Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Porcja besensownych kawałów

Polecane posty

Gość gość

Najlepszy prezent dla Anglika? prezent perfekt Dlaczego blondynka złamała nogę jak grabiła liście? bo spadła z drzewa Duże, zielone i zabije jak spadnie z drzewa? stół bilardowy Jak zabić człowieka pająka? człowiekiem kapciem co robi murzyn na śniegu? rzuca się w oczy zielone i ma kółka? trawa, kółka są dla zmyłki - Czym się różni wróbelek? - Tym, że ma jedną nóżkę bardziej A co to jest - rude i szkodzi na zęby? Cegła. A czym się różni gołąb od zwłaszczy? Gołąb siada na oknie, a zwłaszcza na parapecie. Siedzą dwa głuche gołębie na gałęzi, oba napuszone i na fochu. Nagle jeden się odwraca i krzyczy: - A pocałuj mnie w pupę*! A drugi odpowiada: - A ty mnie w pupę*! Siedza dwie muchy na gównie. Jedna się pyta: mogę puścić bąka? No wiesz przy jedzeniu? Odpowiada druga Siedzi w parku na ławce chłopak i dziewczyna. Dziewczyna na fochu, nie odzywa się. Chłopak chce zagaić: - O, patrz! Gil! - pokazuje na ptaka na drzewie. - Mam w nosie twojego gila! Idzie facet ulicą, patrzy leży podkowa Podnosi, odwraca a tam .... koń szedl facet do warzywniaka i zesral sie w pory Matka miała 3 córki : Akację, Jabłonkę i Cegiełkę. Pewnego dnia przychodzi do niej jedna córka i się pyta: - Mamo! mamo! A dlaczego mam na imię Akacja? - Bo gdy byłaś mała spadł ci na czoło liść Akacji. Po chwili przybiega druga córa i zadaje podobne pytanie. - Mamo! mamo! A dlaczego mam na imię Jabłonka? - Bo gdy byłaś mała spadł ci na czoło liść Jabłoni. Na końcu przybiega trzecia córa i się pyta: - Łebełebełebe? Robił baba na drutach, przejechał tramwaj i spadła. Jak nazywa się kot złomiarza?? ... Puszek Siedzi w kuchni orzeł. Wielki, ze szpiczastym dziobem i przenikliwym wzrokiem. Siedzi i smaruje kanapki masłem Nagle bierze po kromce w każde ze skrzydeł...smaruje pióra, klatę, stopy, dziób, łeb i mówi ....qqq...ale ja jestem poyyyechany!! Leci wróbel bez głowy i myśli...Na co mi prawo jazdy na pralkę automatyczną jak i tak się nie golę Zmywa ślepy naczynia, trafił na tarkę, maca maca i śmieje się: "no takich pierdół to dawno nie czytałem" Dwa ślepe konie. Jeden do drugiego: - Biegniesz w gonitwie na Służewcu? - Nie widze przeszkód. Dwie krowy w rzeźni: - Cześć, jestem Krasula. - Cześć, Mućka. - Pierwszy raz tu? - Nie k....a, drugi... Rudy do mamy: - Jak się przetnie dżdżownicę, to te połówki będą się przyjaźnić? - Z tobą - nie. Rudy do ojca: - Tato, powiedz jakiś dowcip. - Cycki. - Nie łapię... - I nigdy nie złapiesz. Jedzą sobie dwie świnie z jednego koryta. Nagle jedna zaczyna rzygać, na co druga: - Nie dolewaj, bo nie zjemy Wszedł ślimak do ubikacji i wziął muszlę...... Facet ukradł krzesło i poszedł siedzieć... Trzy konie pasły się nad rzeką przy moście. Jeden nagle podnosi łeb i mówi: "hej, słuchajcie, biegnijmy na most i skoczmy". Pierwszy pobiegł, skoczył i zabił się. Drugi pobiegł, skoczył i zabił się. Trzeci pobiegł, skoczył i nie zabił się. No to pobiegł jeszcze raz, skoczył i zabił się. Z pamiętnika kamikaze: Dzień pierwszy: lot próbny. Wygląda facet przez okno, patrzy, a tam ludzkie pojęcie przechodzi. rzychodzi baba do lekarza, - Dawno pani nie było... - Aaaa, bo chora byłam.

Gość gość
Siedzi babcia na ławce a dziadek też ma sandały.

Gość gość
poszedł facet do lekarza, wraca i światło się pali

Gość gość
Jadą 2 tramwaje jeden pojechał w lewo, drugi w prawo a trzeci pojechał za nimi

Gość gość
* wszedł facet do lasu i zdębiał. * przychodzi pół baby do lekarza, a lekarz na to: no ba. * kupił facet długopis i się popisał. * czym się różni tramwaj od kanarka? kanarek jest żółty, a tramwaj robi dzyń dzyń. * puk puk. kto tam? Mery. jaka Mery? Mery Christmas. * bach bach. kto tam? Bach. jaki Bach? Jan Sebastian. * szłyszy facet kroki, patrzy za okno a tam droga biegnie do lasu.

Gość gość
* Nie noś prądu w wiaderku, bo się utopisz w scyzorku, facet próbował i spadł ze schodów, bo wchodził tyłem do lodówki. * przychodzi baba do lekarza z szybą w głowie, lekarz pyta co jej dolega, a ona: szyberdach.

Gość gość
* Nie noś prądu w wiaderku, bo się utopisz w scyzorku, facet próbował i spadł ze schodów, bo wchodził tyłem do lodówki. * przychodzi baba do lekarza z szybą w głowie, lekarz pyta co jej dolega, a ona: szyberdach.