Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Styczniowa Mamuśka 24

Słabe Ruchy 22 Tydzień

Polecane posty

dziewczyny chyba zaczynam dzisiaj świrować mianowicie od 1,5 tygodnia czuję kopniaczki mojej córeczki są dni ze jest bardziej aktywna a są dni ze mniej ale dzisiaj to już tyle co nic i strasznie się martwię do wizyty jeszcze tydzień czasu mam w domu detektor tętna i sprawdziłam już kilka razy serduszko ślicznie i równiutko biję ( umiem dobrze posługiwać się detektorem) tylko się martwię że jest taka nieaktywna dzisiaj myślicie że panikuję ? jak to było u was to moja pierwsza ciąża

???

odpowie ktoś ?

Każde dziecko jest inne i ma różne pory ruszania się, Nie powinnaś się denerwować. Zjedz sobie coś słodkiego , poleżeć sobie na lewym boku i powinnaś poczuć ruszy dziecka. Ja też tak miałam i wpadałam w panikę. Niepotrzebnie

Dokładnie nie denerwuj się. Na pewno jest dobrze. Może córka ma dzisiaj dzień lenia tez tak może być.

dziękuje wam przed chwilą kilka razy kopnęła może po prostu jest dzisiaj mniej aktywna a w nocy lub jutro nadrobi ale muszę przyznać że idzie się zdenerwować i zamartwiać kiedy maluszek nie daje znać

Gość gość
czasem też dziecko układa się w taki sposób, że słabo czuć ruchy, pleckami do świata, myślę, że wszystko z nim w porządku:)

a zapomniałam dodać że ja mam jeszcze łożysko na ścianie przedniej więc to pewnie też dlatego

Gość gość
Ja jestem w 25 tyg i mino juz bardzo mocnych kopniakow mała nadal ma dni ze albo szaleje ze aż mi się wszystko w brzuchu przewracacalbi siedzi spokojnie i kopanie ze dwa trzy razy mimo ze leże bardzo dużo Nie martw csie:-)