Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Studia w obcym mieście

Polecane posty

Gość gość

Hej. W tym roku zaczynam studia w obcym mieście daleko od domu. Nie znam tam nikogo, nawet swoich współlokatorek. Miasta też nie znam, bo byłam tam raptem kilka razy w życiu. Była któraś z Was w takiej sytuacji? Jakie macie dla mnie rady? Jak się odnaleźć w nowym środowisku? Nawiązać znajomości z ludźmi z uczelni? Będę wdzięczna za odpowiedzi. :)

kup sobie ajfona czy inne gunwo z gps em. a do nawiązywania znajomości z ludzikami służy ryj i mózg :):):):):) musisz udawać ze wszystkich lubisz i śmiać sie z ich bzdurnych historyjek :)

chodzić na imprezy, zalewać sie w trupa, ciągnij pały i rzygaj do kibla :):):):) załóż sobie facebuka i pododawaj wszystkich cw***eli ze szkoły :):):):

Gość gość
Dzięki, bardzo przydatne...

leginsy szare, jeśłi masz małą d*p******************************ę :):):):):):):) leginsy czarne, wyszczupli spasioną d*p********ę ;););););) Kinky wujek dobra rada ❤️

Gość gość
A jak mam zabezpieczyć odbyt przed nadmiernym wypadaniem tam?

Gość strachmawielkieoczy
hej. mam ten sam problem :P. idę na studia do miasta którego nie znam. boję się jak się odnajdę, bo trochę ze mnie sierota. z kim będę mieszkać też nie wiem. znam tam może jedną osobę ale nie studenta.

Gość gość
Jakiś podszyw :O Jestem na europeistyce :)

Gość gość
hej ja tez tak mam.

Gość gość
@strachmawielkieoczy Ale nie masz jeszcze załatwionego mieszkania? Ja mam i rozmawiałam już z jedną współlokatorką, no ale dopiero po jakimś czasie się okaże, czy się będziemy dogadywać...

strach to naturalna reakcja, studia, nowe miasto, najważniejszy okres w życiu, zawieranie ważnych znajomości. Spokojnie to proces przejściowy poradzicie sobie jakoś :):):):) moje małe pysie misie ;) Kinky wujek dobra rada :classic_cool: która chce usiąsć wujkowi na kolanka ;););););):);) ?

""""""współlokatorką, no ale dopiero po jakimś czasie się okaże, czy się będziemy dogadywać..."""" e tam co tam sie dogadywać: -czesc -czesc-, co tam ? -z***biscie, ale sie n*****am w wekend, - no no ja też, - dobra nara, - no narka 🖐️

Gość strachmawielkieoczy
szczerzę mówiąc nie. jutro zamierzam podzwonić w tej sprawie. w jakim mieście będziesz studiować, może się znajdzie ktoś w Twojej sytuacji i w tym samym mieście co Ty.

Gość gość
Ja ide na studia dopiero w nastepnym roku.. Czy to na serio tak jest, że kazdy mmusi chlać?