
gość do zdradzanych zon: nie przeszkadza wam ze dopieo co wasz maz wylizywal c.i.p.e kochance a za chwile sie z wami caluje?? usmiech.gif A tobie nie przeszkadza,ze twoj kochanek po wylizaniu zonie c.i.p.y z toba sie caluje.

Gość gość
zuzyta to jest zona, dlatego maz sobie szuka kochanki. zony nie kopnal w doope tylko dlatego bo ma obiad, posprzatane i wyprasowane, czasem ja tez w*****a zeby nie buczala

Gość gość
a potem tym grzybem sie zarazaja durne zony hahaha Hahaha ktos wczesniej pisal ,ze z zonami sie wtedy nie wspolzyje .Ale durne jestesci juz nawet nie wiecie co wymyslic :)

Gość gość
zona to jest nudna i zuzyta, facet ja ma do gotowania i sprzatania, nie chce sie rozwodzic tylko dlatego bo by alimenty musial placic hahahhahaaa

Gość gość
Zuzyta moze byc tylko scierka ,a kochanka nia wlasnie jest.Te kochanki to juz pewnie tyle bolcow mialy ,ze smrod z pipy tylko leci ,ze heej

Gość gość
nigdy bym nie byla kochanka, fujjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Gość gość
zuzyta to jest zona, dlatego wlasnie maz szuka sobie nowej. to chyba logiczne? czy twoj waski umysl tego nie potrafi zrozumiec?

Gość gość
waski umysl to ty masz worek na sperme .

Gość gość
haha chcialabys przegrancu zyciowy :) nic ci sie w zyciu nie udalo, masz nieudane malzenstwo, meza co ru.cha inna a ty sie na to godzisz.

Gość gość
Kochanki bardziej dbają o siebie niz żony - te jak sa po porodzie, to już kalpa - śmierdząca rozklapiocha między nogami, w miejscu cycków obwisłe worki do pasa, zorany rozstępami wielki brzuch, i do buzi k***sa nie wezmą, "bo dziecko całują". No cóż, kuchta i sprzątaczka w domu potrzebne, ale dla przyjemności spotkania z kochanka...

Gość gość
ja mam udane malzenstwo .Moj maz to suuper facet i wiem,ze mnie nie zdradza ,bo brzydzi sie takich kuurew.I nie sypialby z kim popadnie.Zreszta nie ma kobiety ,ktora by mi dorownala.Ale twoj mozg tego nie pojmie ,bo jestes z takiej patologii,gdzie worki na sperme to norma,gdzie liczy sie tylko bolec i nie masz innych wartosci i wymagan od zycia.I nie zrozumiesz ,ze istnieje cos takiego jak prawdziwa milosc,kiedy to facet swiata nie widzi poza zona a zona poza nim.Kiedy sa szczesliwi i seks to milosc a milosc to seks.

Gość gość
taaa jasne. mitomanko hahhaa masz meza d*pczyciela a sama jestes nikim

Gość gość
O rany, nie zawsze kobieta hce uprawiac seks z miłości - casem ma ochote na dobrego BOLCA - do tego zonaty facet w zupełności się nadaje, szczególnie ten, który kocha swoją żonę i nie zamierza od niej odejśc, a jest dobry w łóżku.

Gość gość
taaa jasne. mitomanko hahhaa masz meza d*pczyciela a sama jestes nikim No wlasnie pisze ,ze nie zrozumiesz,bo jestes z takiej patologii,ze taki zwiazek mozesz zobaczyc tylko na obrazku i powachac.

Gość gość
to ja jestem kobieta gdzie seks musi byc z milosci i naszczescie moj partner mysli tak samo.

Gość gość
idz yebnij baranka mitomanko. i te tekst daremne "powachac", jak dzieci w podstawowce hahaha

Gość gość
no twoje teksty swiadcza tylko o tym,ze nawet nie skonczylas podstawowki.A jadem jakim plujesz tu ,to swiadczy tylko jak bardzo jestes nieszczesliwa :)