Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gustavus

Romantyczna Miłość

Polecane posty

Gość Gustavus

Czy dzisiaj - w czasie, gdy miłość zastąpił bezuczuciowy seks i erotyzm można znaleźć prawdziwą, romantyczną miłość? Taką, dla której partnerka/partner jest w stanie się zabić z miłości? Dzisiaj takiej miłości znaleźć nie można, a może są wyjątki. Co o tym sądzicie?

Gość Melonowy_Sad
Cały świat kręci się wokół seksu - nikt tego nie zmieni. Choć czasem, szczególnie wśród dobrze wychowanych i starczych miłość jest jedna i trwała. Starsze pokolenie, parafrazując demotywatory: Nie wymieniało, zaś naprawiało. Myślę, że na świecie istnieje taka miłość - połączona wiarą i nadzieją.

Gość Trutka1969
To mężczyźni szybciej myślą o seksie i zachęcają do niego. Jeżeli zabawka się znudzi... Wymienia na nową, lepszą seks-zabawkę.

Gość gość
Taką, dla której partnerka/partner jest w stanie się zabić z miłości? Dzisiaj takiej miłości znaleźć nie można, a może są wyjątki. Co o tym sądzicie? Ta Twoja wizja milosci, jest wizja znieksztalcona.

a ja mam szczerą nadzieję, że romantyzm nie oznacza rzędu gnijących ciał jak w Romeo i Julii.

Gość iskra iskierka
taaaaa ziweeeew

Gość gość
tak ,są takie wyjątki,mało o nich słychać bo Ci romantyczni nie są głośni nie lubią imprez raczej typy samotnicze więcej widzą więcej czują mało mówią nie wpuszczają innych do swoich miłosnych magicznych światów :-)