Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kochanki nie przeszkadza wam że wasi faceci sypiaja też z zonami

Polecane posty

Gość gość
bo sex z zonatym jest bardziej podniecajacy, zakazane smakuje lepiej bo moze nie chce sie z nikim wiazac, a z zonatym ma to zapewnione takie kity to ty mozesz sobie wciskac a prawda jest taka,ze z wami i nikt nie chce sie wiazac :)

Gość gość
to chyba te kobiety mają jakieś zaburzenia w sferze sexualnej, sroko potrzebują takiego bodźca, żeby sex był podniecający;

Gość znawca obrzydliwości kobiet
"to skoro kochankom chodzi tylko o sex, to dlaczego sobie wolnego nie znajdą do r****nia?chyba musi im chodzić o coś więcej...ale o co? nielogiczne to jest..." "bo w wolnym stanie facet moze nie chce k********a ,tylko szuka porzadnej kobiety by byc w zwiazku." e tam. po prostu kobiety uwielbiają żonatych facetów :) wy takie głupie jesteście

Gość gość
gość to skoro kochankom chodzi tylko o sex, to dlaczego sobie wolnego nie znajdą do r****nia?chyba musi im chodzić o coś więcej...ale o co? nielogiczne to jest... xxx Bardzo logiczne. Żonaty to łatwy łup, jak ktos napisał, a jak ci chłop potrzebny tyllko do seksu, to po co sobie zawracać głowe szukaniem i podrywaniem kogoś innego? No i nie może taki wymagać wierności, bo sam zdradza :D

Gość gość
ale dlaczego uwielbiają? co w nich jest takiego pociągającego? przeciez często facet po ślubie staje się taka rozlezioną ciapą, rośnie mu brzuszek i nawet za bardzo nie chce mu się w łóżku wysilać

Gość gość
za to z tobą się zwiazal taki co i tak cie zdradza bo jestes beznadziejna :)

Gość gość
no ale sypiając z żonatym przyczyniają się do zniszczenia życia np dzieciom; a róznie dobrze mogłyby sypiać z wolnymi, niekoniecznie takimi którzy szukają stałego związku i wierności

Gość gość
to chyba tylko ze starą, zrzedzaca zona mu sie nie chce wysilac. przy kochance uwielbia dzikie harce

Gość facet ktory ma kochanke
rzadko kiedy sypia z zoną:D

Gość gość
Bo to sa d****i ktore myślą tylko o swojej d***e.

Gość gość
kochanka sie nie przyczynia, bo to dla niej obce dzieci. przyczynia to sie facet ktory zdradza zone

Gość facet ktory ma kochanke
[zgłoś do usunięcia] gość gość to skoro kochankom chodzi tylko o sex, to dlaczego sobie wolnego nie znajdą do r****nia?chyba musi im chodzić o coś wiecej(...) xxxxxxxxxxxxxx to ci wyjasnie... wolny za duzo wymaga, a jak sie zakocha to juz nie mozna sie go pozbyc, a z zonatym to laska dyktuje warunki:D

Gość gość
kochanka się przyczynia bo daje d**y żonatemu, a żonaty się nie przyczynia tylko ponosi winę

Gość gość
facet ktory ma kochanke rzadko kiedy sypia z zonąsmiech.gif I to taka scieme ci wali i ty w to wierzysz.hahaha jestes naiwna .Faktycznie d****i mozgu nie maja i wierza we wszystko co im kochanek pocisnie.

Gość gość
ale kochance i tak zwisa czy on ta zone wali w doope czy nie :) kochanka i tak ma wyzszosc nad zoną ze jej maz ja dyma kiedy chce i w jakiej pozycji chce.

Gość gość
kochanka jak co to sobie znajdzie nowego d*pczyciela, ale zona? nie wiem jakim tzreba byc zerem zeby podkladac sie mezowi wiedzac ze sypia z kochanka.

Gość gość
kochanka ma wyzszosc hahahaha.Scierki miejsce jest na podlodze niech lize duuupe kochankowi ,bo jeszcze ja zmieni na inna:) Te kochanki sa gorsze od dziwek.Bo d****i chociaz maja na tym kase i to niezla.A te daja duupcie zadarmo i jeszcze sie ciesza ,ze ktos je chce.

