Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fioletowa1987

Mąż oszukuje mnie miesiąc po ślubie

Polecane posty

Gość gość 1987
alcatraz01 mój właśnie tak mnie traktował. sam ostro nalegał na slub a później na dziecko. jeśli gdzieś wychodzimy to czuje, że jest dumy że jestem jego żoną, chwali się przed kolegami. kiedyś nawet żona jednego z nich opowiadała mi jak mój mąż opowiadał jej mężowi jaką jestem dobrą żoną, matką, panią domu a do tego piękna , zgrabna nawet po dzieciach itd. co dzień słyszę po kilka razy że mnie kocha i naprawdę czuję to a mimo wszystko pisał z inną. choć ich rozmowy nie wychodziły poza zwykłe codziennie sprawy to jest mi strasznie źle że były no i oczywiście ukrywał je przede mną. czy jest jakiś sposób żeby go wytłumaczyć?

hahahaa a byl niedawno temat´´maleznstwo czy konkubinat´´to sie prawie wszystkie obrzuly,bo przeciez tylko ludzie majacy nieczyste intencje wybieraja konkubinat a ci ktrorzy sie kochaja maja odwage wziac slub:D:D:D:Dtakie madre jestescie i wyzywacie ile wlezie ludzi zyjacych w konkubinatach a potwem takie tematy powstaja.poprawil mi sie humorjak to przeczytalam wiec pocieszac cie bede.

Gość gość
Tak jak ktoś wyżej napisał. .za wcześnie byl slub..sluby najlepiej po 30 tce brac.De

Gość gość
Ja wzięłam po 30-stce i g***oo z tego :D A w konkubinacie żyć ja mogę jak będzie zalegalizowany 🖐️