Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile razy w tygodniu jecie mieso

Polecane posty

Gość gość
Nerki mam zdrowe,zadne choroby sie mnie nie imaja,ale mieso musze jesc i to w duzych ilosciach. Bo inaczej anemia,zajady,przeziebienia i brak sily. No coz,jestem rasowa miesozerczynia :)

Gość gość
[gość to bardzo zle ze tak nie ktorzy z was jadaja tyle razy mieso nie zdrowo i nerki choruja wiecej warzywnych dan mniej mieska i bedzeicie sie lepiej czuli 4x w tygodniu max ] . ja jem praktycznie codziennie i nie czuje sie zle...o.O . [ widzę, że niektórzy są stworzeni do jedzenia mięsa a inni wręcz przeciwnie usmiech.gif ja nie jem mięsa od 12 lat, po śniadaniu czy obiedzie (wiadomo bezmięsnym) nie jestem głodna od 3 do 5 godzin, anemii też nigdy nie miałam usmiech.gif ale nie neguję tego, że komuś wege dieta może nie służyć i bez mięsa czuje się źle ] . ano, ja nie jadlam miesa przez 4 lata, i w tym czasie nie dosc, ze tragicznie wygladalam (paradoksalnie mialam nadwage :P ) to bylam strasznie oslabiona, zle sie czulam :O

Gość gość
mieso jem na obiad 3, 4razy w tygodniu. Zazwyczaj jedno danie-jak maz jest w domu, to jest to drugie danie, bo 'on sie zupa nie naje', a dwoch dan nie chce mi sie gotowac. W tygodniu jak jestem sama z synem to czesto gotuje same zupy, bo syn lubi, albo cos na slodko.