Gość gość
a ty myslisz kretynko ze taki maz to dyma kochanke za darmo? bankowo bierze ja do restauracji itp zeby sobie potem zaru.chac. i to jeszcze zona to wszystko sponsoruje hahaha

Gość znawca obrzydliwości kobiet
"ale dlaczego uwielbiają? co w nich jest takiego pociągającego?" bo dla kobiet coś co jest wartościowe jest niewartościowe i na odwrót

Gość gość
przeciez często facet po ślubie staje się taka rozlezioną ciapą, rośnie mu brzuszek i nawet za bardzo nie chce mu się w łóżku wysilać xxx To się wyhacza tych którzy są dobrzy w łózku. Czasem i ten z brzuszkiem daje radę - no na przykład strzela super minetę.

Gość gość
a ty myslisz kretynko ze taki maz to dyma kochanke za darmo? bankowo bierze ja do restauracji itp zeby sobie potem zaru.chac. i to jeszcze zona to wszystko sponsoruje Hahaha rozmarzylas sie ,zejdz na ziemie .

Gość gość
Mi nie bo jego żona to moja koleżanka i od kiedy mam romans z jej mężem to ona żali mi się, że jej mężowi nie staje I że co się dzieje biedna nie wie Także nie, nie przeszkadza mi bo dosłownie tylko z nią sypia No po prostu lepsza jestem w te klocki i się chłopina zadurzył Swoją drogą to chyba świadczy o tym ,że mężczyźni też mają uczucia i nie mogą, przynajmniej niektórzy, bzykać babki jak już nic do niej nie czują

Gość gość
To się wyhacza tych którzy są dobrzy w łózku. Czasem i ten z brzuszkiem daje radę - no na przykład strzela super minetę. Bo jak sie jest w desperacji to taki facet to skarb ,bo ma chociaz bolca.I nie musza sie wrescie same zadowalac

Gość gość
no ale sypiając z żonatym przyczyniają się do zniszczenia życia np dzieciom; a róznie dobrze mogłyby sypiać z wolnymi, niekoniecznie takimi którzy szukają stałego związku i wierności xxx Sorry, ale to tatuś dziecka niszczy życie dzieciom, a nie kochanka tatusia - ona to obca osoba dla tego dziecka :D

Gość gość
sama sie rozmarzylas. myslisz ze jakakolwiek kobieta nadstawia za darmo? zona nadstawia za wyplate a kochanka nadstawia za restauracje albo cos podobnego... zona z mezem maja wspolny budzet a on potem z niego oplaca te kolacje z kochanka i hotele :)

Gość gość
Mi nie bo jego żona to moja koleżanka i od kiedy mam romans z jej mężem to ona żali mi się, że jej mężowi nie staje I że co się dzieje biedna nie wie Także nie, nie przeszkadza mi bo dosłownie tylko z nią sypia No po prostu lepsza jestem w te klocki i się chłopina zadurzył Swoją drogą to chyba świadczy o tym ,że mężczyźni też mają uczucia i nie mogą, przynajmniej niektórzy, bzykać babki jak już nic do niej nie czują Jakich to bajeek te k***y nie wymysla :)hehehe No coz niedowartosciowane sa .

Gość gość
Oczywiście, w desperacji żonaty facet tez jest lepszy. A jeszcze jak ma dzieci to już super - bo jest duża szansa, że z kochanka tez zajdzie. Tylu teraz facetów ma problemy z płodnościa, że lepiej wybrać sprawdzony model :D

Gość gość
sama sie rozmarzylas. myslisz ze jakakolwiek kobieta nadstawia za darmo? zona nadstawia za wyplate a kochanka nadstawia za restauracje albo cos podobnego... zona z mezem maja wspolny budzet a on potem z niego oplaca te kolacje z kochanka i hotele usmiech.gif Mysle ,ze wlasnie nadstawiaja i to jak najbardziej.Dlatego ten darmowy seks i pociaga tych facetow ,bo w burdelu trzeba placic.

Gość gość
Niby po co miałabym to zmyślać? Nie zależy mi czy uwierzysz czy nie Żegnam

Gość gość
byś sobie wzięła porządnego faceta na męża i ojca swoich dzieci to byś teraz nie musiała zakładać takich tematów. ps. współczuje, on dyma inną a ty mu dalej pierzesz majtki i na dodatek wypinasz doope